Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Hepinizi çok seviyorum

kıyamam sanaaaaaa

yaa ama duygusala bağlamayınn..
valla ağlarm burdaa

inş öyle bişi olmas kuzumm

böceem madem bi yerde buldun ki artk huzurlu deilsin burda bırak git kuzum..

nan baal link söyle dedimdii

az durun vercemmmm

sağol böcük sanada iyi yıllar işllh...
Rabbim gönlüne göre versin...

kesinlikle haklısın kuzum da huzursuzken bi yerde çalışmak da kabus gibi bişi (
hakkında hayırlısı tatlm ama bundan sonra sen sen ol ne temizliğe karış ne çaya çorbaya hesabı..
ha ben kendm silerm masamı falan ama başkasınınkine hiç dokunmam valla patron bile kendi siler kendi toplar..
herşeye koşturuon sonra sen yıpranıosun

bocuk msjlarina bak ben kargooyu bulamiyorum must.hiznetlerinide arafim yok adimdanda bulamadilar verdgin no 14haneli takip num. ise12haneli tutmadi

kızlar hikayeyi buraya kopyalıyorum....

Merhaba kızlar
size hayatımın en sürprizli gününü anlatacağım..yani doğum hikayemi..Sabah 7 gibi uyandım..herzaman ki gibi hazırlandım..Ama karnımda bir farklılık vardı..tuvaletim var sanıyrm gidiyorum ama bişey yok..fakat mesanemde asırı bir baskı hissediyordum..sonra kahvaltımı yaptım eşim beni kursa bıraktı.. kursta bi arkadaşın doğum gunuydu. onu kutladık..gırgır şamata vakit geçiriyordum..tuvaletim geldi..kalkarken tuvalette kan gördüm..benden mi diye kontrol ettim..evet benden geliyordu..o an soka girdim diyebilirim.kurs muduru ile karşılştm durumu anlttm..doktoru ara dedi..doktor da hemen gel bakalım dedi..kurs muduru beni bi arkadaşımla önce eve getirdi eşyalarımı almam için sonra hastaneye getirdi.yola cıkmadan önce de eşimi aradım durumu anlattım ama inandırmam zor oldu.saka yapıyorum sandı..tabi emin olunca deli gibi hstaneye geldi..
sıra aldık.nts ye girdik..doktorun yanına gttk.. doktor sancım olduğunu söyledi.sonra alt muayenesi yaptı ultrasona aldı.doktordan detaylı ultrason resmi istedim.verdiği cevap günün şokuydu. "napıcaksın resmini zaten bıkac saat sonra yuzunu göreceksin" Saka değilmi falan dedim..hayır dedi..3 cm acılman var ve doğum başlamış. hastaneye yatmalısın 2 saat sonra yeniden muayene edicem dedi...Ben hala soktaydım..Çünkü sancı falan hissetmiyordum gayet iyiydim.bi saat eve gidip son hazırlıklarımı yapıp gelsem dedim tamam dedi..bi saat sonra tekrar hastaneye gittik yatış işlemlerini yaptık..ve ben sancı odasına alındım.. sancılarım artmaya başladı..hatta 2 dakıkada bire kadar indi. doktor geldi 2 saat sonra muayene edeceğim bebek çok yukarıda asağı inmezse sezeryan olman gerekecek dedi.. Dualar ve sancılar içinde 2 saat gecirdim..sonra doktor tekrar alt muayene yaptı..bebek hiç inmemiş.kafasındaki kordon engel oluyormuş..mecburi sezeryan cok acı cekiyosun bebeğin hayatı tehlikede dedi..biraz daha beklesem inme ihtimali var mı dedm yok dedi.ve beni apar topar ameliyathaneye aldılar..Yanımda sadece eşim var. Annemler yolda 5 saatleri var gelmelerine kayınvalidemler yurtdışında.doğuma yetişmeleri imkansız..Sancılar ve soklar içinde ameliyathaneye götürüldüm..Kapıdan girerken deli gibi ağlıyordum. Çünkü psikolojik olarak hazır değildim. o ameliyat masasını görünce aklım cıkmıs gıbı oldum.yesil önlüklü insanlar.. Bir de sancım var onlar beni gönüllü planlı sezeryan sanıyolar. rahat rahat konusmalar.. sonra biri geldi narkozu vermesi ile kendimden gecmem bir oldu.Uyandığımda odaya girdiriyorlardı.Beni yatağıma gecirdiler.. O an tek söylediğim bebeğim nerde.bebeğim iyimi sözleriydi.. birileri gelip gidiyordu ama hayal meyal hatırlıyordum.. zamanla kendime geldim..bayılmamla kendime gelmem 45 dakıka sürmüş. uyandığımda ilk sorum bebeğimdi. bebeğimi yoğun bakıma aldıklarını söyldiler. kafosındaki kordon 3 kez dolanmış ve anne karnnnda pisliğini yapıp yemiş.bu nedenle musahade altında olmalıymış..tabi ben şoklardaydım..bebeğimi de hastanenın diğer subesine götürmüşlerdi. zavallı eşim iki hastane arasında git gel bitap düştü. Eşim hayatının en buyuk korkularından birini yasamış.. bebek doğunca kucağına vermişler. hemen almışlar doktor bebeğin hayatı tehlikesi var durumu kritik acil ambulans lazım demiş..eşim korkmuş. o an bir köseye gecip ağlamış.. bitanem anne baba yok yanında yapayalnız hayatının en zor dakikalarını yaşamış.aslında bebeğin kritik bir durumu yokmuş.sadece pisliğini yediği için kuveze girmesi lazımmış.ama o aklıevvel doktor hiç düşünmeden sarfettiği cümlelerle eşime hayatının en zor anlarını yasatmış.tabı her arayıp sorana da aynı bilgiyi verince tum es dost perişan olmuş..ambulansla bebeği götürürken bakışlarını hiç unutamıyorum diyor.. Daha sonra eşim öğrenmiş ki bebeğin hayatı tehlikesi yokmuş.sadece pisliğini yediği için kuveze alınmış. sinir oldum o doktora.. tabı tum bunlardan benım uyanınca haberim oldu. herşey normalleşmişti uyandığımda..ama bebeğim yoktu.karnım boştu ama kollarımda bostu. eşim bebişi videoya cekti getiridi..sabaha kadar ona baktım.ya bu bir mucizeydi..o an ucup yanına gitmek istedim ama imkansızdı..
acaba suan napıyodur acmıdır üsürmü aklımdan bissürü soru geçti. süt gönderdik ama gıdaya gecmemşler.o yuzden vermediler. ertesi gün ben taburcu oldum. bebeğimi yine cıkarmadılar.ama görmeme izin verdiler..yanına girdiğimde kuvezde boncuk boncuk mavi gözleri ile bana bakıyordu..beni hisssettiğinden midir bilmem ağlamaya başladı..
onu ellerinde serum ağlayarak görünce dayanamadım ben de ağlamaya başladım..canımın parçası orda ağlıyordu. hemsire kuvezi actı bana vermek için.. kuvezin acılması ile susması bir oldu.hemen kucağıma alıp emzirdim. misler gibi kokuyordu. minicik gözleri elleri ile kucağımda bir mucize vardı sanki..henuz gözlerini tam acamadığı için birini acıp diğeri kapalı bana bakıyordu.emzirdim gazını cıkardım sonra tekrar kuveze aldılar.o geceyi de ondan ayrı gecirdim.. o gün surekli sütumu gönderdim.ertesi gün testler temiz çıkmış ve bebişimi sağ salim alıp eve getirdik..suan meleğim yanımda ve melekler gibi uyuyor.. ben de gayet iyiyim..sezeryan korkulacak bir şey değilmiş..sezeryandan 3 saat sonra kendi basıma kalkıp yürüyüs yapabildim.banyomu yapabiliyorum istediğim gibi oturup kalkabiliyorum.. sadece bir anda sezeryan olması beni psikolojik olarak korkutmuştu.
işte benım hikayem de bu kızlar.. hayal ettiğimin tamamen dışında ama mutlu sonla biten bir hikaye..
hayatında bir serum yememiş iğneden odu kopan ben koca ameliyat yaşadım serumlar yedim. ama neticeye bakınca hiçbiri gözüme gelmiyor. bebeğimi kucağıma alınca dunya duruyor sanki... işte böyle kızlar..ben mutlu sonuma ulaştım..darısı sabırsızlıkla o anı bekleyen herkesin basına benden tavsiye doğuma giderken herşeye hazırlıklı olun..tek hedeflendiğiniz nokta bebeğinizin ve sizin sağlıklı olmanız olsun..gerisi detay kalıyor.. rabbim hepinizin yar ve yardımıcısı olsun..çok uzun yazıp vaktinizi aldım hakkınızı helal edin.

mıray yazdım cnm

mutlukız:)öptumm

bal amın cnm

casper öle yapcammkarışmıyomm zatenn bakem nolcek

herkes bi yerlere dağılmış yetişemedim...
kızlar;
iyi kötü hayata dair çok şey paylaştık burda mutluluğumuzu kızgınlıklarımızı bazen kırdık bazen de kırıldık... hayata dair herşeyi yaşadık...
ben kendi adıma kırdığım varsa içinizde özür diliyorum tüm kalbimle asla bi insanı bilerek üzmek istemem hakkınızı helal edin... benim hakkım varsa bende helal ediyorum... hayat çok kısa bir sene daha geliiiip geçti işte... umarım yeni yıl HEPİMİZE güzel haberlerle gelir... Mutlu Yıllar...
Allah' a emanet olun çooook eğlenin tamam mı :124::119::118:

NAN okdr istediniz yazdık işte...
baal okudum oyy oyy rabbim güzel hikayeler yazmayı nasip etsinn..

tatlışımm
mutlu yıllarr..
inşallah çok güzel bi sene bekliyordur bizi
öpüldüünn koccaamann

güzelliklerr..
yarın çalışmayanlarımız var
yeni yıl evinizden huzuru mutluluğu sağlığı eksik etmesin inşallah..
Rabbim istediğimiz şeyleri yaşamayı bu sene nasip etsin..
hepinizi çook seviyorum ben kuzumda sevio çook

2012 kork bizden bomba gibi geliyoruuzzz

canlarım yarın ben yokum malum artık seneye görüşürüz
ben sizinle yaklaşık 1,5-2 aydır beraberim ve sohbet ediyorum
iyiki gelmişim bu topiğe sizleri tanımışım hepinizi çok ama çok seviyorum
bilmeden istemeden birinizi kırıp üzdümse,incittimse özür dilerim
hakkınızı helal edin hepiniz
2012 yılı hepimize sağlık mutluluk huzur ve neşe getirsin inşallah
2011 yılını aratmasın inşallah hayırlı bir yıl olmasını diliyorum allahtan
şimdiden yeni yılınız kutlu olsun canlarım

mutlu yıllar mutlucumm..
eşinle meleğinle huzurlu bi sene olsun inşallah..

ayy seneye görüşürüz
bu espiri kadar baygını olmasa da yapmadan da olmuo canm

hiçbir zaman becerememişimdir afilli tebrik mesajları yazmayı...
klasik olcak amaa, yeni yılda gönlünüzden geçen herşeyin gerçekleşmesi dileğiyle, mutlu yıllar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…