Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin canım tebrik ederim bu ay bide ben dersem hamileyim diye kadro tamam olacak. ayy inş inş sen büyüksün mevlam.
teşekkür ederim nevgülüm,
inş. senden de güzel haberler alırız cnm
prijum maşallah cnm benim çok sevindim yaaaa
kimle gittin doktoraaa

cnm iş arkadaslarım hariç kimse bilmediği için yalnız gittim

Ay bizim patron sabah beri konuşuyooo sus be adam artık vır vır vır

bu arada c.tesi günüm varr yedim ayvayıı :26:

aman oda bizim kontes işte meloşş:):)

ne dicek dun gıttım kocem dedı bekle ben alcam sızı bosuna otobuse bınmeyın neyse beklıyoruz surat bole blms bılmıs bakıyor:):)

birde demezmı neden cocugu tam gun verıyorsun ıyıde anlayamadım bende nedemek neden tam gun napcaktıkya dedım oda işte bence cok fazla
bu cocuk sadece oyun oynayack yarım gun yeterdı dedımsenın 5 cocugn olur ıns 5 ınede cok ıyı bakrsın kendın bakarsın dedım:):)
oda bana sankı sen cok cocuk buytmussun gıbı konusma dedı bende ben yıne 1 tane yetıstıryorum suan sende oda yok zamanı gelınce anlarsın faland eıdm sakaya vurdum sonraaa .. cocuk cunku o bana gore sonra durp durp tam gun cok yaaa deyıp durdu abnde ole sıtedı falan dedım işte baya uyuz uyuz konstu. koceme anlattım cok sınrlendı bıdıbıd yapmasnlr dedı k.v işte yok ayaklrına panduflarını gıydrmıyorlrdr tembıhle dedı yok emzkle tum gun gezdryrdur onlr ben ole yapmıyordm tembıhle deıd anlıcanz sorun cıakrmaya calısyorlr işteee halbukı kresı aklıma sokan onlarr işte tutarsızlık böle bişi neyseee bakalm
ztn gece gece ...... falan gıttler galıba tövbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

güneşim sizinkilerde pek bi cins ilgilenirler kız merak etme seen

büyücü müü anamm

güneş valla maddi yönden sizi zorlamıyorsa ki zorlasa düşünmezdiniz kaygana faktörünü geç.mızmızlansın dursun.

yok cnm itşe bırıkm yapıyorduk ev ıcın onuu atamıcz cocumuzaaa verczzz tek korkum kucuk dıye bırde bu kaygana sıktı ıceee sabredıyorm sabrımı zorluyorlr kocam bıle aksm cıldırdı ben neyse dedım cocuk işte ama anlatmadnda duramadım cunku uzldum daha toy yası bendn kucuk saygı beklerım bıraz fıkrlerımeeee gorumcek den

cnm benmkıdeee dun cok huysuzdu agla agla sustrmadık babasınn pacasına yapstı durduuu adda addaa dıye bıan acaba okulamı gıtmek ıstiyor dıye geldı aklımaaaa balonla falan top oynamıstı halbukı eve geldıgndeee . sonra bana bıle gelmedı aglaya aglaya babasnn gogsunde uyudu agrı kesıcı vermek zornda kaldık tabeeee cunku asıda olmstu acaba kolumu agrıyor dıye dusündukk

keşke bende yıkamayı akıl etsydım rahatlardı bırazz

günaydın kızlar

bu sabah amcamın araması ile uyandım hadi kapıdayım in diye nası hazırlandım çıktım bilmiyorum kocişte geç kaldı benim yüzümden Allah tan söylenmedi onu evde bıraktım çıktım önceden sen beni giydirip gönderirdin ahh ahh dedi dedim çalışınca böle oluo kociş k.bakma öpücük kondurdum bitane tombul yanakına çıktım çok uykusuzum

mutlucum ben halen uyuyamıyorum kız
yine smiller olmuyo bende hey allam
prijuva bebişin için seni çok tebrik ederim. Allah ım banada kısmet et yarabbim 2 yıl daha bebe düşünmüyorum ama hamişleri görünce çok hevesleniyorum nolcak bööle

kelebeğim yaptıklarından banada yolla doğumdan önce gelirsen ist a seni ağırlamak isterim evimde =)
böcük naber bebem neredesin
güneşim alya casper melodi mcxxxxxx

güneşim sizinkilerde pek bi cins ilgilenirler kız merak etme seen

büyücü müü anamm

güneş büyücüyemi gitmişller yuhhhh.bence kulak asma böylesi çok güzel oldu de geç.

hee benm .kv ben nekadr sevmedıysem bole seylerı oda okdr duskun cok aferdsn vc ye cıkamasa yıne gıtcek hey allammm yaaa..
bizim aılemzde cok karsıdr butarz seylere guya o ıyılık ıcn gıdyorms ark kıznn kocası dovuyormus mısal onun ıcın yada kıznaaa bırılerı bişi yapmıs onları bozmak ıcın
ilk baslarda cok korkuyordum ben hatta esımede soyluyordum annemde bolbol oku allahın ıznıyle bıısi olmaz dedı tabı esımdeee ..
cunku esımde cok kızyorr..

hatta dun aksam gıdecklerını duyunca sok oldum yaaaa anneme soledım . dua et ıcınden bolbol oku falan dedı . gece gece ne işleri var hıcmı allah korkusu yok bilemedım bunlarda neyseee öle işte

:)) seve seve beklerim cnm...
benim eşim pek bilmiyo..

gnydn kızlar
kan testide yaptırdımm ve inandım hamileyyimmmmmmm
muayene de oldum bebişim cok küçük,nokta kadar görünmüyo
4 haftalıkmış, bi de doktor folik asit verdi
2 hafta sonra bi daha gitcezz

hadi hayırlısı..Rabbim kucağına almak nasip etsin,güzel yazılar yazsın işllh...
taç kimdeydi yaa...tacı verelim sana..kelebek garusu çıkar nan tacını

vaaayy toy totosuyla sana laf yetiştiriyor.seni totomla döverim de.

allah ıslah etsin ne deyim.

sen gelme kuzun gelsin

hadi hayırlı olsun canım:)

kelebekçim... şimdiden kolay gelsin canım...

saol cnmmm

kelebek garusu düşündüğün şeye bak...topla hepsini eltine götür

eltimin tarafıyla olan gün zaten bu cnm yengeleri falan var tatlıyıo yapar

gelmek isterim cnm kısmet

ay veremem valla ben ona özel pırlanta taktırdımmmmm 2500 tl harcadımmm

bal gelsek eşin görse ne dicenn nan

Son düzenleme:

kızlar bu yaşananları nasıl es geçersiniz.

hoşgeldiinn canmm
bebişler doğsun iyice heves edersin

ayy ben çok korkarımm
gidenlerden de korkarım ((

drearines hoşgeldin tatlım çok mu yoruluyon alışamadın daha iş ev koca üçlüsüne herhal

güneş bende korkarım öle şeylerden töbe töbee

Son düzenleme:

bende fıleyı cok uzun suredır kullanmıyorum yaaaa

dusu sevıyor zorlanmıyoruz o yuzden:):)

alya

aman kızzm işte arada gıder sever hacı hocayı benmkııı yenıe vlendıgım zamanlar cok korkuyordum annemı arıyordum bu hacı hoca gezıyor dıyee oda sana yapamaz boşver bişey dıyorduu .

brck

ya guya bunun kızına buyu yapıyorlarmıs cekemeyn cokmus yada işte ark kızınaaa hep bunlara yapıyorlr herks kotu bunlar ıyı tovbe yarabbımm
hoşgeldın cnaımm

vaaayy toy totosuyla sana laf yetiştiriyor.seni totomla döverim de.

hahahah aman takmıyorum onu o zatennn kendı kendını batrdı ana kız karısk mevzulr onnkııı

allah ıslah etsin ne deyim.

aminnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…