Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yerım onu yaa tam yemelık hepsıı

ıspanak zahmetlı ya onu yapman bıle yeter
bak 10da yatmaya alışırsan öle gıder benden demesı

korksaksa canım korkunun ecele faydası yok
bir şekilde alışacağız artık

mutlaka al cıtcıtlı atletlerdennn

alıcam canım

böcüğüm inşallah benimkide uslu olur yaaa
eşim çok yaramazmış küçükken benimde öyle geçmiş
çocukluğum annem mamayı yedirir yedirir son kaşıkta hepsini
geri çıkarırmışım sonra annemin eteğini hiç bırakmazmışım

böcüğüm bende bebek doğana kadar tavuk olurum
ama bebek doğduktan sonra ne olurum bilmem artık

Ay doğana kadar doğ yunus doğ yunus doğ yunus doğ modunda geziyordum hep derlerdi ki bugünlerinin tadını çıkar uyuyabildiğin kadar uyu depo yap bak doğsun içeride kalsaydın diceksin. Kızardım ay ne kadar kötüsünüz olurmu hiç bebek o melek o ay gelsin de kokliyim seviyim ben gecemi gündüzümü veririm :) 5 aydır uykuya hasretim :) Eşim diyorki ödüm kopuyor Yunus uyumayınca sinirden bana sarıyorsun çünkü :) Valla kapı çıksın önüme onunla bile kavga ederim o derece :)

Tadını çıkar bu günlerinin :)

ınş cnm yaa
ben cok usluymuşum eşimin anasına hıc sormadım ama tahmın edıyormkı cok yaramzdır
anam ınş.benımkı bana çeker:)

çok fenaymışsın ama şimdıkı cocuklar daha beter ya:18:

haklısın canım hakkımızda hayırlısı artık

evet canım şimdikilerde hiç dur durak yok

Selam oğluşumun güzel teyzeleri :) Oğlum şuan yanımda uyuyor fırsat bu fırsat haber verelim dedim biz iyiyiz evdeyiz yaramazlık yok çok şükür . Sizler nasılsınız ?

Selam oğluşumun güzel teyzeleri :) Oğlum şuan yanımda uyuyor fırsat bu fırsat haber verelim dedim biz iyiyiz evdeyiz yaramazlık yok çok şükür . Sizler nasılsınız ?

h geldın cnm
ne zmn oldu yaben kaçırdım herhalde
maşallah maşallahh
Allahım nazardan korusun sızı
nasıl geçtı doğum

selam oğluşumun güzel teyzeleri :) oğlum şuan yanımda uyuyor fırsat bu fırsat haber verelim dedim biz iyiyiz evdeyiz yaramazlık yok çok şükür . Sizler nasılsınız ?

tanemim hoşgeldin tatlışım
Rabbim hayırlı evlat etsin inş.
Adını ne koydunuz kuzunun

hoşgeldin canım
allah hayırlı uğurlu etsin oğluşunu
adını ne koydunuz
doğumun nasıl geçti canım

Allahım hayırlı bir evlat nasib olmasını nasib etsin ay heycanın bambaşkadır şimdi. Zaman çabucak geçiyor tadını çıkar anlamadan bakmışsın büyüyor. analı babalı büyütmek nasib etsin Allah. Mutluluğunuza mutluluk katmasını dilerim

tanemcim, hoşgeldin canım...
allah bağışlasın, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım...

Çok teşekkür ederim kızlar çok çok sağ olun darısı hayırlısıyla yüreğinden geçenlere .
Bir gece doğum sancısı çektim ertesi gün dr gittik açılma yokmuş bebeğin sıvısıda iyice azalmış suni sancı bebeğe zarar verebilir diye o gün içerisinde sezeryana aldılar . Epudural sezeryan oldum iki hafta oldu dikiş yerim arada acıyor hala başkada sıkıntı yok hamdolsun . Görüşürüz .

adıda KAANmış
adıyla yaşasın ınş cnm

oğluşunu öp canım bizim yerimize
ne kadar tatlıdır o şimdi yaaa

Canım hoşgeldin geçmiş olsun ve gözünüz aydın
seni çok merak ettik
Allah analı babalı büyütsün inşallah

canım inş. o ağrılarında geçer... gerçi oğluşuna baktıkça herşeyi unutuyorsundur eminim:))

Çok geçmiş olsun ve gözün aydın olsun. Sezeryan işte 5 aylık oldu oğlum ama zaman zaman hala ağrılarım oluyor hatta üşütünce dikiş yeri şişiyor. Ama çok hafifliyor ayaklarını sıcak tut mutlaka gaz yaparsa çok sancı yapıyor dikiş yerleri. Allah ağız tadıyla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sezeryandan sonra ne kadar zamanda geldi sütün ? emzirebiliyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…