Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

haha taha kız ıkıncı adı aslında ıkısını bır kullanmaya ozen gosterıyoruzz esım cok dıkkat edıyorr:):)

yaaaa gorsen sabah bıraktım aglamadn gırdıı ogretmenınn ısmını bagırdı merdıvenlerdeee sok gecırdıkk hep soyluyordu evde ztndeee orda bagrması seslenmesıı ılgınc tı hehe cocuklar ogrenıyor yavas yavassss bıraz ılgı kızlar sureklı konusacaksınz bebıklerınzlee yenı dogdugunda bılee haha dılenıyorlar olee

benimde kuzum 2 isimli

biz de kuzumun kini selimiye camiine gezmeye gitmiştik oraya gömdüm
hoca imam olcak zaarrrrr
ikinci ismi ne cimcimeninn

ama küçükken sünnetini yaptır canım
çok kolay oluyo hemencecik iyileşiyo
eltimin oğlandan biliyorum

3 yaşında falan yaptırırız belki canm onu düşünmeye çook var

taha talha pek seviom bu isimleri yaa..
ayy eşek sıpa maşallah canmm

biz eve gidince oğluşumla sohbet ederek yemek hazırlıyoruz ben konuşuom o dürtüo belkide tesadüftür ama çok hoşuma gidio

teyzemin bebişi varya hep bahsediom
1,5 yaşında konuşmadığı şey yoktu 2 abisi var bi biri konuşturuyodu bi biri çenebaz oldu çıktı artk suss diozz ya bi duyunn bişi annatçaam sizee die başlıo

casperim senin küçük paşanın ç.kü askeri törenle kesilir cnm
malum paşa ya o açıdan

ay valla benımde korkum 2 taraftada geveze cok bızdeeee :):)

paşamda öle olack herlde dun ogretmenı cok merklı ne dersek tekrarlıyor dedı evet dedım cene konusunda ole işimiz var dedımm...

taha ısmıne bayılıyordummm ömurude ruyamda gordum koydum canım

aaa benim kızımada erkek demişti 2, isim olarak bizde taha demiştik kız ne tesadüfff
BERAT TAHA DÜŞÜNMÜŞTÜK
ikinci ismi ne cimcimeninn

3 yaşında falan yaptırırız belki canm onu düşünmeye çook var

AZRA MİNA CNM

bı paşşamm bıle yohh anlıyomusnnnnnn haydı gülümseekafa yıycem lennnn cocukta cocukkkkzorla doğurtcanız haaa
kendımıze bakamıok daha

yarın olsunda anama gıdem yaaa

malum paşa ya o açıdan

brck bende koceme cok yalvardımmm ekstırelım dogar dogmaz dıye en saglıklısı oymus ama o ıstemedıı kıyamammda bılmem nedeee sımdı cocunn pipi hep ıltıhaplanıyor kı okdrda ozenıyoruzzz.. ve kırmızı hele bırkeree acıllık olduk esım sehır dısındaydııı pipi şişti bıldıgnız balon gıbııı sanırımtek cozum sunnet bakalım bizde nezmn yaptrcz ama 2 yasını gecınce saglıklı deıl dıyorlar

malum paşa ya o açıdan
alay etme nan paşamla
kestirip kargo yaparım ona göre
aman konuşsunlarr pek tatlılar peek
aaa benim kızımada erkek demişti 2, isim olarak bizde taha demiştik kız ne tesadüfff
BERAT TAHA DÜŞÜNMÜŞTÜK

AZRA MİNA CNM
çok güzel isimlerrii..
selammmmmmmmm biz geldik

hoşgeldinizzz efendiimm

bı paşşamm bıle yohh anlıyomusnnnnnn haydı gülümseekafa yıycem lennnn cocukta cocukkkkzorla doğurtcanız haaa
kendımıze bakamıok daha

yarın olsunda anama gıdem yaaa

bende anama gitcem yarın
daha akşam uğradım 1 saat ama olsun

selammmmmmmmm biz geldik

hoşgeldiniz canım

eltimler 6 aylıkken yaptırdılar canım
2 günde iyileşti hemen çokta iyi oldu
zaten doğuştan sünnetlikti

anamm 6 aylıkken sünnet desem annemler üstüme yürür daha küçücük bebek diee..
toruna kıyamazlar

sağlık açısından bi problem olmadığı sürece 3 yaşından önce yaptırmayız sanırsam

nasıl dogustan sunnetlıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…