Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck ne pis garusun

alya nan eve niye girmiyon okdanmı sosyetesin..hazır yemek bulmuş garu eve girmiyomuş..kapıda dur..

nevgül sende az fena değilmişsin...numaracıı :)
o numaradan sayılmaz balım ya

hoşgeldinizz

hamsi çok kokuyo yaa evede siniyo kokusu
biz yapmıoruz o yüzden evde hamsi

evet canım ama ne edeyim çok seviyorum.hamsi yaptığım zaman aspiratör yemek yiyene kadar çalışır artı cam açık olur.tezgaha ocağa önce yağ sökücü sonra domestos sonrada cifliyorum.yatana kadar cam açık duruyo.çöpüde anında attırıyorum.idare ediyor ozaman.

[ı]
çuprayla somon balığı kokmuyo çok fazla
ama hamsi baya bi kokuyo[/ı]

evt çupra somon levrek kokmuyo fazla ha bide şu havyarı olan hangisi hele o hiç kokmuyo öbürleri kokar

salı çinekop aldım kızarttım valla dün bile burda kokuyom zannettim 2 de bir kremleniyom

bende 200 ml aldırıyorum sütü
bittimi sütümüz bitti babası diyorum

kızlart ne guzel sut ıcebılıyorsunuz ben sutten nefret ederm annem zorla ıcrmeye calsrdı dokerdım lavaboya eskıden berıı...

hamılelıgmde hıc agzıma vurmadım

ayran ıctım malsf onn yerını tutmasada

ama oglum sute bayılıyorrr[/QUOTE]

artık alıştım güneşciğim kızım için her şeye
katlanıyorum ne yapalım

ben pek sevmem en fazla 5 tane yerim o yüzden yapmıyoruz canmm
alabalık iyi oluyo atıom fırına pişerken aspiratörü açıyorum mutfak camı sabaha kadar açık duruyo tezgah ve tabakları da çamaşır suyuyla yıkadım mı kokmuyo gibi gelio

yok artık bunun tarifini verecem dayanamadım.....

[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx]
[/URL]

KEBAP
Malzemeleri:
-500 gr. kıyma
-3-4 diş sarımsak
-biraz maydanoz
-1 tatlı kaşığı tuz
-biraz kimyon(lezzetini sevdiğim için ilave ettim)
-1 orta boy soğan
Hazırlanışı:
1-Soğan,sarımsak,maydanoz mutfak robotundan geçiriyoruz.
2-Kıyma,tuz kimyon ilavesi ile robotla homojen bir karışım elde ediyoruz.Birazda elimizle yoğurup 1 saat buzdolabında bekletiyoruz
3-eti 6 eşit parçaya bölüyoruz,3 çöp şişi yanyana dizip eti elimizle sıkarak elde ettiğimiz şişe diziyoruz.et bitene kadar bu işlemi tekrar ediyoruz.
4-Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine önceden ısıtılmış 250 derece fırında pişiriyoruz
(sık sık konrol ediyoruz kuramasına fırsat vermemek için fırının orta sırasını kullanıyoruz)
Servise hazırlarken:
1-lavaşları kare kare kesip fırında birkaç dakika ısıtıyoruz
2-Bir cezvede 2 yemek kaşığı tereyağını kızdırıyoruz
sos için:
3-2-3 yemek kaşığı domates salçası,salçayı inceltmek için biraz su ilave edip kaynatıyoruz.
4-lavaş parçalarını servis tabaklarına paylaştırıp,üzerine sırayla tereyağını,domates sosunu üzerinede kebapları ilave edip,yoğurtla servis ediyoruz

evt çupra somon levrek kokmuyo fazla ha bide şu havyarı olan hangisi hele o hiç kokmuyo öbürleri kokar

salı çinekop aldım kızarttım valla dün bile burda kokuyom zannettim 2 de bir kremleniyom

kılçıklarıda az oluyo canım
ben seviyorum
alya buzluğa balık koydunmu hiç

niye nan biz doğruyu yazınca abartıyo oluyok ya hıhhh

abartıyo demedim cnm yaaa
psikolojik seninki dedim..yani kokmasada sana öle geliyo...

ya zaten gün aşırı banyo yapıyorum bide yemek yaptıktan sonramı duş alayım.:2:allahın bildiğini kuldanmı saklıyacam.

hee bide dizi var arada PP

annem hamsi tavası almış kocaman..hiç yağsız yapıyo ve kokmuyoda tavsiye ederim...hemde kıtır kıtır oluyo çekirdek gibi yutum walla akşlam hepsini...ama evde hayatta yapmam yapmadımda..fırındda yapıyoruz hiç kokmuyo...

adaaa işte bunu yapmıcaktın

birsen sen yemek ısıtıyosun her akşam la ozamanda kokar üst değişiyonmu

brck iyice dalgaya vurdun nan yemek ısıtırken soğan mı kavuruyom beeee
ne yazdım iyi oku
fırın yemeklerindede koşmam banyoya
benim soğan kavurmaya karşı bide pırasa pişince sevmiyom o sinen kokuyu

ada ayy ne bu yaaaaa ımmm enfes gözüküyo tarif
ama kesin denicem bunu çok pratik kızz saolasn

kılçıklarıda az oluyo canım
ben seviyorum
alya buzluğa balık koydunmu hiç

cnm geçen sene eşim halden kasayla almıştı büyük balık..ben buzdolabı poşetlerine 2 şer 2 şer koymuştum..
her hafta çıkarıp yapıyoduk..sorun olmuyodu..niye konmasın..büyük balıktı ama küçük nasıl olur bilmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…