- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
utanmıyon mu kocaman garusun dil çıkarmaya
belli sen çok özlemişsinnn:):)
yok gızzz o hala küçük bizm gıbı 30 a yaklaşmamıs hahaha biz olgun garularız:):)
ben daha küçükümmm lenn
özledımmmpaşamıda özledımmm
ebet küçüğümm ben
geçenlerde burda un helvası tarifleri paylaşmıştık ya...ben kaybettim kim paylaşmıştı??? yoksa benmi netten bulmuştum..
akaşm canımız istedi tarif yok :)) şimdi gene helva kokusu geliyor burnuma
paşam nasıll annesı
kreş nasıl gıdıo
dün 11 de aradın demı
ayy canım yaa içim gidiyo yavrularımızaanladım iibakalım bende ara verdımde actımmm kafam allak bullk oldu sureklı degstrıyr patronnn delrcm
he gorudm nan alya garusu sendemı younsn ah kıyamammm sana omur sabah yıne yapstı ustumeeee zorla bırktım agladı cok babasıdaa kıyamadııı:):)
haa çok küçükbelli sen çok özlemişsinnn:):)
yok gızzz o hala küçük bizm gıbı 30 a yaklaşmamıs hahaha biz olgun garularız:):)
güçülde cebime gir hanımmmmmmmmmmben daha küçükümmm lenn
özledımmmpaşamıda özledımmm
ebet küçüğümm ben
geçenlerde burda un helvası tarifleri paylaşmıştık ya...ben kaybettim kim paylaşmıştı??? yoksa benmi netten bulmuştum..
tavuklu kuskus salatası mı?
nasıl yapıon kuzumm hiç duymadımm
halledersin tatlm bişicik olms..
yesinler bakalımm ben çalışırken masanın ta içine kadar girer öyle çalışırım şimdik göbeğimi dayadım masaya az içeri ittiriyim kendimi dürtüo
patrona dedim masayı kesecem yuvarlak şekilde die anlamsız anlamsız baktı
bende bayılıyrm un helvasınaaa ama kendım yaptıgımı begenmıyorm ustasını bırgun bulcam ayakalrına kapancm yaptrcmmm
hahaha ay kıyamam yeri darmı gelio kuzucuğun
canım 1 paket kuskus alıp haşlıyosun süzüyosun ayrıyeten tavuk göğsü haşlayıp didikliyosun sonra bi kaba kuskusu koy tavukları koy bolca maydnz ve dereotu doğrayp koyuyosn isteğe göre taze soğan ve kurusoğanda konuluyo sarmısak koyanlarda var ama ben sevmiyorum sonra bi kavanz mısır koyuyosun yağ tuz yada isteğine göre baharatlar ekliyosun çok leziz oluyo ben çok seviyorum :)
ben göz kararı yaparım da hiç yapmadım annem yaptı yedik hep
sen vermiştin ya tatlım tarifi sonunda
ve güzel oldu demiştin.
hee onu kaybettim işte :))) kayıp ilanı vercem..HÜKÜMSÜZDÜR :))
sen benım cicilerımı görmedın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?