• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tanemim... hoşgeldin.... ay çok merak ediyorum oğluşunu.. özellikle gözlerini.... kime benzedi kızzz:))

kelebeğim, hoşgeldin....

cnmmmmmm hoşbuldukkkk :)

oyy kuzum benim kıyamam yaa duygusala bağladım yemin ederim.İnşallah bırakmaz beni kuzum yaaa.Çok teşekkür ederim bana destek oldunuzzz insanlarının kalplerinin bir olması yetiyor gerçekten.
bende seni çok seviyorum hepinizi seviyorum.eşinede çok teşekkür ediyorum canım.

:16::16::16::16::16::16:
doktordan çıktığımız gibi genellikle lameme , caspera, bala, organike falan mesaj atıyom ya
araba bindiğim gibi hadi kankalarına haber ver keleboş diyo behlülümmm ....

:1::1::1::1:

yakında bende aynı durumda olucam galiba canım
uyku falan olmadan çoğu zaman geçecek sanırım:emir_bebek:

hoşgeldin kelebeğim

hoşbuldukkk çiçeğim ....

hoşgeldin keloboşşşşşşşşş

kokoşummm hoşbuldukkkkk :17:

tanem hoşgeldin cnmm
maşallah kuzunda iyiymiş ama sanırım uyutmuyo annesini:)
Evet cnm şuan var bişeyler bakalım inşallah yolunda gider herşey
özlüyoruz seni gel arada ya
:16::16: Hayırlısıyla gider canm .
tanemim... hoşgeldin.... ay çok merak ediyorum oğluşunu.. özellikle gözlerini.... kime benzedi kızzz:))

kelebeğim, hoşgeldin....

Tatlım:16: gözleri anlaşılmıyor tam hani kırk içinde gözleri böyle buğulu olurya bebişlerin ondanmış bende çok merak ediyorum ama tip olarak babasını andırıyor ağlarkende bana benziyor :) Senin nasıl geçiyor günlerin tatlım ?

:1::1::1::1:

yakında bende aynı durumda olucam galiba canım
uyku falan olmadan çoğu zaman geçecek sanırım:emir_bebek:

hoşgeldin kelebeğim
Hayırlısıyla aman uyuduklarımıza sayarız bizde napalım :)
zor bi bebek de kağan anlaşılan
benim kızımda çok zor bi bebekdi
Allah kolaylık versin tatlım
tabi onların nefesi yeter
iyiyiz tatlım saolasın işte kızçemde iyi çok şükür
Evet canm bayağı zorladı beni hamdolsun iki gündür sakin inşallah böyle devam eder yavrum .

Görüşürüz fıstıklar . Sütüm artsın diye sürekli tatlı bişeyler yiyorum artan tek şeyse kilolarım:)) Gene gideyim atıştırayım bişeyler görüşürüz :)

İyiyim canm hamdolsun Kaan Paşayla ilgileniyorum 24 saat uyku denilen şey nedir onu unuttum desem abartmam hatta :) Senin iyi olmanada çok sevindim .
Kız sen bir müddet daha ara ver benim oğlan okula başlar o zamana :)) Canmm bir bebek daha istiyorsun sanırım Cenabı Allah gönlünden geçtiği gibi nasip eder hayırlısıyla inşallah .

Tatlım naber ? Diğer fıtıklar hu huuu nasılsınız Brck kız sende mi bebiş bekliyorsun çok sevindim çook tebrik ederim canm .

tanem vallaha başlar haa.hee istiyorum valla büdüşüm,büdüşümün deyimiyleee aaaabiiiiiiiii olsun inşallah.:1:

tatlım:16: gözleri anlaşılmıyor tam hani kırk içinde gözleri böyle buğulu olurya bebişlerin ondanmış bende çok merak ediyorum ama tip olarak babasını andırıyor ağlarkende bana benziyor :) Senin nasıl geçiyor günlerin tatlım ?

canım zamanla oturur rengi... sağlıklı olsunda.. benim şimdilik yolunda çok şükür...

Görüşürüz fıstıklar . Sütüm artsın diye sürekli tatlı bişeyler yiyorum artan tek şeyse kilolarım:)) Gene gideyim atıştırayım bişeyler görüşürüz :)

ok canım... bol bol sütün olur inş:)

yaa okdr alıntı filan hepsiçöpe
kızım durmuyo....

hayırlı cumalar dicem akşam oldu :))

brck nekdr sevindim anlatamam...Rabbim devamını getirsin kucağına alıcağın günü göstersin işllh...

bu arada bizim bugün göbişimiz düştü...babamız sabah ezanında ismimizide okudu kulağımıza...herşey yolunda çok şükür şimdilik..öpyorum hepinizi...

ulaa tanemm boşver tatlıyı falan onlar kilo yapıyo anca bol bol su iç günde 2 litreden fazla iç hem süt olsun hemde kilolar gitsin.

Bal çok teşekkür ederim canım benim çok sağolasın..
Ela hanımın derdi neymiş acıktımı altınamı etti acaba:)
adıyla yaşasın kuzucum inşallah.hadi gözünüz aydın göbişi düşmüş hemen maşallah

Son düzenleme:
kızım durmuyo....

Hayırlı cumalar dicem akşam oldu :))

brck nekdr sevindim anlatamam...rabbim devamını getirsin kucağına alıcağın günü göstersin işllh...

Bu arada bizim bugün göbişimiz düştü...babamız sabah ezanında ismimizide okudu kulağımıza...herşey yolunda çok şükür şimdilik..öpyorum hepinizi...

hoşgeldin tatlımmmm
Göbeğiniz de düştü bakımı dahada kolaylaştı elacığın
gözünüz aydın ismiyle yaşasın hayırlı olsun

Son düzenleme:
keleboş hoşgeldin canım.anaa seninkide erkek hemi büdüşüme bir sürü arkadaş ama hepsi uzakta.:ssz:
ewettt
büdüşe arkadaş geliyo nevgülümmm .....

kızım durmuyo....

hayırlı cumalar dicem akşam oldu :))

brck nekdr sevindim anlatamam...Rabbim devamını getirsin kucağına alıcağın günü göstersin işllh...

bu arada bizim bugün göbişimiz düştü...babamız sabah ezanında ismimizide okudu kulağımıza...herşey yolunda çok şükür şimdilik..öpyorum hepinizi...

ah yaramaz elaaa mıkırdanıyo gene ddesene

göbekte düşmüşş :)
isim zeynep ela mı sadece elamı :)

herkese merhaba :1:
biriciğimmmm tekrar tebrik ederim dularım seninle... kızlar hamileler topiği oldu burası artık resmen ya :emir_bebek::nazar:

tanemim ne kadar önemli değil mi insanın yanında onu anlayacak,kapris yapmayacak,ağrısını,acısını bilecek birinin olması böyle zamanlarda......

bal kızhoşgelmişin...ela kuzu durmuyor he,olsun anneciği bir süre idare etcen ne yapcen sonra rahatlarsın Allah'ın izniyle......göbüşünüz de düşmüş,en uygun yere gömersin sen onu artık...sahi düşündün mü ne etcen....

ulaa tanemm boşver tatlıyı falan onlar kilo yapıyo anca bol bol su iç günde 2 litreden fazla iç hem süt olsun hemde kilolar gitsin.

değil mi cnm....ben de öyle okumuştum bir yerde,sıvı şeyler sütün artmasına sebep olurmuş....

herkese merhaba :1:
biriciğimmmm tekrar tebrik ederim dularım seninle... kızlar hamileler topiği oldu burası artık resmen ya :emir_bebek::nazar:

hoşgeldin tatlım....evet resmen öyle oldu,hayırlısı olsun şekerim....dileyene Rabbim nasip etsin.....

Back
X