öle olsa keşke yaa korkma öle olursa
ablam saatlerce sancı cektı zavallım
merhabalar kızlar.kocemle yemeğe çıktık yeni geldim.doğumdan falan bahsetmişsiniz korkmayın rabbim hepinize kolaylık versin.
Hoşgeldinnn
bencede ya
Kız gittiğim her markete bakıyorum öyle gezmeye bile girdiğim marketlere baktım yok bulamadım öyle bi sos
acaba yok mu
Kızlar ya bana akıl verin lütfen. Evinizin işini nasıl yetiştiriyorsunuz ya da nasıl düzenli tutuyorsunuz. Ben çalışıyorum evliyim 5 aylık ta anneyim evde bütün gün bakıcım da var gün içerisinde temizlik ti ütüydü yemekti yapıyor ama ben eve gidince beni yine de o kadar çok iş bekliyor ki. Dinlenmeye sn fırsat bulamıyorum ve saat 23 dedimi olduğum yerde yorgunluktan sızıp kalıyorumben ne yapıcam bilmiyorum artık. omuzlarım boynum kollarım kopuyor artık kafamı bile taşıyamıyorum
Kızlar ya bana akıl verin lütfen. Evinizin işini nasıl yetiştiriyorsunuz ya da nasıl düzenli tutuyorsunuz. Ben çalışıyorum evliyim 5 aylık ta anneyim evde bütün gün bakıcım da var gün içerisinde temizlik ti ütüydü yemekti yapıyor ama ben eve gidince beni yine de o kadar çok iş bekliyor ki. Dinlenmeye sn fırsat bulamıyorum ve saat 23 dedimi olduğum yerde yorgunluktan sızıp kalıyorumben ne yapıcam bilmiyorum artık. omuzlarım boynum kollarım kopuyor artık kafamı bile taşıyamıyorum
hoşgeldinizz..
bebeğiniz de hayırlı olsun inşallah..
henüz bebeğim doğmadığı için normal temizlik işim oluyo ama parça parça yaparak yetişiyorum ben..
gün içinde evinizin işi de yapılıyormuş aslında size yapılacak ne iş kalıyor ki?
Allah analı babalı büyütsün bebeğin küçük ama bakıcının olması bazı yükleri kaldırıyordur tabi senden eşin uardım etmiyor mu sana bende evliyim çalışıyorum ve aynı zmanda akşamlarıda okula gidiyorum ama eşim yardımcı olduğu için saolsun kolaylıkla hallediyorum işlerimi eşinden sana yardım etmesi için talepte bulunabilirsin ..
merhabalar kızlar.kocemle yemeğe çıktık yeni geldim.doğumdan falan bahsetmişsiniz korkmayın rabbim hepinize kolaylık versin.
tırsıyorum böceğim yalan söylemiyeyim
insanın evinde biri olunca aslında süpürmek silmek haricinde bütün her şey yine size bakıyor hatta biraz daha fazlası çünkü neyi ne kadar anlatırsanız anlatın evinizin düzeni bir başkası tarafından düzenli olarak sabote ediliyor. Aradığım hiç birşeyin yerini bulamıyorum mesela bardaklarımın yeri değişiyor. Oğlumun dolabı darma dağınık oluyor mama önlükleri başka yerlerden çıkıyor ve hali ile sürekli olarak akşamları bişeyler arama bulduklrını yerlerine koymak çocuk uyanık olduğu sürece zaten ev alıp başını gidiyor uyudumu onları toparla of bilmiyorum yetişemiyorum ama ya da ben hastalıklıyım bilemiyorum
hoşgeldin canım.valla yanlış anlamada evde temizliğini yemeğini ütünü yapan birisi varda sen neyi yetiştiremiyorsun sana hangi işler kalıyorki anlamadım.
Eşim hayatta kolunu kaldırmaz burunu kaşısa yorulur o. Haliyle sofra hazırlandı sofra toparlandı çay faslı çocuk hep kucakta kucaktan inmeyen bir oğlum var uyumuyorda. Eşimin çıkadrıklarını topla yardımcım bir çok işi çözüyor allah bin kere razı olsun ama evde herşeyi ilk önüne gelen yere koymak gibi bir huyu var. Çocuğuma çok iyi bakıyor sürekli söylesemde tekrarlıyor. Önemli olan çocuğumla nasıl ilgilendiği olduğu için bende sesimi çıkarmıyorum ve onun dağıttıklarını da topluyorum.
ay ben bu evin eşyalarının yerleninin değiştirilmesinden nefret ediyorum ya.hayır yaa akıl var mantık var nerden alıyorsan oraya koy yine.neden yerlerini değiştiriyorsun.bardakların yerleri nerdeyse yine oraya koy.eve bakıcı almamak en iyisini ettim diye düşündüm şimdi.
bakıcımın bozduğu düzenimi toparlamak bir kolumda çocukla, dağınık eşimin arkasını toparlamak yine kucağımda çocukla, 5 dk 10 dk bir çay servisinde bulunmak kucağımda çocukla, e çocuğun da pılı pırtı ortada :) yanlış anlamadım tabi ki bende evde yardımcım olunca akşamları uzanıp keyif yapacağımı sanıyordum ama ben bugüne kadar bakıcıma evimi dağınık yatağımı toplanmamış şekilde bırakmadım bırakamamda aslında çocuk olmasa bunların hepsi iş olmuyor yük olmuyor 3 sene evimi her an misafir ağırlayacak şekilde korudum ama çocuk doğdu doğalı ben çok fena dağıldım. Belki de psikolojik bilemiyorum... Sadece her yerde aynı anda olabilmeyi beceremiyorum artık buda sinirimi bozuyor
dağınık bir eş ev düzeninin en büyük düşmanıdır.benim eşim öyle dağınık değil de sana hak verdiğim küçük bir örnek vereceğim.makinaya çamaşır atacam dimi e mutlaka vestiyerin önüne yada odaya bakmam gerekiyor acaba kirli bişeyini bıraktımı.genelde çorabını çıkarır vestiyerin önüne koyar ya.
afiyet olsnn canmm
benmde arkadaşım geldii gittii
yemek yedim iş iş iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?