benimde kuzum 2 isimli
biz de kuzumun kini selimiye camiine gezmeye gitmiştik oraya gömdüm
hoca imam olcak zaarrrrr
kız ben paşanın ikinci adını bilmiomm..
eşekk ne ara öğrenmiş hemen
oyy yandım ki ne yandım şimdi bile paşa pek keyifli az rahatsız olacağı şekilde durayım tepinnip duruyo keyfi yerine gelene kadar
karnımın üstüne yatıom bi vuruokocemde kızıo inatlaşma oğlumla doğunca burnundan getirir die
ikinci ismi ne cimcimeninnbenimde kuzum 2 isimli
biz de kuzumun kini selimiye camiine gezmeye gitmiştik oraya gömdüm
hoca imam olcak zaarrrrr
ama küçükken sünnetini yaptır canım
çok kolay oluyo hemencecik iyileşiyo
eltimin oğlandan biliyorum
haha taha kız ıkıncı adı aslında ıkısını bır kullanmaya ozen gosterıyoruzz esım cok dıkkat edıyorr:):)
yaaaa gorsen sabah bıraktım aglamadn gırdıı ogretmenınn ısmını bagırdı merdıvenlerdeee sok gecırdıkk hep soyluyordu evde ztndeee orda bagrması seslenmesıı ılgınc tı hehe cocuklar ogrenıyor yavas yavassss bıraz ılgı kızlar sureklı konusacaksınz bebıklerınzlee yenı dogdugunda bılee haha dılenıyorlar olee
taha talha pek seviom bu isimleri yaa..
ayy eşek sıpamaşallah canmm
biz eve gidince oğluşumla sohbet ederek yemek hazırlıyoruzben konuşuom o dürtüo belkide tesadüftür ama çok hoşuma gidio
teyzemin bebişi varya hep bahsediom
1,5 yaşında konuşmadığı şey yoktu 2 abisi var bi biri konuşturuyodu bi biriçenebaz oldu çıktı artk suss diozz ya bi duyunn bişi annatçaam sizee die başlıo
aaa benim kızımada erkek demişti 2, isim olarak bizde taha demiştik kız ne tesadüfffhaha taha kız ıkıncı adı aslında ıkısını bır kullanmaya ozen gosterıyoruzz esım cok dıkkat edıyorr:):)
yaaaa gorsen sabah bıraktım aglamadn gırdıı ogretmenınn ısmını bagırdı merdıvenlerdeee sok gecırdıkk hep soyluyordu evde ztndeee orda bagrması seslenmesıı ılgınc tı hehe cocuklar ogrenıyor yavas yavassss bıraz ılgı kızlar sureklı konusacaksınz bebıklerınzlee yenı dogdugunda bılee haha dılenıyorlar olee
ikinci ismi ne cimcimeninn
3 yaşında falan yaptırırız belki canm onu düşünmeye çook var
casperim senin küçük paşanın ç.kü askeri törenle kesilir cnm
malum paşa ya o açıdan
casperim senin küçük paşanın ç.kü askeri törenle kesilir cnm
malum paşa ya o açıdan
selammmmmmmmm biz geldik
alay etme nan paşamlacasperim senin küçük paşanın ç.kü askeri törenle kesilir cnm
malum paşa ya o açıdan
aman konuşsunlarr pek tatlılar peekay valla benımde korkum 2 taraftada geveze cok bızdeeee :):)
paşamda öle olack herlde dun ogretmenı cok merklı ne dersek tekrarlıyor dedı evet dedım cene konusunda ole işimiz var dedımm...
taha ısmıne bayılıyordummm ömurude ruyamda gordum koydum canım
çok güzel isimlerrii..aaa benim kızımada erkek demişti 2, isim olarak bizde taha demiştik kız ne tesadüfff
BERAT TAHA DÜŞÜNMÜŞTÜK
AZRA MİNA CNM
selammmmmmmmm biz geldik
bı paşşamm bıle yohh anlıyomusnnnnnn haydı gülümseekafa yıycem lennnn cocukta cocukkkk zorla doğurtcanız haaa
kendımıze bakamıok daha
yarın olsunda anama gıdem yaaa
selammmmmmmmm biz geldik
brck bende koceme cok yalvardımmm ekstırelım dogar dogmaz dıye en saglıklısı oymus ama o ıstemedıı kıyamammda bılmem nedeee sımdı cocunn pipi hep ıltıhaplanıyor kı okdrda ozenıyoruzzz.. ve kırmızı hele bırkeree acıllık olduk esım sehır dısındaydııı pipi şişti bıldıgnız balon gıbııı sanırımtek cozum sunnet bakalım bizde nezmn yaptrcz ama 2 yasını gecınce saglıklı deıl dıyorlar
selammmmmmmmm biz geldik
nasıl dogustan sunnetlıktı[ı]bende anama gitcem yarın
daha akşam uğradım 1 saat ama olsun[/ı]
[ı]
hoşgeldiniz canım[/ı]
[ı]eltimler 6 aylıkken yaptırdılar canım
2 günde iyileşti hemen çokta iyi oldu
zaten doğuştan sünnetlikti[/ı]
selammmmmmmmm biz geldik
nasıl dogustan sunnetlıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?