Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tşkler cnm

ya ben cemreyle mesajlaşıyom dün msj hakkım bıttı gelcektı hala gelmedımsj hakkımda yok arasam derste gelsın kulaklarını cekcem
sen görürsen sen çek

bilmeemm belki de o pisti böceem

ben çalıştığımhalde tozlu olur evım ama asla düzensız değildır

mutfak kısmına oturduk küçük bı masaya masa cok dağınıktı çay bardakları pistı ve hepsı takım değil ayrı ayrı
fırını paslanmış dökuluyordu üstüde hep yemek lekesı
yerdekı halı leş gıbı paspas yanı
odaya geçtık bu soğukta halı yoktu heryerson derece dağınıktıbişi içip yıyemedım

sen benım cicilerımı görmedın

ıykkk
iyi yapmşın bende yiyemem öylee

SELAM Kızlar nasılsınız işler cok youn proje yetıstırmeye calısyoruz
ogleden sonra 3.30 dan sonnra dıger ofıse gıdıleck aksam yenı yıl yemegı var off offf bugun cıt kırldım takılıyorum ofıste ama yoruldm bugun bana kesınlıklee bıtmezz

ben bunu yapıom brck top top yuvarlıyorum kremasız yapıom tabiki

yoğun bi gün ama güzel olcak güneşimm..

casperim bende top top yapıyodum ama kremalıda değişik olur denicem bakalım akşam gesmeye gitmessek

ben bunu yapıom brck top top yuvarlıyorum kremasız yapıom tabiki

yoğun bi gün ama güzel olcak güneşimm..

umarım canım yaaa dıger ofıs sabahtan toplandı ama bız gıtmedık işimz youn proje yetstrcz dıye ıyı oldu amaaaa kosstrmaca mahvettı benu

eşim gitmeyeli neredeyse 1 ay olmuştur..
akşam arayımmı dedim eşime yok arama dedi aramadım.en son 1 hafta önce konuşmuştum...

hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız bugünde çok yoğunum yarın akşam misafirim var temizlik hazırlık bir sürü uğraşcam yine

hoşgeldin canım
hayırlı cumalar sanada ben iyiyim kendi adıma sen iyisindir umarım
allah kolaylık versin canım

güneşim hoşgeldin canım
ben iyiyim kendi adıma
allah kolaylık versin canım

bugün topik sessiz kuzum

anladım iibakalım bende ara verdımde actımmm kafam allak bullk oldu sureklı degstrıyr patronnn delrcm

nerdsin kızzz ben özledim annemmmmm
bugün bende pek yazamadım
kokoşlarda yazdım bak nannnnnnn

he gorudm nan alya garusu sendemı younsn ah kıyamammm sana omur sabah yıne yapstı ustumeeee zorla bırktım agladı cok babasıdaa kıyamadııı:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…