araba tamırcısıyımkasko trafık hasarlı araç ve bakımıları gelen arabalara bakıyorum
sen kımlerdensın
güaydın kızlarrrr...
günaydınlar hayırlı sabahlar herkese
bu gibi bir şehirden anam çok soğuk burası yaaa
Kolay gelsin sana ozaman, çaktırma pek anlamadım ama :26:
Ben de ön muhasebe işindeim şu sıralarmali müşavirlik staja başlama sınavına hazırlanacağım üşenmezsem tabi, temmuzda sınav var, 6 ayım var hazırlık için.
Eskişehirliyim, Afyona gelin geldim.
Mutlukız geçen gün, yanlış hatırlamıyorsam tabi, seninde Afyonda olduğunu gördüm, gerçekten çok soğuk buralar, sanırım sivastan sonra en soğuk 2. memleketmiş Afyon
günydın kızlarr....................
eve gitmedik tophaneye keyif yapmaya gittik
ne evi anacım11 de evdeydik işte
anamm böcüükk fenaymış ist yaa
güaydın kızlarrrr...
günaydınlar hayırlı sabahlar herkese
bu gibi bir şehirden anam çok soğuk burası yaaa
Kolay gelsin sana ozaman, çaktırma pek anlamadım ama :26:
Ben de ön muhasebe işindeim şu sıralarmali müşavirlik staja başlama sınavına hazırlanacağım üşenmezsem tabi, temmuzda sınav var, 6 ayım var hazırlık için.
Eskişehirliyim, Afyona gelin geldim.
Mutlukız geçen gün, yanlış hatırlamıyorsam tabi, seninde Afyonda olduğunu gördüm, gerçekten çok soğuk buralar, sanırım sivastan sonra en soğuk 2. memleketmiş Afyon
gezgın garu senı
fenada laf mı
ınş.bugun barı zamanında evde oluruz
günaydın cnm nasılsın
bende muhasebecıyım cnm kısaca
m oldum cnm hayırlı olsun ne kadarlık evlısın
herkese bembeyaz birgünden merhabaaaaaaaaaaaaaa
hamişler dikkatli olun yollar çok kötü kötü yollara düşmeyiin
cümleye bak yaaa
bu arada bal ve kuzusu nasılki ooyy oyyy mis kokuluuuu prensessss
herkese bembeyaz birgünden merhabaaaaaaaaaaaaaa
hamişler dikkatli olun yollar çok kötü kötü yollara düşmeyiin
cümleye bak yaaa
bu arada bal ve kuzusu nasılki ooyy oyyy mis kokuluuuu prensessss
günaydın canım hoşgeldin
ben 2 kere kaydım sabah allahtan
düşmedim yaaa
canım walla kolay dersem yalan söylerim yarış atı gibi hissediyorum kendimi işten çk eve git elanın karnını doyur altını değiştir oynaaa sonra yemek yap ye kaldır eşimde yardım ediyor ama cık olmuyoo wallaa sonra ela acıkıyo emzir altını değiştir uyutmaya çalış sonra çıkan bulaşıkları yıka elanınkileri makinaya atmıyorum sonra elanın çantasını hazırla ertesi gün ne giyeceksen onu hazırlaa saat 12 oluyor tabi dizi mizi hak getiree tam yatıyorum dalacakken kızım ağlıyor hooop onun odasınaaa emziğini düşürüyo genelde karanlıktada bulamıyo onu veriyorum yatıyorum hergün aynı şeyler işteee haaa tabi bu aradaa aklın işteyken sürekli bebeğinde oluyo yedimi uyudumu moralim bozuk kıızım öksürüyoo
biraz önce eşim aradı ben dün kızıma ninni söyledim uyumadıı sustuum uyuduu felan dalga konusu oldu nette görmü bi resiimm bi bebeeek başını ellerinin arasına almışş ooofff offff hiç uyuyamadımm annem bi şarkı öğrenmişş neeeenniiideeee neeenniiiiiiiiii sabaha kadar onu söyledi durdu diyomuuş allahım ne güldüümmm bana imada bulunuyo eşimmm
caspers evde olduğunda sadece hergün aynı şeyleri yapmaktan sıkılacaksın gelen giden bile seni sıkacaak aama tabiki benim gibi olmazsın evde saatinde bebeğin uyuduğunda sende uyursun yemeğini yaparsın amaaan allah canlarını sağ etsin yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?