[COLOR="#FF0[COLOR="#FF0000"]000"][/COLOR] evim bana hem çdediğin gibi psikolojikte olabilir ben sinirlendiğim ve huzursuz olduğum zaman bide iş yapmak istemediğim zamanok dağınık hemde pis gözükür nedense.[/COLOR]bide çocuklu olmaya alıştığın zaman bir den çok yerde olmayıda başaracaksın.öncesinde düğzenliymiş ve şimdi çocuk olduğu için mecburen çocuğun bir şeyleri ortada olunca doğal olarak sıkılıyorsun ve yapamadığını düşünüyorsun.zamanla alışacaksın emin ol.
hep söylüyorumda yapamıyorum :)Güldürdün beni :)
dediğin gibi psikolojikte olabilir ben sinirlendiğim ve huzursuz olduğum zaman bide iş yapmak istemediğim zaman evim bana hem çok dağınık hemde pis gözükür nedense.bide çocuklu olmaya alıştığın zaman bir den çok yerde olmayıda başaracaksın.öncesinde düğzenliymiş ve şimdi çocuk olduğu için mecburen çocuğun bir şeyleri ortada olunca doğal olarak sıkılıyorsun ve yapamadığını düşünüyorsun.zamanla alışacaksın emin ol.
Keşke benimde o kadar olsa ben cumartesi yıkıyorum çamaşırlarımı eşimin gardırobundan başlıyorum kirli aramaya
hoşgeldiniz
şimdi bana zor olmuyor ama
bebek olunca ne olur bilmiyorum
ama evde bakıcı varken neyi yetiştiremiyorsunuz
yanlış anlamayında
Anlattım ya yanlış anlayacak bişey yok yanlış anlamıyorum :) ben galiba kafayı yiyorum o da olabilir :) Eskiden evimde iki kedim vardı ama daha temizdi :)
oooffff çok fenaaaa..
Umarım öyledir ama evin duvarları üzerime üzerime geliyor. Komşularım geldiği zaman evimin aslında temiz ve bebek olan bir ev için fazla düzenli olduğunu söylüyor. Doktorum doğumun kadın üzerinde ki etkilerinden biridir bişeye takarsın kendini yetersiz hissedersin diyor. Ama ben kendimi paralıyorum ve bu yüzden de çok yıpranıyorum bu durumdan acilen kurtulmam lazım
bak doktorun doğru söylüyor biz kadınlarda mükemmel olma güdüsü var.hele anne olduktan sonra bu daha da artar.hem dışarda çalışmayı hem evin işini hemde çocuk yetiştirmeyi aynı anda yapmak için kendimi paralıyoruz daparalıyoruz.bir dergide hem çocuk hem kariyer mideye zarar bir yazı okumuştum ve ne kadar doğru dedim.bu kadınlardaki mükemmel olma duygusu anlatıyordu.mükemmel olalım derken malesefki sağlığımızdan da oluyoruz.geçen hafta cumartesi oturma odamın camını sildim perdesini yıkadım.kirli halıyı kaldırdım odayı komple dip köşe sildim.sonra mutfağı topladım yemeği yaptım.ama neden diğer odaları ve tuvaleti banyoyu cifleyemedim holu silemedim diye ağlayacak gibi oldum.sonra kendi kendime dedim ne yapıyorsun senden önemlimi silmezsen ne olacak yani ne olacak.sonra yine içim rahat etmemişki eşime diyorum ya ben bugün hiçbirşey yapmadım böylede olurmu falan.eşim saçmalama daha ne yapacaktın diyo.
slm....nassınız kızlar....
okuldan eve geldim,şöyle bir bakındım etrafa anammmmmmmm ne dağınık(((
bu hücre gececi oldumu gündüz evde ya pek bir dağıtıyor bir iş et desem peşinden de ben yapıyom(((
sözüm ona çamaşırları toplamış ve katlamış,ula yaptın bir iyilik tam yap be,koymuş oturma odasında kanepenin üzerine bekliyor 2 gündür....en sonunda dayanamadım bugün ben yerleştirdim.....
toparladım evi,mak. takamadım uyuyor diye....girdim mutfağa annemle kızkardeşim dün hürrem izlemeye bana gelmişlerdi,gelirken de annecim kara lahana sarmış onu getirmişti...akşam otururken onu pişirmiştik....
işte dedim yanına bir çorba yapam yeter,koydum ocağa mercimek çorbasını.....birazdan blendırdan geçiririm artık.....yanına da başka birşey yapmam.....yeter....
siz ne ediyorsunuz????
brck.nasıl oldun şimdi,ishal durumun ne alemde????
bal....kızçen iyi mi,hareketlenmiştir umarım.....
hoşgeldiniz
şimdi bana zor olmuyor ama
bebek olunca ne olur bilmiyorum
ama evde bakıcı varken neyi yetiştiremiyorsunuz
yanlış anlamayında
Anlattım ya yanlış anlayacak bişey yok yanlış anlamıyorum :) ben galiba kafayı yiyorum o da olabilir :) Eskiden evimde iki kedim vardı ama daha temizdi :)
allah kolaylık versin size
belki psikolojikte olabilir doğumdan sonra
eşinizin de biraz düzenli olması gerekli aslında
ben bugün öğle yemeği yiyemedim
sabah tost yedim
şimdide biskrem
bebeğime bişey olmaz demi kızlarrpöff yaaa
hoşgeldin canım bişey olmasss merak etme
ama günde 1 yumurta 2 bardak süt bunları ye ve iç
canım ihmal etme sakın
hoşgeldin canım
ben iyiyim kendi adıma sen nasılısn?
allah kolaylık versin size
belki psikolojikte olabilir doğumdan sonra
eşinizin de biraz düzenli olması gerekli aslında
hoşgeldin canım bişey olmasss merak etme
ama günde 1 yumurta 2 bardak süt bunları ye ve iç
canım ihmal etme sakın
sütte bi gün içiyom bi gün içemiyomm yumurtamı ımmm denicemmm ....
büdüşün anası..... :)))) çok şükür gelmişsin....
Naptın canım ya nerelerdesin?????
hoşgeldin canım
ben iyiyim kendi adıma sen nasılısn?
sütte bi gün içiyom bi gün içemiyomm yumurtamı ımmm denicemmm ....
içsen iyi olur canım
süt-yumurta-yoğurt-peynir
bunlar bebişin gelişimi için yararlı şeyler canım
ben günde 2 bardak içiyorum süt
sabah kahvaltıda da yumurta yiyorum 1 tane
ben bugün öğle yemeği yiyemedim
sabah tost yedim
şimdide biskrem
bebeğime bişey olmaz demi kızlarrpöff yaaa
nevgül inan bende sen gibiyim
aynı şeyleri yaşıyoz biz kadınlarrr
kız sen amma cam siliyon hee maşallahhhh ahh önceki gibi yetişemiyom camlara ben
ada kızz hoşgeldin tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?