uzakmışız ya...
Ben pek barışık değilim walla...
casper oda göbüşmü...
hele benimkdr olsunda gör..çarpa çarpa gidicen :))
bende pek özlüyorum hamiş günlerimi
o günlere tekrar dönebilirsin cnm :)))
çıkan kızlar iii akşamlar...
casper bizde yakın sayılırız ama 2 ay oldu sanırım gitmiyeli...inan böyle çok rahatmış..bizde her hafta giderdik...
bi kaç aya o da olcak canmmontumun düğmeleri kapanmayacak bi aya bu gidişle napcam bilmiom
siz nie 2 aydır gitmionuz kuzumm
yazın köye gitmişlerdi bi ay bana da pek rahat gelmişti
cnm benim düğmeleri bırak kavuşmuyolar :))
mont alıp masraf yapamam dedim..montumla aynı renkte kalın üçgen şal aldım omuzlarım aatıyorum önümde kapanıyo...zate heryere eşimle gidiyom ya pekte sorun olmuyo...
canm fotolar var da kocemin telinde yaa verse eklicem de vermio kiicasperımın hamiş halini görmedim de
balım sen niye kendine haksızlık ediyorsun.....benim gördüğüm kadarıyla bir tek göbüşün var yahu hiçbir yerin şişmiş görünmüyor,en sevdiğim hamişlik şekli :))))
kız anayı çirkinleştirir derler elacık sana onu da yapmadışanslı garusun sus kıymetini bil.....
ya 2 aydır hiç ctesileri boş durmadım ki...bebişin eksikleriyle çarşı pazar gezdik..
bide evin temizliği filan derken zaten ağır vasıtayım gidemedim..eşim gidiyoda bana ilişmiyo :))
pazar günlerini zaten kendimize ayırıyoruz...
casperımın hamiş halini görmedim de
balım sen niye kendine haksızlık ediyorsun.....benim gördüğüm kadarıyla bir tek göbüşün var yahu hiçbir yerin şişmiş görünmüyor,en sevdiğim hamişlik şekli :))))
kız anayı çirkinleştirir derler elacık sana onu da yapmadışanslı garusun sus kıymetini bil.....
canm fotolar var da kocemin telinde yaa verse eklicem de vermio kii
ayy dimi balın bi tek göbüşü var maşallah ben kocaman olcam
ohh ne güzel valla
ben dua ediom bebeğim perşembe günü doğsa die..
kardeşimin okul varya annem 3 4 gün bari yanımda kalır en azından
:)) eşimde diyo sakın haftasonu doğurma..mümkünse ptesi doğur diyo..oldu dedim içimde tutarım senin için :))
annen kalamassa kayganamı kalcek??
40 çıkana kdr kalcaz demeseler bari
sanmam canm torununa bakıo ya gelmesin yani istememm..
amann off pofff
hayırlısı olsun inşallah perşembe olur kuzummmmm kimbilir :))))
nan söle kocene versin beeee,gizliden kendi tlf.na gönder :))))
balcım vallahi iyisindir gene de ben öyle şartlandırmışım senin hamişliğinin kendimde niyeysearada diyorum seninki gibi sadece göbüş olsa ne güzel olur....
birşey diyimmi,Allah'ın takdiri de doğuma kız diye girip erkek evladı olanlar yok değil
bu star tv.ye noliiyyyyyyyy,bütün güzel programları almışlar,hadi hayırlısı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?