teşekkür ederim nevgülüm,hoşgeldin canım tebrik ederim bu ay bide ben dersem hamileyim diye kadro tamam olacak.ayy inş inş sen büyüksün mevlam.
prijum maşallah cnm benim çok sevindim yaaaa
kimle gittin doktoraaa
Ay bizim patron sabah beri konuşuyooo sus be adam artık vır vır vır
bu arada c.tesi günüm varr yedim ayvayıı :26:
alyacım casperin hoşbuldum. cevabı geç yazıyorum ekranım donuyor çünkü.
nevgül sende hoşgeldin. canım senin eltin bakıyordu oğluşuna. nede olsa yengesi akraba yani. kv. ler burdayken hiç ağlamıyordu ne bana ne babasına.
ama kreşe bıraktığımız için ağlıyor çünkü vinden uzaklaşıyor.
eşimde diyor beni sevmeyecek ben bırakıp gidiyorum sen alıyorsun diyor.
dedim saçmalama olur mu öyle şey sen hep ona anlat dedim niye bıraktığını onu çok sevdiğini o anlar, hem hep baba baba diyor dedim.
güneş faaliye yapıyorlar demek çok hoş oluyor değil mi?
benimkide çilek resminin içine toz şeker serpmişti evde duruyor. bu aralar bişey gelmiyor sorayım öğretmenine. çok bilmiş görümcen ne dedi kıs?
gene ünlüleri yutuyorsun.
saol cnmhadi hayırlı olsun canım:)
kelebekçim... şimdiden kolay gelsin canım...
hayırlı olsun
Rabbim tamamına erdirsin inş.
aman oda bizim kontes işte meloşş:):)
ne dicek dun gıttım kocem dedı bekle ben alcam sızı bosuna otobuse bınmeyın neyse beklıyoruz surat bole blms bılmıs bakıyor:):)
birde demezmı neden cocugu tam gun verıyorsun ıyıde anlayamadım bende nedemek neden tam gun napcaktıkya dedım oda işte bence cok fazla
bu cocuk sadece oyun oynayack yarım gun yeterdı dedımsenın 5 cocugn olur ıns 5 ınede cok ıyı bakrsın kendın bakarsın dedım:):)
oda bana sankı sen cok cocuk buytmussun gıbı konusma dedı bende ben yıne 1 tane yetıstıryorum suan sende oda yok zamanı gelınce anlarsın faland eıdm sakaya vurdum sonraaa .. cocuk cunku o bana gore sonra durp durp tam gun cok yaaa deyıp durdu abnde ole sıtedı falan dedım işte baya uyuz uyuz konstu. koceme anlattım cok sınrlendı bıdıbıd yapmasnlr dedı k.v işte yok ayaklrına panduflarını gıydrmıyorlrdr tembıhle dedı yok emzkle tum gun gezdryrdur onlr ben ole yapmıyordm tembıhle deıd anlıcanz sorun cıakrmaya calısyorlr işteee halbukı kresı aklıma sokan onlarr işte tutarsızlık böle bişi neyseee bakalm
ztn gece gece buyucuye falan gıttler galıba tövbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
güneş valla maddi yönden sizi zorlamıyorsa ki zorlasa düşünmezdiniz kaygana faktörünü geç.mızmızlansın dursun.
dün oğlum çok huysuzdu beni çok yordu. eve gittik illa yürümek istiyor tuttum elini dolaştık evde sonra mutfağa gittim koltuğuna koydum, oturmucam diye inatlaşıyor. oyunla sakinleştiridm yemek yedireyim ddim 2 kaşık aldı yemedi. çorba pilav yapayım dedim durmuyor birde çığlık atıyor.
neye aldım odasına götürdüm.
eğitici köpeğimizle oynadık. sonra banyo yaptıracağım üstündekileri çıkarttırmıyor.
kuvete sokucam üstüme yapıştı bırakmıyor.
neyse güç bela fileye yatırdım suyu dökünce sakinledi.
yıkadım doyurdum uyuttum ama çok yoruldum.
fazla bişey apamadım.
güneşim sizinkilerde pek bi cinsilgilenirler kız merak etme seen
büyücü müü anamm
güneş büyücüyemi gitmişller yuhhhh.bence kulak asma böylesi çok güzel oldu de geç.
balll doğumdan önce bi ist. yapalım diyokkk ama elamıda görcezz eşime dedim dün bal gidiyo bal kim diyo dedim kk dan arkadaşım neden diyo bıktımı kadın szden yok dedim bee elamız doğcak
allahım yarabbim diyoo nan sen iyice benimsemişin onları evlerinede gidersin dedi bi atladım tepesine nolur gidelim nolur gidelimmm tamam be dedi
gnydn kızlar
kan testide yaptırdımm ve inandım hamileyyimmmmmmm
muayene de oldum bebişim cok küçük,nokta kadar görünmüyo
4 haftalıkmış, bi de doktor folik asit verdi
2 hafta sonra bi daha gitcezz
yok cnm itşe bırıkm yapıyorduk ev ıcın onuu atamıcz cocumuzaaa verczzz tek korkum kucuk dıye bırde bu kaygana sıktı ıceee sabredıyorm sabrımı zorluyorlr kocam bıle aksm cıldırdı ben neyse dedım cocuk işte ama anlatmadnda duramadım cunku uzldum daha toy yası bendn kucuk saygı beklerım bıraz fıkrlerımeeee gorumcek den
cnm benmkıdeee dun cok huysuzdu agla agla sustrmadık babasınn pacasına yapstı durduuu adda addaa dıye bıan acaba okulamı gıtmek ıstiyor dıye geldı aklımaaaa balonla falan top oynamıstı halbukı eve geldıgndeee . sonra bana bıle gelmedı aglaya aglaya babasnn gogsunde uyudu agrı kesıcı vermek zornda kaldık tabeeee cunku asıda olmstu acaba kolumu agrıyor dıye dusündukk
keşke bende yıkamayı akıl etsydım rahatlardı bırazz
hee benm .kv ben nekadr sevmedıysem bole seylerı oda okdr duskun cok aferdsn vc ye cıkamasa yıne gıtcek hey allammm yaaa..
bizim aılemzde cok karsıdr butarz seylere guya o ıyılık ıcn gıdyorms ark kıznn kocası dovuyormus mısal onun ıcın yada kıznaaa bırılerı bişi yapmıs onları bozmak ıcın
ilk baslarda cok korkuyordum ben hatta esımede soyluyordum annemde bolbol oku allahın ıznıyle bıısi olmaz dedı tabı esımdeee ..
cunku esımde cok kızyorr..
hatta dun aksam gıdecklerını duyunca sok oldum yaaaa anneme soledım . dua et ıcınden bolbol oku falan dedı . gece gece ne işleri var hıcmı allah korkusu yok bilemedım bunlardaneyseee öle işte
bende gelicem
hadi hayırlı olsun canım:)
kelebekçim... şimdiden kolay gelsin canım...
kelebek garusu düşündüğün şeye bak...topla hepsini eltine götür
günaydın kızlar
bu sabah amcamın araması ile uyandım hadi kapıdayım in diye nası hazırlandım çıktım bilmiyorum kocişte geç kaldı benim yüzümden Allah tan söylenmedi onu evde bıraktım çıktım önceden sen beni giydirip gönderirdin ahh ahh dedi dedim çalışınca böle oluo kociş k.bakma öpücük kondurdum bitane tombul yanakına çıktım çok uykusuzum
mutlucum ben halen uyuyamıyorum kız
yine smiller olmuyo bende hey allam
prijuva bebişin için seni çok tebrik ederim. Allah ım banada kısmet et yarabbim 2 yıl daha bebe düşünmüyorum ama hamişleri görünce çok hevesleniyorum nolcak bööle
kelebeğim yaptıklarından banada yolladoğumdan önce gelirsen ist a seni ağırlamak isterim evimde =)
böcük naber bebem neredesin
güneşim alya casper melodi mcxxxxxx
:)) seve seve beklerim cnm...
benim eşim pek bilmiyo..
hadi hayırlısı..Rabbim kucağına almak nasip etsin,güzel yazılar yazsın işllh...
taç kimdeydi yaa...tacı verelim sana..kelebek garusu çıkar nan tacını
inş.ya böyle şeyler yazmayın ben anne olduktan sonra vara yoğa ağlar oldum haa...
bu arada uykusuzum haaa.akşam görümcem bize geldi onunda büdüşten 1 ay küçük bir kızı var.çay yaptım mısır patlatıım.hürrem ile sülimanı izliyoduk.anaa bırakırlarmı biri mısırlara hüücummm diğeri gofretlere.büdüşüm bir gofret bitmeden tam elinde 3-4 ısırmalık daha kalıyor koşuyo geliyo bir tane daha alıyo.mısırları teker teker değil 2şer 3 er atıyo ağzına savaş alanına döndü sehpanın üstü.tepsiyi çekiştiriyorlar dedim böyle olmayacak yerde oturduk tepsiyide yere aldık.görümcemin kızı sen bi koş gel bende düşecek tutayım derken hoopp çay halıya.bide o halıyı yeni sermiştim kirlenini yeni kaldırmıştım.sildi görümcem hemen.azcık bi lekesi kaldı yine.neyse onların canı sağolsun.görümcem gittikten sonra büdüşümü uyuttuk.hadi dizi çekelim dedik.diziden sonra banyoyu cifledim yıkadım.sonra mutfak karışıktı çaymay tepsisi falan onları topladım attım makinaya.eşime pantolon ütüledim.büdüşüme ballı süt hazırladım içirdim yattım.
hoşgeldiinn canmmgünaydın kızlar
bu sabah amcamın araması ile uyandım hadi kapıdayım in diye nası hazırlandım çıktım bilmiyorum kocişte geç kaldı benim yüzümden Allah tan söylenmedi onu evde bıraktım çıktım önceden sen beni giydirip gönderirdin ahh ahh dedi dedim çalışınca böle oluo kociş k.bakma öpücük kondurdum bitane tombul yanakına çıktım çok uykusuzum
mutlucum ben halen uyuyamıyorum kız
yine smiller olmuyo bende hey allam
prijuva bebişin için seni çok tebrik ederim. Allah ım banada kısmet et yarabbim 2 yıl daha bebe düşünmüyorum ama hamişleri görünce çok hevesleniyorum nolcak bööle
kelebeğim yaptıklarından banada yolladoğumdan önce gelirsen ist a seni ağırlamak isterim evimde =)
böcük naber bebem neredesin
güneşim alya casper melodi mcxxxxxx
hee benm .kv ben nekadr sevmedıysem bole seylerı oda okdr duskun cok aferdsn vc ye cıkamasa yıne gıtcek hey allammm yaaa..
bizim aılemzde cok karsıdr butarz seylere guya o ıyılık ıcn gıdyorms ark kıznn kocası dovuyormus mısal onun ıcın yada kıznaaa bırılerı bişi yapmıs onları bozmak ıcın
ilk baslarda cok korkuyordum ben hatta esımede soyluyordum annemde bolbol oku allahın ıznıyle bıısi olmaz dedı tabı esımdeee ..
cunku esımde cok kızyorr..
hatta dun aksam gıdecklerını duyunca sok oldum yaaaa anneme soledım . dua et ıcınden bolbol oku falan dedı . gece gece ne işleri var hıcmı allah korkusu yok bilemedım bunlardaneyseee öle işte
bazen bir haller oluyor onlara inatlaşıyorlar.canım hala filedemi yıkıyorsun onu.ben küvetine oturtup yıkıyorum.küçükken tek başıma yıkayabiliyodumda şimdi zor küvetten çıkıyor bıraksam o yüzden babasıyla yıkıyoruz.yazın şofbenin altında yıkardık küvetini bile kullanmöıyordum.şımdi sobalı yerde yıkadığım için küvetini kullanıyorum mecbur.
hoşgeldın cnaımm
vaaayy toy totosuyla sana laf yetiştiriyor.seni totomla döverim de.
allah ıslah etsin ne deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?