Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hmm anladım canım.. ee hadi bakalım, inş.veririsin istediğn kiloyu..
bende iyi ayılırım öksürük dışında:)

canım hepsini denedim... ama yok.. hiçbiri fayda etmedi bana(
sorma canım kasıkalrım karnım felaket ağrıyor...
Lame geçmiş olsun canım dikkat et kendine

lame canım gecmiş olsunn

teşekkür ederim kızlarr...

ben ıyyım tesekkurler tatlım hasta olsamda bakarım careme ılac falan sızlerr dıkkat edın kolay kolay ılacda alamıyorsunuzz

şimdi lameye yazıcaktım oksuruk deyınce şöle ballı karısımlar falan yesenız rahatlatır belkiii sizi ama yasakmı bılmıyorm tabıısssııı

Son düzenleme:
bende alerjik bronşit var

öksürük için en güzel çözüm bal ve limon karıştırın 1 çay kaşığı yiyin

inş tez zamanda düzelirsin canmm..

ayy arkadaşımın doğuma 5 haftası kaldıı
bebeği 48 cm olmuş ve dr u 5 6 cm daha uzar demiş :)
içimde yer kalmadı yaa dio

evt canım.. maalesef ilaçta alamıyoruz.... doktor gözümün içine baka baka yapcak birşey yok, bekleyeceksin dedi....
canım o karışımı ilk gün denedim ama hiç faydası olmadı
teşekkür ederim yinede...

casperimm yazıcaktım unuttum sana
ne çok iş yapmıssın dikkat et tatlışım yardımsız yapma
siz yapmadınız mı dicen evt yaptık yine olsa yine yaparım ama tehlikeli işte

bal,zencefil ve çörekotu üçlüsü çok iyiymiş...karıştırıp hergün 1 tatlı kaşığı yenilebilir..polen arı sütü de güzel..

bende alerjik bronşit var

öksürük için en güzel çözüm bal ve limon karıştırın 1 çay kaşığı yiyin

evet casper dıkkat et kendıne bukadr yorma bence kendınıı

haklısın canm da ayy bi giriştim mis oldu ama evim :)
ama yok bi daha yapmamm

evet casper dıkkat et kendıne bukadr yorma bence kendınıı

tmm güneşim yormucam bundan sonraa

Kızlar sinangil diye bir un markası var.
1-2 ay önce merak edip kek karışımını almıştım.
elmalı tarçınlı bir kek karışımı.dün akşam onu yapayım dedim cevizde ekledim içine biraz.karıştırırken okadar kötü koktuki elma ve tarçın normalde güzel kokar sanırım tarçını fazla eklemişler.keki yaptım çok güzel kabardı ve pişti.ama tadı iğrenç ötesi tarçın zehir gibi içinde.eşime kestim bi dilim oda yemedi.özür dilerim hayatım ama çok kötü at bunu dedi.kendin yapsan daha güzel olurdu dedi.atıcam eve gidince.
yazmamın sebebide aklınızda bulunsun merak edip elmalı tarçınlı kek karışımı almayın diye..

anamm nie öyle oldu kii

bnde hep görüom markette kurabiye kek karışımı bi alayım diodum ama almaym en iyisi baktklarım dr outkerdi galibaa

hazır şeyler bazen insanı hayal kırıklığına uğratıyor.

bimde de dondurulmuş pasta,tiramisu ve chees cake var denedim pastasının tadı harika
acil misafir falan gelirse deneyin bence

nursenacım çörekotunu denememiştim.. ama artık midem almıyor hiçbirşey... yediklerimide kabul etmiyor midem

çörekotunu günde bi kaç tane yemek çok sağlıklıymış kızlarr
aklınıza geldikçe atıverin ağzınıza..

lamecimm çok da zorlama tiksindirme kendini yemeklerden yiyebildiğin ne varsa ondan ye kuzum meyveyi ihmal etme

nursenacım çörekotunu denememiştim.. Ama artık midem almıyor hiçbirşey... Yediklerimide kabul etmiyor midem
hamilesin sanırım,midenin almaması normal..çörekotunu bende sevmem,ama zorla şifası için yerim bazen..çok şifalı,ölümden başka her derde deva derler...siz hamişler hasta olmamaya çalışın,ilaç da alamıyorsunuz..

anamm nie öyle oldu kii

bnde hep görüom markette kurabiye kek karışımı bi alayım diodum ama almaym en iyisi baktklarım dr outkerdi galibaa

tatlım belki diğer karışımları güzeldir sade kakolu olanlar falan ama bu karışım berbat ötesi yani.zehir gibi tadı.tarçın çok yoğun kokusu güzellikten öte zehir gibi.

hazır şeyler bazen insanı hayal kırıklığına uğratıyor.

bimde de dondurulmuş pasta,tiramisu ve chees cake var denedim pastasının tadı harika
acil misafir falan gelirse deneyin bence

denemek lazmm saol canmm..

algida mıydı dondurmalı pasta die reklamlar yapann yiyene kadar nasıl gözümde büyütmüştüm..
anaa altta 5 mm kek var o pastaymış

hımmm ben almam zati kek karışımı
akşamm saat 21:30 aklıma kek geldi kalktım yaptım kocem diyo bu saatte işin mi yok aşkım

cevizli tarçınlı havuçlu kek çok güzel olmuştu valla
kokusu süper ımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…