Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasaklı ve mg love sizin adınıza çok sevindim kızlar...oluo işte arada böyle tatsız şeyler:)))

Boşverin derdi tasayı kızlar ekledim evimin resimlerini albümünden bakın :)
ama baya oluyo bunları çekeli şuan daha yenilikler var evimde sonra yine eklerim canım sıkılınca kaydirigubbakcemile3

Pasaklı, yolmadınmı yani kocanı. Lan ben3.dünya herbini bekliyordum senden,hiç randımanlı değilsin, hiiç

isoldeeeee yatak odana bayıldım koltuklarda güzelmiş ama çok alçak :kedi:

nurdancım sinirlenmekte haklısın canım ama uyanamadı demekki adam
bizimkide bana der sabah kalkıp kahvaltı hazırlaasnda öyle çıksak evden diye ama uyanamıyorum napiiim :kedi:

Adacık o kdr yazdık,yazmıyon da hee o kimin eviki ,sandalyeler beyaz :uhm:

her zaman aynı şeyi yapıo bende her zaman mallık yapıp inanıom ona.uyuz yaaa ay allahım sinirlerim çok bozuk.her sabah ben kalkıom o kırk yılda bi erken kalkıo bide dio ki sen alıştın ben alışamadım.savunmaya bak

dün dedim ya kociş geç çıkacak ben de eve giderim kızartmam var onu yiyecek yemek yapmayacağım
balayı fotolarımızı eklerim ben de rahat rahat diye...
neyse gittim eve yan komşum çardaklarında yine bizim gibi genç yeni evli olan komşuyla oturuyorlar
beni gördüler
biraz hoş beş
sonra dedik birşeyler hazırlayalım.....hepimiz birşeyler çıkaralım dedik
sonra da komşum içeri salona kurmaya başlamış sofrayı karşı inşaattan toz geliyor diye....
o yüzden sandalyeler beyaz cutecimmmmmmm

tahinli kurabiyemden,BıM'den aldığım gevrekten geçirdim,kekikli domates söğüş yaptım
bir de hemen poğaça yapayım dedim
onlarda hazırlamışlardı birşeyler
kociş gelene kadar oturduk :)))

Son düzenleme:

saol pasaklımmm..

ya biz evde kahvaltı yapamıoruz.
iştahımız hiç olmuoo.
ama bu herifin hazırlanması beni öldürüo yaaa..
benden çok sürüo hazırlanması vallaaa.
hep onun yüzünden geç kalıorum..

senin evinde çok güzel biricik aslında okdr iyi değil çekim bide akşam diye kapkara çıkmış heryer daha ferah aslında...

kızlar güle güle oturun evlenizde...huzurla inşallah...

balcım içimiz bu evlemi kararıcak mis gibi evin...

kızlar ikinizinde evi çok güzelmiş güle güle oturun inşallah ağız tadıyla
biricik senin duvar ünitene ve mutfağına bal seninde oturma grubuna, mutfağına ve banyona bayıldım
oturma grubundaki kırmızı minder çok hoştu

ada çok becerikli hatunsun vesselaammm...

bnm böyle komşularım yok yaa...hiiiiiç kıskanmadımmm Adacım :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…