ye kuzum
sonra da dizin yoksa sen çek bi dizi
iyi akşamlar kuzmm dikkat edin kendinizee
En son verdiğimde dalga geçmişti bal garusu özelden veririm cnm sana ama aklımda yok şuanda yaa tühhh
olmaz tatlım kırmızı kart cezam var
hayden ben kaçtım iyi akşamlar
En son verdiğimde dalga geçmişti bal garusu özelden veririm cnm sana ama aklımda yok şuanda yaa tühhh
benimle uğraşmayın...
1 haftam kaldı..bana iyi bakın,iyi davranın
ball deme böylee yaa gözlerm doldu inan..
gitme sen tamam mıı gidince de hemencik geeell..
bu brck garusu baksana benle çok uğraşıyo....
herşey nasip kısmet cnm...işllh herşey yolunda gider....
benimle uğraşmayın...
1 haftam kaldı..bana iyi bakın,iyi davranın
tamam nan acındırma kendini.ama kekimle dalga geçtiydiniz bak talep varbu brck garusu baksana benle çok uğraşıyo....
herşey nasip kısmet cnm...işllh herşey yolunda gider....
Eki Görüntüle 282236
PATATESLİ KEK
Malzemeler
4 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
1-1,5 paket kabartma tozu
2,5-3 su bardağı un(kıvamına göre daha az yada daha çok ayarlanabilir)
3-4 orta boy patates
dereotu
2-3 dal taze soğan
1 şurup kaşığı tuz(benim ölçüm)
pulbiber-karabiber
çörek otu
Yapılışı
Yumurta,yoğurt ve sıvıyağ mikserle güzelce çırpılır.Yavaş yavaş un ve kabartma tozu konulur çırpılır.çırpma işlemi bittikten sonra içine tuz,pulbiber ve karabiber eklenir.(Bana biraz kıvamı koyu gibi geldiği için çok azda süt ekledim)Daha sonra patatesleri minik minik küp küp doğradım.Dereotunu ve taze soğanı minik minik doğrayıp(bende taze soğan yoktu normal soğan kullandım)hazırladığımız karışımın içine ekleyip bir kaşık yardımıyla güzelce karıştırdım.Büyük boy borcamın içine döktüm.Üzerine çörek otu döktüm 180 derece ısıtılmış fırınıma sürdüm.Sonra oturdum karşısına 40-50 dakika arası pişirdim.Hem pişirdim hem izledimhihiüzeri iyice kızarınca ve piştiğine emin olunca çıkardım.Ama sıcak sıcak hemen yemeyin çünkü dağılabilir.Biraz soğuduktan sonra güzelce dilimleyip eşinizle birlikte çay eşliğinde afiyetle yiyin.Ve üzerine güzel bir dizi çekin
Afiyet olsun.
NOT:Tamamen kendi anlatımımdır
inş kuzumm
bi bakcaz meleğim doğdu die gelcen
biraz geçicek 40ı çıktı dicen oy oy işte o zaman ben tutuşcam doğumum yaklaşıo die
tamam nan acındırma kendini.ama kekimle dalga geçtiydiniz bak talep var
saol brckmm deniceemm ama bu akşam yapamıcam galibacasperim buldum
ayy çok tuhaf geliyo bana yaa...bi melek gelcek evimize..süt kokulu,mis kokulu..gözünün içine bakçak..ağlıcak,acıkçak,altını pislicek,oyunlar yapçak...en önemlisi eşimle bana Allahın emaneti olcak...bana anne dicek..nasıl şuanda kordon bağıyla bağlıysa içimde bana çıkıncada manevi bi bağla bağlancak...Rabbim her isteyene yaşatsın ve her hamişe kolay doğum nasip etsin...
saol brckmm deniceemm ama bu akşam yapamıcam galiba
paşam aradı hadi gel de ankamall e gidelim dedi :)
gezmeye gitceez beşiğe de bakarızz
ayy baall mucizee resmen..
amiinn amiinn
çıkıyorum benn paşamla gezmeye gitcem
koptumbu böcük garusu nerde nan..ne dicektim ona..o nasıl kokoş nan kocasına panduf alcekmiş :)))
nan böcük çakma kokoşsun sen :))
ye cnm yee.vay be demek bizi bırakıcaksın heee sensizde tat tuz olmaz be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?