alyacım sağol bacım.....ne bileyim aslında içime doğmak mevzusu değil ya ben maviyi çok severim....
En sevdiğim renkler mavi ve kahverengidir......
Bebek patiklerine baktım bir mavi bir pembe seçmiştim profil resmime pembe patiği avatar resmine de mavi patiği koymuştum :)))))
senin tahminin tuttu evet.....gerçi bana çoğu tanıdığım erkek diyordu,hayırlısı olsun dedim hep....hayırlı ve sağlıklı evlatsa nasip etsin rabbim dedim.....
Adacım hayırlı olsun canımmm çok sevindimm
Bi paşada senden geliyor hee.
Cnm eşin kız istemiyodu sanırım dimi.Rabbim gönlünüze göre vermiş ne güzell
demek açıklama yaptı
sen bilirsin tabi ama azra biraz daha büyüse sanki :)))))
ada kız,, prens mi geliyormuş sendende,, ayy kıyamam ben o minnoşa, hadi bakalım eşinin gözü aydın çok istiyo oğlan diyodun,, hem oğlan anası olucan gelin alıcan hee, cadı kaynana olma ama sakın :))) şaka yapıyorum tabiki, sağlıkla gelsin minik prens.. öptüm çok kocaman.
ben zati çok erken diyorum ve düşünmüyorum
hayırlısı tabide 3-4 yol yok yani adacım az nefes alim
öyle oldu be pınarcım...hayırlısı olsun tabi :))))
işin bir de o kısmı var değil mi pehhhhhh zor be gelin sevmez ne yaparsak yapalım bak hemen mod değiştirdim
al şekerim al,keyif edin accuk analı,babalı,kızlı sonra hayırlısıyla olur nasılsa.....
canlarım tünaydın....
karlı bir gün yine istanbul'da...evdeyim ya bana öyle güzel geliyor ki,işte ve dışarı da olanlara Rabbim kolaylık versin....
dün dışarı çıkacağız demiştim ya....gittik,hazır gitmişken hastanenin çok yakınındayız dedik yarınki randevumuza bugünden bakmaz mı dr.muz
hadi şansımızı deneyelim derken hoopppp biz dr. amcamızın odasındayız....
tarttı beni ve +2 kg olarak duruyorum hala çok şükür
neyse yattım masaya kuzumu gösteriyor dr.muz,şu omurgası,bakın kolları,işte bacakları....
bebeğimiz kız.......................yok erkek,erkek demiştim değil mi dedi.....
eşim hemen geçen sefer %80 kız ama kesin olarak düşünmeyin bazen pipiyi saklıyor erkek demiştiniz dedi....büyük bir sevinçle.......
dr.amcamız tamam işte sakladığı pipiyi gösterdi şehzadeniz hayırlı olsun..............
işte ben hala diyorum belki kordonla karıştırmışsınızdır falan,dr.un bana bir bakışı vardı,sustum çaresizce.......
eşim şaşkın ama musmutlu ben ise şaşkın ve kırgın ayrıldık hastaneden evimize geldik......
işte böyle garular bir paşa da benden size
sıra diğer hamişlerin cinsiyetlerin de artık.....
adacmm hayırlı olsunn paşan canmm..
artk kız bakarız topikten
balın kuzusu
efsunun kuzusu
mutlumun kuzusuu
coturun kuzusu
lameciimin kuzusuu
oo bize kuzu mu yok
keleboşşum gelinleri nasıl seçecez ya
adacmm hayırlı olsunn paşan canmm..
artk kız bakarız topikten
balın kuzusu
efsunun kuzusu
mutlumun kuzusuu
coturun kuzusu
lameciimin kuzusuu
oo bize kuzu mu yok
keleboşşum gelinleri nasıl seçecez ya
hehe efsununn kuzusu benım gelin kendusuuuu öle istemiştiiii onu eleyınnn yiiruularrr:):)
oyy oyyy, kız anaları toplaşın bakalım başlık paraları ne olcak onu konuşalım
ben paşama seçmem onla mı uğraşcam yaw
ağrımayan başımı ağrıtcam
onun seçtiği benim sevdiğimdir (politik kaynana)
o seçsin getirsin biz de hallederiz artık yapılacakları da.....öncesinde bunun sünneti var,askerliği var....
bak içim sıkıştı yine hey allam ya.....pembiş bir kız olacaktı ohhh mis olacaktı ne gerek vardı ç.....klüye diyorum benim koceye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?