Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

lamem herşeyn iyi olmasına sevindim cnm çokta geri gidemedim umarm sorun yoktur..
ben mutlukızı çk merak ediorum...geçen haftada kar çoktu ama gelmişti..
msn yede girmedi

lamam güzel haberlerını beklıyoruz cnmmmmmm

casper paşanı yesınler senınn kıpır kıpr edıoo demekk

casper senin bu yazını gördükçe avatarının altında 'içindeki kıpırtıyı yerim senin' diyorum ben ya

valla iyi oldu böceem

ayy yerm ben seni
oğluşum doğsunda yersin teyzesii

o günleri de görücez Allahın izniyle hatta sonraki konun bile canlandı zihnimde 'ayy kızlar oğluşumun sünnetinde ne giysem hala karar veremedim son 6 ay' diceksin bizde sana tırım tırım kıyafet arıcaz

sonra sünnette oynicaaaaz
hatta şey dicekler - evet değerli misafirler şimdide kıpırtı bebişin kkdan teyzelerini piste davet ediyoruz haydi bakalım ellerr brck en çok ikimiz oynarız

Son düzenleme:
o günleri de görücez Allahın izniyle hatta sonraki konun bile canlandı zihnimde 'ayy kızlar oğluşumun sünnetinde ne giysem hala karar veremedim son 6 ay' diceksin bizde sana tırım tırım kıyafet arıcaz
ferihaaa içimden bişiler koptu kızz
oğluşumun pipisine üzüldm herhal
ayy inşş
pilav yiceeeeeeeeeeeez

@casperim brck seni çok seviyomuş kalbinin güzelliği yüzüne vurmuşmuş
bende onu seviom kızz..
senide pek seviomm
ayy saolsun göynümün briciği o benmm
caspersyy sen çokmu severdin casper hayaletiiiniii:)

kaçırmazdm kız bide şirinlere bayılıom

sonra sünnette oynicaaaaz
hatta şey dicekler - evet değerli misafirler şimdide kıpırtı bebişin kkdan teyzelerini piste davet ediyoruz haydi bakalım ellerr brck en çok ikimiz oynarız
vallahi ben çok oynarımm feriha sonrada kasıklarım ağrır oynamaktan otururum:)
@casperim brck seni çok seviyomuş kalbinin güzelliği yüzüne vurmuşmuş

dedikodunu yapıyoduk ferihamla şimdi casperim
senin temizliğini masumluğunu konuşuyoduk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…