Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

lamecim iyiyiz çok şükür kimse olmuyo 2 gündür burda pofff
sende iyisin keyiflisin
allah daim etsin mutluluğunuzu inş.

hoşgeldin canım
ben iyiyim çok şükür sende iyisindir inşallah

hoşgeldin ferihacım..
şimdilik yolunda herşey canım, ailecek te gayet keyifliyiz çok şükür:)

senin nasıl gidiyor??

alyacım, brckcim, sizler naıslsınız?

çok teşekkür ederim kızlar bende gayet iyiyim allaha şükür hoşbuldum
aman nazar değmesin

hepte benım alıntımda yapıyonn nedense kastın mı var nee

ayy soppetınıze doyum olmuoo
ne yemekler var dıyın hele

kızlar ben 5,5 yıllık evliyim, 4,5 yaşına bi oğluşum var, bi şirkette muhasebe de çalışıyorum ama işimden pek memnun değilim yani çok tatmin olmuyorum..bi dükkanımız var, oraya bişeyler açmayı hayal ediyorum ama hiç karlı ve zevkli bi fikrim yok..fikri olan varsa yardımlarını bekliyorum..sizler ne iş yapıyorsunuz, kendinize iş kurmak isteseniz ne iş kurardınız..hadi parmaklar klavyeye.. :))

bengandi bende benferiha memnun oldum bööööööğğğ kötü oldu ama benziyo kullanıcı isimlerimiz

kızlar ben 5,5 yıllık evliyim, 4,5 yaşına bi oğluşum var, bi şirkette muhasebe de çalışıyorum ama işimden pek memnun değilim yani çok tatmin olmuyorum..bi dükkanımız var, oraya bişeyler açmayı hayal ediyorum ama hiç karlı ve zevkli bi fikrim yok..fikri olan varsa yardımlarını bekliyorum..sizler ne iş yapıyorsunuz, kendinize iş kurmak isteseniz ne iş kurardınız?hadi pamuk eller klavyeye.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…