Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

AAAA nevgül kız bende öleyim haaaa

Umarım öyledir ama evin duvarları üzerime üzerime geliyor. Komşularım geldiği zaman evimin aslında temiz ve bebek olan bir ev için fazla düzenli olduğunu söylüyor. Doktorum doğumun kadın üzerinde ki etkilerinden biridir bişeye takarsın kendini yetersiz hissedersin diyor. Ama ben kendimi paralıyorum ve bu yüzden de çok yıpranıyorum bu durumdan acilen kurtulmam lazım

slm....nassınız kızlar....
okuldan eve geldim,şöyle bir bakındım etrafa anammmmmmmm ne dağınık (((
bu hücre gececi oldumu gündüz evde ya pek bir dağıtıyor bir iş et desem peşinden de ben yapıyom (((
sözüm ona çamaşırları toplamış ve katlamış,ula yaptın bir iyilik tam yap be,koymuş oturma odasında kanepenin üzerine bekliyor 2 gündür....en sonunda dayanamadım bugün ben yerleştirdim.....
toparladım evi,mak. takamadım uyuyor diye....girdim mutfağa annemle kızkardeşim dün hürrem izlemeye bana gelmişlerdi,gelirken de annecim kara lahana sarmış onu getirmişti...akşam otururken onu pişirmiştik....
işte dedim yanına bir çorba yapam yeter,koydum ocağa mercimek çorbasını.....birazdan blendırdan geçiririm artık.....yanına da başka birşey yapmam.....yeter....
siz ne ediyorsunuz????

brck.nasıl oldun şimdi,ishal durumun ne alemde????
bal....kızçen iyi mi,hareketlenmiştir umarım.....

oooffff çok fenaaaa..

Bildiğin gibi değil :) benden sonra yatar genelde sabah kalktığımda salonda en az 3 bardak terlik koltuğun yastıkları bir yerde ve 24 saat yanan kaloriferlere rağmen ben tişörtle dolanırken evde battaniye eksiksiz her sabah salonun ortasında

bak doktorun doğru söylüyor biz kadınlarda mükemmel olma güdüsü var.hele anne olduktan sonra bu daha da artar.hem dışarda çalışmayı hem evin işini hemde çocuk yetiştirmeyi aynı anda yapmak için kendimi paralıyoruz daparalıyoruz.bir dergide hem çocuk hem kariyer mideye zarar bir yazı okumuştum ve ne kadar doğru dedim.bu kadınlardaki mükemmel olma duygusu anlatıyordu.mükemmel olalım derken malesefki sağlığımızdan da oluyoruz.geçen hafta cumartesi oturma odamın camını sildim perdesini yıkadım.kirli halıyı kaldırdım odayı komple dip köşe sildim.sonra mutfağı topladım yemeği yaptım.ama neden diğer odaları ve tuvaleti banyoyu cifleyemedim holu silemedim diye ağlayacak gibi oldum.sonra kendi kendime dedim ne yapıyorsun senden önemlimi silmezsen ne olacak yani ne olacak.sonra yine içim rahat etmemişki eşime diyorum ya ben bugün hiçbirşey yapmadım böylede olurmu falan.eşim saçmalama daha ne yapacaktın diyo.

nevgül inan bende sen gibiyim
aynı şeyleri yaşıyoz biz kadınlarrr

kız sen amma cam siliyon hee maşallahhhh ahh önceki gibi yetişemiyom camlara ben

ada kızz hoşgeldin tatlımmmm

hoşgeldin canım
ben iyiyim kendi adıma sen nasılısn?

büdüşün anası..... :)))) çok şükür gelmişsin....
Naptın canım ya nerelerdesin?????

ayyy canım adam hoşgeldin.ya yoğundum sorma.halada yoğunumda işte özledim burayı.canım maşallah ya ne çabuk 14 haftalık oldun haa.allahım sağlık sıhhat versin ikinizede.banada dua et bak lütfen gelmesin bu ay regl falan.banada sürpriz yapsın ikinci meleğim büdüşüm abi olsun.

adacım hoşgeldin tatlım.
ah hücre ahhh akşam eşim hizmet etti bana ama mutfağı görsen bardağı bile masanın üstünde bırakmış.
bende bi dünya söylendim allah hiç bi evi kadınsız bırakmasın die.
adamcağız uğraştı ama bi işi daha güzel yapsa daha iyi olur.
bide bana hizmet etti yaa ay oturamıyorum oturamıyorum iş bitmiyo dio çok güldüm .yaa bak anla dedim.banane dio benim işim diilki bunlar dio
dedim ne kadar gavursun gülüyor.
cnm akşam fenaydım ama şimdi iyiyim şükür.karın ağrım başladı ama regl olacağım sanırım

nevgül inan bende sen gibiyim
aynı şeyleri yaşıyoz biz kadınlarrr

kız sen amma cam siliyon hee maşallahhhh ahh önceki gibi yetişemiyom camlara ben

ada kızz hoşgeldin tatlımmmm

valla öyleyim birsencim ama sor bana evin temizmi valla diyorum biri gelse ne pis diyecek.ama benim yaptığım temizliğim tutmuyo önemli olan o temizliğin tutması.bide en ufak bişey gördümmü soğuyorum hemen.küçük bir örnek dün kaynanam soıbayı yakmış kömür lekeli ellerinı yıkayacakya sıvı sabunun hani basıp eline geliyo ya onun üstü siyahlaşmış kömür lekesi.ve ellerini yıkadıktan sonra onuda yıkayım demiyo.öylece bırakmış.hiç bişey demedim.yıkamadımda sırf eşim için gelsin görsünde halimi anlasın.bana hak versin diye ama malesef kirli olduğunun bile farkına varmamış yani.demekki diyorum bu evde temizliğe dikket eden bi benim öyle ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…