Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

valla ne deyim melodicim ben artık bu işin kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum.bilmiyorum valla bilmiyorum kaygana dolaptan bir meyve almaya üşenen,o sabunluğun üstünü yıkamayan kadın akşam tutmuş eline kına yakmak için kap,gazete bez toplamış yoğurmuş etmiş kınayı eline sürmüş uğraşmış ona üşünmemiş.eşime dedim baakkk işine geleni nasılda yapıyor.haklısın diyo.kızdı ona senin neyine kına diye.

ayy bana gelmiyo mis gibi yıkandım kremlendim parfümlendim işte neden kokam..nen ahıra girmedim ya alt tarafı et haşladım :)) senin psikolojik cnm..

adacım valla iyi oldu gitmeleri bu yüzden.
şimdi ben yazı düşünüyorum, gitmek istemiyorum pek.
soğudum aslında yaaaa!

balım eşine bir tebrik koydum,ne güzel sevinmişsindir......eferim ona :))))
sütüm bitti he.....iyi ediyorsun ama böyle bilinçli davranmak en güzeli....

alyacım huyluluk değil aslında,elinde değil bence.....boşver sende sonra gelince yapıyon.....

Son düzenleme:
ay alya sende heee
valla ben yapabilsem sabah kalkıp bende yaparım belki duş bile almam nie kokayım ya alala :)temizcene giyinirim parfümlenirim çıkarım
delimi ne aaaaa
ben kışın hergün alamıyorum duş bigün yıkanırım bigün yıkanmam öyledir genelde.
sen akşam eve gelip yemek yapınca giriyosan hemen duşa alışkanlıktır

Son düzenleme:
ballllll 4 lt.mi maşallah süphanallah hemen gidem de süt içem.....[/COLOR][/B]

evt cnm..eşim her pazar 4 kutu alıyo..bidahaki pazara zor çıkıyo :)) bitincede sütüm bitti diyom bebek gibi :)) hadi git iç..ben ama gece ve sabah içiyorum...[/QUOTE]

bende 200 ml aldırıyorum sütü
bittimi sütümüz bitti babası diyorum

napim nan brck elimde değil annem yemeği yapmışsa girmem içeri kokarım diye

akşamlarıda yemek yaparım girerim duşa tabi öle soğan falan kavurursam mutlakada başka hafif yemeklerde üstümü çıkarır parfümlenirim bende

evt cnm..eşim her pazar 4 kutu alıyo..bidahaki pazara zor çıkıyo :)) bitincede sütüm bitti diyom bebek gibi :)) hadi git iç..ben ama gece ve sabah içiyorum...

[/QUOTE]

BENDE HAZIR SÜT İÇMEYİ SEVMEM.HAMİLELİĞİMDEDE SEVMEZDİM.İÇİMİN SÜTÜ BİRAZ DAHA GÜZEL GELİYORDU.BEN HER GECE UNUTMUŞ NUMARASI YAPARDIM EŞİM YATAR YATMAZ SÜTÜNÜ İÇTİNMİ DERDİ.BENDE YOO AAA UNUTTUM GETİRİRSEN İÇERİM DERDİM KALKAR GETİRİRDİ.

sözümü geri aldım huylu garu
ben de o kadar yapmam sanırım yok yapmıyorum ya.....çok koktuğumu hissedersem evet ama yoksa kıyafet değiştirip parfümlenmek yeterli gelir banada.....

Valla ben ne duş alırım ne üst değiştiririm yemek yaptıktan sonra.hamsi yaparsam ozaman değişirim üstümü.

brck ne pis garusun

alya nan eve niye girmiyon okdanmı sosyetesin..hazır yemek bulmuş garu eve girmiyomuş..kapıda dur..

nevgül sende az fena değilmişsin...numaracıı :)

BENDE HAZIR SÜT İÇMEYİ SEVMEM.HAMİLELİĞİMDEDE SEVMEZDİM.İÇİMİN SÜTÜ BİRAZ DAHA GÜZEL GELİYORDU.BEN HER GECE UNUTMUŞ NUMARASI YAPARDIM EŞİM YATAR YATMAZ SÜTÜNÜ İÇTİNMİ DERDİ.BENDE YOO AAA UNUTTUM GETİRİRSEN İÇERİM DERDİM KALKAR GETİRİRDİ.[/QUOTE]

bende süt içmeyi sevmezdim
hamilelik nedeniyle alıştım artık
ben balık falan yediğim gün içmiyorum zaten
zehirlenirim diye

evt cnm..eşim her pazar 4 kutu alıyo..bidahaki pazara zor çıkıyo :)) bitincede sütüm bitti diyom bebek gibi :)) hadi git iç..ben ama gece ve sabah içiyorum...

[/QUOTE]

kızlart ne guzel sut ıcebılıyorsunuz ben sutten nefret ederm annem zorla ıcrmeye calsrdı dokerdım lavaboya eskıden berıı...

hamılelıgmde hıc agzıma vurmadım

ayran ıctım malsf onn yerını tutmasada

ama oglum sute bayılıyorrr

birsen her gece pijamada değiştiriyonmu
dalaga geçme nannnnn
brck ne pis garusun

alya nan eve niye girmiyon okdanmı sosyetesin..hazır yemek bulmuş garu eve girmiyomuş..kapıda dur..

nevgül sende az fena değilmişsin...numaracıı :)

kız biyere gitceksek girmem bee
şinci yapmışsa girerim tabiiii amann hazır yemek derim
zati annecim sabahdan yapar yemeklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…