Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patikçim güle güle kullan cnm yaa ne güzel emek vermişsiniz fırsatın olursa bigün resimlemeni bekleriz cnm
iyi akşamlar öpüyorum seni yine gel

afiyet olsun keleboş...mudanyadamı o bende bir keresinde öle isimli bi yerde yemiştim sanki gittiğimde...

iyi akşamlar yavrucanlar...foto eklemek konusunde emin değilim biricik :S

afiyet olsun keleboş...mudanyadamı o bende bir keresinde öle isimli bi yerde yemiştim sanki gittiğimde...

iyi akşamlar yavrucanlar...foto eklemek konusunde emin değilim biricik :S

ewet cnm mudanyada mechur meal ablacıkkk bi karidesi var yemede yanında yatttt

bana mailden gösterirsin ama demi :) özenmeyim die

tamam patiğim eklemek istersen albümden bakarız belki bigün
annene mutlu seneler kelebeğim

iyi akşamlar......
korka korka açtım sayfayı....ama şükür ki casperım güzel haber vermiş.....olsun gitsin bir daha görünsünler yavrusuyla yarın...hiç farketmez....
yeter ki iyi olsunlar da....
biraz uzanayım da kendime geleyim dedim...uyuyakalmışım....
nasıl kabuslarla uğraştım,sıçrayarak bir uyanışım var (((
yok ya ben bunu bilir bunu söylerim her ne kadar hamişlik topiğimiz olsa da orada bu duyguları paylaşamıyoruz işte olmuyor.....
o yüzden burada yavrularımızı konuşuyoruz....belki bazı zaman fazlaca oluyor ama sebebi belli işte.....
neyse ki iyi haber var.....ohhh maşallah ta ayrıca paşa 1 ken 2 oluyormuş
darısı isteyen tüm güzel yürekli insanlara inşallah....Amin.....

günaydın garular....
biz gene süte kalktık ama 1 saat olmuş hem burayı hemde anne topiğini oku oku bitmedi nen...uykum geldi hemen cumburlop yatçem :))
dün sabah eşimle işe gittim az durup anama kaçarım dedim ama okdr iş birikmişki 2 günde akşama kdr nefes almadan çaıştım..çokacayip yoruldum..sabah gene gidip ordan doktora geçicem kızlar..sonrada gidbilirsem arkadaşım sabah doğuma alıncak ona gitmek istiyorum aklım hep onda Rabbim bütün doğum yapçakların yardımcısı olsun....

casperıma bi an üzüldüm ama neyse herşey yolundaymış...ve küçük paşa geliyomuş onada tosun gibi olursa tosun paşa deriz...:)

hayırlı cumalar kızlarr..
Rabbim bugün güzel haberler almayı nasip etsinn...

Allah hepinizden razı olsun geçmişi gözlerim dolu dolu okudumm..
tek tek alıntı yapmaya sayfa yetmeyecekti o yüzden yapmadımm..

ama üzüntümüzü mutluluğumuzu nasıl içten paylaşıyoruz onu gördüm bidaha.. Allah razı olsunn..

dün eşim geleyim dedi aman yok ultrason nasılsa die izin alsın istemedimm
ultrasona girdim bebeğin organlarına bakıyo hemşire işaretliyo..
kalbe gelince bi duraksadı göremiyorum biraz aşağıda sanki tarzı cümleler kurdu ama o an ben ne haldeydim
tatlı bişiler ye tekrar bakalım dedi eşimi aradımm..

gülsüünn canm benmm hemen onunla konuştuk konuşurken sesimin nasıl titrediğimi nasıl korktuğumu o bilio..
saol canm varlığın için..

ikinci kez içeri girdiğimde kalbim yerinden fırlayacak gibiydi dr bebeğin çok etkilenmiş onun kalbide çok atıyo elimde tuttuğum cihazdan dahi hissediyorum dedi..
paşamm korktu galiba benm stresimden..

ama yok yine istediği gibi dönmemiş.. tekrar dedi sonra dr.um...

çıktım aşkm gelmiş bi sarılışım var sanki yapayalnızdımm
yarım saat sonra 3.kez girdim

korkarak bişi mi var diyebildim sadece
dr. bebeğin kalbini istediği pozisyondan göremediği için 3 kez bakma gereksinimi görmüş
bişi yoktur ama bide yarın gel sen dedi.. önemli bişi yok merak etme dedi ama mümkün mü sabaha kadar kabuslar gördümm Rabbim korusun bebişlerimizi..

bu arada paşam gelio..

mutluu,lame,kelebekk,adaa hakkınızı helal edin bebeklerinizle korkuttum sizi ama o kadar korktm ki

Allah hepinizden tekrar razı olsun
bugün 1,30da güzel haberler alayım inşallah..

akşam eşim geri işe gitmişti gelirken pasta almış
kapıda yakmış mum maytap
kapı ağzında mum üfledik oğluşumuzu kutladık

Son düzenleme:
Günaydın güzellikler..
nasılsınız bakalım umarım güzel bi gün olur hepimiz için.
Mutluluktan uçacağımız haberler alırız..
Balcım saol cnm özlüyoruz ama senii

casperim hoşgeldin bitanem korkuttun bizi ama güzel haberlerle geldin cnm herşey dahada güzel olacak canım endişelenmeyinn.
Demek paşa geliyor heee çok güzelllll patikle ikimiz tahmin etmiştik bal espri yapmış hatta oskar ödülü sanki die
2 paşan olacak canım ne güzel ev askeriyeye dönüyo hoho

inş tatlımm
ama dünden beri gözümden akan yaşa engel olamıyorum.. naslı bi duygu görmediğin bebeğine bu kadar bağlanmak..
inş herşey yolundadır..
evtt 2 paşam olcakk kurban olurum ben ikisine dee..
tabi minik paşam daha önemli
hemen kocemi attım çöpe :)

kızlar herkese günaydın...
casperim Allah mutluluğunuzu daim etsin nazarlardan korusun sizi

casperım.... canım benim...
o telefonu kapatırkenki sesin aklımdan çıkmıyor...
sana cesaret veriyordum ama inanki ben bile çok korktum, hafta sonu biriyle alakakalı bu konuda kötü bir haber aldıktan sonraa.... 1 kişide daha duymaya dayanamadım sanırım...

lütfen bugün giderken çok sakin ol tatlım...mutlu olki bebişinde rahatlasın.. ayrıca birşey çıkcağını sanmıyorum, seninde dediğin gibi; doktor kalbi detaylı göremediği için yorum yapamamış. durum bu...

minnak paşamı geliyor şimdi.... oyyy yer onu teyzesi.... balın kızına talip olurusn artık:))

casper hayırlı olsun cnm sorun yoktur tatlım ya sakın
bgunde ınş.paşanı görcen
cok sevıdnım
sankı bende erkek demıştım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…