- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
alya hoşbuldum canım.
mutlu bende ağlamasından korkuyordum oğluşumun.
benimkide banyo yapmaya bayılıyor. banyodan çıktı diye ağlıyordu hep.
şimdi banyodan çıkınca oyun yapıyoruz.
banyo yaparken bir yatışı varköpüklü köpüklü öpüyorum her yerini.
bacakları bağdaş yapıyor sıpam.
böcük yerim ben o kuzuyu.
anladım canım ben zaten normalde çıt çıtlı badi giyiyorum ama hamile olunca
normal atlete döndüm mecburen en iyisi ben emzirme sütyeni yerine
atlet alayım daha iyi olur
alya hoşbuldum canım.
mutlu bende ağlamasından korkuyordum oğluşumun.
benimkide banyo yapmaya bayılıyor. banyodan çıktı diye ağlıyordu hep.
şimdi banyodan çıkınca oyun yapıyoruz.
banyo yaparken bir yatışı varköpüklü köpüklü öpüyorum her yerini.
bacakları bağdaş yapıyor sıpam.
böcük yerim ben o kuzuyu.
mutlaka al cıtcıtlı atletlerdennn
böcüğüm bende bebek doğana kadar tavuk olurum
ama bebek doğduktan sonra ne olurum bilmem artık
böcüğüm inşallah benimkide uslu olur yaaa
eşim çok yaramazmış küçükken benimde öyle geçmiş
çocukluğum annem mamayı yedirir yedirir son kaşıkta hepsini
geri çıkarırmışım sonra annemin eteğini hiç bırakmazmışım
Ay doğana kadar doğ yunus doğ yunus doğ yunus doğ modunda geziyordum hep derlerdi ki bugünlerinin tadını çıkar uyuyabildiğin kadar uyu depo yap bak doğsun içeride kalsaydın diceksin. Kızardım ay ne kadar kötüsünüz olurmu hiç bebek o melek o ay gelsin de kokliyim seviyim ben gecemi gündüzümü veririm :) 5 aydır uykuya hasretim :) Eşim diyorki ödüm kopuyor Yunus uyumayınca sinirden bana sarıyorsun çünkü :) Valla kapı çıksın önüme onunla bile kavga ederim o derece :)
Tadını çıkar bu günlerinin :)
ınş cnm yaa
ben cok usluymuşum eşimin anasına hıc sormadım ama tahmın edıyormkı cok yaramzdır
anam ınş.benımkı bana çeker:)
çok fenaymışsın ama şimdıkı cocuklar daha beter ya:18:
Selam oğluşumun güzel teyzeleri :) Oğlum şuan yanımda uyuyor fırsat bu fırsat haber verelim dedim biz iyiyiz evdeyiz yaramazlık yok çok şükür . Sizler nasılsınız ?
selam oğluşumun güzel teyzeleri :) oğlum şuan yanımda uyuyor fırsat bu fırsat haber verelim dedim biz iyiyiz evdeyiz yaramazlık yok çok şükür . Sizler nasılsınız ?
Selam oğluşumun güzel teyzeleri :) Oğlum şuan yanımda uyuyor fırsat bu fırsat haber verelim dedim biz iyiyiz evdeyiz yaramazlık yok çok şükür . Sizler nasılsınız ?
Çok teşekkür ederim kızlar çok çok sağ olun darısı hayırlısıyla yüreğinden geçenlere .
Bir gece doğum sancısı çektim ertesi gün dr gittik açılma yokmuş bebeğin sıvısıda iyice azalmış suni sancı bebeğe zarar verebilir diye o gün içerisinde sezeryana aldılar . Epudural sezeryan oldum iki hafta oldu dikiş yerim arada acıyor hala başkada sıkıntı yok hamdolsun . Görüşürüz .
Çok teşekkür ederim kızlar çok çok sağ olun darısı hayırlısıyla yüreğinden geçenlere .
Bir gece doğum sancısı çektim ertesi gün dr gittik açılma yokmuş bebeğin sıvısıda iyice azalmış suni sancı bebeğe zarar verebilir diye o gün içerisinde sezeryana aldılar . Epudural sezeryan oldum iki hafta oldu dikiş yerim arada acıyor hala başkada sıkıntı yok hamdolsun . Görüşürüz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?