çok şükür iyiyim..yazın evde olmuyoruz zaten,antalyanın yaylasına gidiyoruz...birde 60-69 kilo aralığındakiler topiğine katılıyorum,birkaç kilom var verilecek..hep birlikte daha motive oluyorum..
Sen nasılsın?
canım hepsini denedim... ama yok.. hiçbiri fayda etmedi bana
bende atamadım canım ya
ılık su iç canım faydası oluyo biraz
birde ılık suya bal limon yap canım oda iyi geliyo
zencefille balda iyi geliyo canım
hamiş olunca öksürmekte zor oluyo yaaa
benim karnım acıyo artık öksürmekten
Lame geçmiş olsun canım dikkat et kendine
lame canım gecmiş olsunn
hoşbulduk kuzum yaaa
çok istiyorum iyileşmeyi artık yaaaa
öksürük beni mahvetti
kendimden geçtim bebişimi düşünüyorum hep canım
artık yeri daraldığı için çok hareket edemiyo yaa
cumartesi bizim burda hava çok güzeldi
sanki bahar geliyo gibiydi karlar erimişti
ama gece 1 de bir kar başladı 15 cm yağdı yine
heryer buz
hoşbulduk canım
öksürük haricinde iyiyim güneşim sen nasılsın canım oğlun nasıl?
hoşbulduk canım doğum günleri öyle oluyo genelde
canım kalabalık olunca zamanda çabuk geçiyo
bence evli olupta bebek düşünmeyen
herkes aynı oluyordur canım hasta olduğu zaman
ohhh çekiyordur
hoşbulduk kuzum yaaa
çok istiyorum iyileşmeyi artık yaaaa
öksürük beni mahvetti
kendimden geçtim bebişimi düşünüyorum hep canım
artık yeri daraldığı için çok hareket edemiyo yaa
cumartesi bizim burda hava çok güzeldi
sanki bahar geliyo gibiydi karlar erimişti
ama gece 1 de bir kar başladı 15 cm yağdı yine
heryer buz
hoşbulduk canım
öksürük haricinde iyiyim güneşim sen nasılsın canım oğlun nasıl?
hoşbulduk canım doğum günleri öyle oluyo genelde
canım kalabalık olunca zamanda çabuk geçiyo
ben ıyyım tesekkurler tatlım hasta olsamda bakarım careme ılac falan sızlerr dıkkat edın kolay kolay ılacda alamıyorsunuzz
şimdi lameye yazıcaktım oksuruk deyınce şöle ballı karısımlar falan yesenız rahatlatır belkiii sizi ama yasakmı bılmıyorm tabıısssııı
bal,zencefil ve çörekotu üçlüsü çok iyiymiş...karıştırıp hergün 1 tatlı kaşığı yenilebilir..polen arı sütü de güzel..evt canım.. Maalesef ilaçta alamıyoruz.... Doktor gözümün içine baka baka yapcak birşey yok, bekleyeceksin dedi....
Canım o karışımı ilk gün denedim ama hiç faydası olmadı
teşekkür ederim yinede...
bende alerjik bronşit var
öksürük için en güzel çözüm bal ve limonkarıştırın 1 çay kaşığı yiyin
casperimm yazıcaktım unuttum sana
ne çok iş yapmıssın dikkat et tatlışım yardımsız yapma
siz yapmadınız mı dicen evt yaptık yine olsa yine yaparım ama tehlikeli işte
haklısın canm da ayy bi giriştim mis oldu ama evim :)casperimm yazıcaktım unuttum sana
ne çok iş yapmıssın dikkat et tatlışım yardımsız yapma
siz yapmadınız mı dicen evt yaptık yine olsa yine yaparım ama tehlikeli işte
evet casper dıkkat et kendıne bukadr yorma bence kendınıı
Kızlar sinangil diye bir un markası var.
1-2 ay önce merak edip kek karışımını almıştım.
elmalı tarçınlı bir kek karışımı.dün akşam onu yapayım dedim cevizde ekledim içine biraz.karıştırırken okadar kötü koktuki elma ve tarçın normalde güzel kokar sanırım tarçını fazla eklemişler.keki yaptım çok güzel kabardı ve pişti.ama tadı iğrenç ötesi tarçın zehir gibi içinde.eşime kestim bi dilim oda yemedi.özür dilerim hayatım ama çok kötü at bunu dedi.kendin yapsan daha güzel olurdu dedi.atıcam eve gidince.
yazmamın sebebide aklınızda bulunsun merak edip elmalı tarçınlı kek karışımı almayın diye..
bal,zencefil ve çörekotu üçlüsü çok iyiymiş...karıştırıp hergün 1 tatlı kaşığı yenilebilir..polen arı sütü de güzel..
Kızlar sinangil diye bir un markası var.
elmalı tarçınlı bir kek karışımı.dün akşam onu yapayım dedim cevizde ekledim içine biraz.karıştırırken okadar kötü koktuki elma ve tarçın normalde güzel kokar sanırım tarçını fazla eklemişler.keki yaptım çok güzel kabardı ve pişti.ama tadı iğrenç ötesi tarçın zehir gibi içinde.eşime kestim bi dilim oda yemedi.özür dilerim hayatım ama çok kötü at bunu dedi.kendin yapsan daha güzel olurdu dedi.atıcam eve gidince.
yazmamın sebebide aklınızda bulunsun merak edip elmalı tarçınlı kek karışımı almayın diye..
nursenacım çörekotunu denememiştim.. ama artık midem almıyor hiçbirşey... yediklerimide kabul etmiyor midem
hamilesin sanırım,midenin almaması normal..çörekotunu bende sevmem,ama zorla şifası için yerim bazen..çok şifalı,ölümden başka her derde deva derler...siz hamişler hasta olmamaya çalışın,ilaç da alamıyorsunuz..nursenacım çörekotunu denememiştim.. Ama artık midem almıyor hiçbirşey... Yediklerimide kabul etmiyor midem
anamm nie öyle oldu kii
bnde hep görüom markette kurabiye kek karışımı bi alayım diodum ama almaym en iyisi baktklarım dr outkerdi galibaa
hazır şeyler bazen insanı hayal kırıklığına uğratıyor.
bimde de dondurulmuş pasta,tiramisu ve chees cake var denedim pastasının tadı harika
acil misafir falan gelirse deneyin bence
bim benim marketim zaten,herşeyi oradan alırım..uygun oluyo fiyatları..hazır şeyler bazen insanı hayal kırıklığına uğratıyor.
Bimde de dondurulmuş pasta,tiramisu ve chees cake var denedim pastasının tadı harika
Acil misafir falan gelirse deneyin bence
kızlar sinangil diye bir un markası var.
Elmalı tarçınlı bir kek karışımı.dün akşam onu yapayım dedim cevizde ekledim içine biraz.karıştırırken okadar kötü koktuki elma ve tarçın normalde güzel kokar sanırım tarçını fazla eklemişler.keki yaptım çok güzel kabardı ve pişti.ama tadı iğrenç ötesi tarçın zehir gibi içinde.eşime kestim bi dilim oda yemedi.özür dilerim hayatım ama çok kötü at bunu dedi.kendin yapsan daha güzel olurdu dedi.atıcam eve gidince.
Yazmamın sebebide aklınızda bulunsun merak edip elmalı tarçınlı kek karışımı almayın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?