Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlarrr... caspardan haber var.... sanırım yolunda gitmeyen birşey var ve tekrar ultrasona almışlar.. dualarınızı bekliyorr(

adacım masa güzel hazırlayan güzel mi güzell
ımm daha nolsun valla süpersinnnnnnn

kızlarrr... caspardan haber var.... sanırım yolunda gitmeyen birşey var ve tekrar ultrasona almışlar.. dualarınızı bekliyorr(

ahh canım ya hayırdır inş.
dualarımız onunla problem yoktur inş.

lamecim çok üzüldüm cnm yaa.umarım önemli bişi diildir belki cinsiyet çıkmayınca tekrar almışlardır.
rabbim yardımcısı olsun dualarım onunla

lamecim hayırdır inşallah ya üzüldüm bak şimdi umarım kötü bişey yoktur dualrımız onunla

Rabbim bebeğini ona bağışlasın.....Allah'ım veren sensin ama sen ona bir acı yaşatma,evladının kokusunu duymasına izin ver yarabbim.....
içim bir tuhaf oldu birden,yoktur inşallah birşey ya yoktur ((((

daha ekleyeceğim şeyler vardı ama casperımdan iyi haberler alalım öyle inşallah.....

sağolun canlarım.....
neyse ya hiç keyfim kalmadı şimdi,diliyorum ki devlet hastanelerinin rutin işgüzarlığından başka birşey olmasın.....
ben çıkayım bir gelirim daha sonra inşallah....
kalbim tuhaf bir şekilde hızlı hızlı atmaya başladı,kötü oldum sanki....biraz uzanmalıyım çok korktum sanırım ((((

canım kalple ilgili birşeymiş sanırım.. çikolta yemesini söylemişler... Inş. Sorun yokturrr

ayhhh valla bende kötü oldum.
Rabbim hayırlı haberlerle gelmesini nasip et inş.
Ya bu mesele çocuk olunca duygasala bağlıyom hemen yaaaaaa

kızlar şimdi konuştum, içeri alınıyordu... çıkınca arayacak..

ayrıntılı ultrason günüymüş bugün, bütün organları tek tek inceleniyormuş...kalbe baktıklarında aksi giden birşey var diye yorum yapmış doktor... tekrar bakıcakalrmış....

inş. güzel haberler alırızz...

rabbim haklarında hayırlısını versin inşallah
dualarım onunla ve minik meleğiyle

ay inşallah yanılmışlardır ya güzel haber alırız inşallah rabbim yardımcısı olsun

hepimiz zeynayız arkadaslar, ev is koca cocuk. insan ustu yaratıklarız.
belimize kuvvet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…