bende eşime bi kot aldım hafif dar geliyo her seferinde giymicem dio zorla çaktırmadan giydiriyom yine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı:kötükedihüso
sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı:kötükedihüso
buble dr göturmedınız mı
götürüyorum canım ilaç veriyor daha önce işe yaradı ol ilaçlar ama bu sefer yaramıyor.kabızlık başka hastalıklarında belirtisi olabilirmiş ama çok fazla test yapılıyormuş,karından iğne falan sokuyorlarmış,makattan girip örnek alıyorlarmış.nasıl yaptırırım yaaaa,daha çok küçük kuzum:gitme:
buble çok geçmiş olsun canım yaaaa.
doktora götürdünüzmü??
buble cnm ya başka doktora götürseniz( ,adanın tarifini denedinmi cnm???
gülsüncüm hayırlı olsun iznin şimdiden doktor beye selamlar iki raporda bana yazsın :))
caspercım afiyet olsun cnm bizde öyle yatana kadr yiyoruz ben neysede eşim fena aldı kilo
biricik duvar ünitenizi kaça aldıınız kıı??
aa öylemi.... canım albümüne koymuş... ordan bakabilirsin..gülsün karabocuk le benim düğünüm aynı gündü neredeydi onun evinin görüntüleri kendi profilindedir sanırım
bu arada günaydın kuzum sana
ahh canım yaaaa.... muayene ettirdinizmi hiç... dar olduğu içinde yapamıyor olabilir...gulsunnum yine yapmıyor yaaa:gitme:bugün 3.gün bak,bekliyoruz valla dört gözle..
heheheh:))yeni gelenler hoşgeldii..
gülsünüm bencede konsol ama konsol için eşim kare kare olanlardan alalım dio
bakalm :)))
anamm aşkımın pantolonlar benm totodan geçmez kii yaa
sempatiksalakcinnibuble
gülsüncüm hayırlı olsun iznin şimdiden doktor beye selamlar iki raporda bana yazsın :))
ama böle hegun acı cekıyor:gitme:götürüyorum canım ilaç veriyor daha önce işe yaradı ol ilaçlar ama bu sefer yaramıyor.kabızlık başka hastalıklarında belirtisi olabilirmiş ama çok fazla test yapılıyormuş,karından iğne falan sokuyorlarmış,makattan girip örnek alıyorlarmış.nasıl yaptırırım yaaaa,daha çok küçük kuzum:gitme:
balım ben bu kadar yemiyordum akşamları ama
dün film izlerken baktm hepsini yemişim
ölümcül deneyi izledik 1-2-3 ard arda :)))
zevkli oluyo hehehe
bu akşam da buz devrini alcak aşkmm inş unutmaz
bilmiyom bitanem eşimin mobilya mağazası var onlar yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?