Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

o günlere tekrar dönebilirsin cnm :)))

çıkan kızlar iii akşamlar...

casper bizde yakın sayılırız ama 2 ay oldu sanırım gitmiyeli...inan böyle çok rahatmış..bizde her hafta giderdik...

siz nie 2 aydır gitmionuz kuzumm
yazın köye gitmişlerdi bi ay bana da pek rahat gelmişti

bi kaç aya o da olcak canm montumun düğmeleri kapanmayacak bi aya bu gidişle napcam bilmiom

cnm benim düğmeleri bırak kavuşmuyolar :))

mont alıp masraf yapamam dedim..montumla aynı renkte kalın üçgen şal aldım omuzlarım aatıyorum önümde kapanıyo...zate heryere eşimle gidiyom ya pekte sorun olmuyo...

casperımın hamiş halini görmedim de

balım sen niye kendine haksızlık ediyorsun.....benim gördüğüm kadarıyla bir tek göbüşün var yahu hiçbir yerin şişmiş görünmüyor,en sevdiğim hamişlik şekli :))))
kız anayı çirkinleştirir derler elacık sana onu da yapmadı şanslı garusun sus kıymetini bil.....

annecime üçgen şal ördürmek istiyorum ben kızlar yaaa kaça örerler acaba:26:
normal uzun şalı var tutturuto iğneyle ama rahat edemiyo geçirsin başından giysin panço diolar ona dimi

siz nie 2 aydır gitmionuz kuzumm
yazın köye gitmişlerdi bi ay bana da pek rahat gelmişti

ya 2 aydır hiç ctesileri boş durmadım ki...bebişin eksikleriyle çarşı pazar gezdik..
bide evin temizliği filan derken zaten ağır vasıtayım gidemedim..eşim gidiyoda bana ilişmiyo :))

pazar günlerini zaten kendimize ayırıyoruz...

bende almam mont ya şal panço bişiler uydurcaz artk

canm fotolar var da kocemin telinde yaa verse eklicem de vermio kii

ayy dimi balın bi tek göbüşü var maşallah ben kocaman olcam

ohh ne güzel valla
ben dua ediom bebeğim perşembe günü doğsa die..
kardeşimin okul varya annem 3 4 gün bari yanımda kalır en azından

SAĞOL cnm ama..son halimi yayınlasam olay olur :)) göbüş iyice ileri çıktı..evt çok şükür yanlar ve arkası genişlemedi..zaten hala erkek doğurcam diye bekleyenler var :)) çok beklerler ama okdr pembiş yaptık kızım beni yanıltmaz :))

:)) eşimde diyo sakın haftasonu doğurma..mümkünse ptesi doğur diyo..oldu dedim içimde tutarım senin için :))

annen kalamassa kayganamı kalcek??

40 çıkana kdr kalcaz demeseler bari

casperim ne güzel yaaa
kaygananla görüşemediğiniz günlerin acısını bol bol çıkarırsınız bebek doğunca
olsun torunuda alır gelir kalır sende nolcek

Son düzenleme:
hayırlısı olsun inşallah perşembe olur kuzummmmm kimbilir :))))
nan söle kocene versin beeee,gizliden kendi tlf.na gönder :))))

balcım vallahi iyisindir gene de ben öyle şartlandırmışım senin hamişliğinin kendimde niyeyse arada diyorum seninki gibi sadece göbüş olsa ne güzel olur....
birşey diyimmi,Allah'ın takdiri de doğuma kız diye girip erkek evladı olanlar yok değil

bu star tv.ye noliiyyyyyyyy,bütün güzel programları almışlar,hadi hayırlısı.....

benim basen olduğu için kesin dedim yanlara genişliycem...ama çok şükür öyle olmadı..işllh seninde dilediğin gibi olur..

evt Rabbim ne gönderse kabulüm hiç hayır demem..bikaç ay pembiş takılır işte napalım :)) yazada oda maviye boyanır hayırlısı...
daha dün arkadaşım anlattı..bi akrabaları doğurmuş..2.bebesi kız demişler..ilki erkek..ama bi çıkıyo doğumdan oda erkek...şok hepsi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…