Adacım ellerine sağlıkkk
ne çok hamurişi yapıyosun kuzumm gelsin kilolar
kızlar hafif rahmimde sancı var normal mi bunlar?
kan testi yaptırasım geliyo gene cuma yaptırmıştım yükselmişmidir acaba.gerek varmıki tekrar yaptırmama acaba
Adacım ellerine sağlıkkk
kan testi yaptırasım geliyo gene cuma yaptırmıştım yükselmişmidir acaba.gerek varmıki tekrar yaptırmama acaba
ayhhh gelinini yesinler kız seninmutlucum bildiğin peynirli börek :)))
yalnızca yufkanın arasına su ve zeytinyağı karışımı sürüp biraz dondurucuda bekletiyorsun çıkarıp tepsiye dizip pişiriyorsun
herkes hazır mı diye soruyor
alyaaaaagelinime öğretirim ben de :)))
heee tam adamına sordun hacıı:):)
ben soguk dıye gıttım geldım hala biii harekt yok bende adamda napsın hasta olmam dıye susuyorrr :):) evı ıstamadık dun beeee kabus gıbydıı:)): bende ztn hasta oldum ses gıtti bogaz enfeksıyon halındee oyy oyy oyyyy 20 gunde bır harbıden heee
bızde ılk 3 ay yasakladı doktor oe belırgın bır rıskımzde yoktu ama doktrmz cok olumszdu yaskaladı hehehe benmde ztn bulantıdannn halım yoktu
Adacım ellerine sağlıkkk
herkes kasık ağrıları hafif hafif olabilir normaldir bebek yerleşmesi diyor cnm.ama kan değerim ne durumda çokta merak ediyorum.doktora 6 sında gidicem yada o hafta içi.cnm tedırgınsen ıcın rahatlasn yaptır doktoruna sordunmu bişey dedımı?
ayhhh gelinini yesinler kız senin
kız valla adam iyi ses etmiyo
bide bişiy dicem kız nasıl sırnaşmıyon bee hasta masta da olsa aklına gelmiyo mutöbe bak burda neler konuşturuyon beni yahuuuuu)
herkes kasık ağrıları hafif hafif olabilir normaldir bebek yerleşmesi diyor cnm.ama kan değerim ne durumda çokta merak ediyorum.doktora 6 sında gidicem yada o hafta içi.
yani aslında şükür hamile gibi diilim mide bulantım falanda yok henüz çok arada adet sancısı gibi sancım oluyo okadar ama canım yanmıyo yani
nan gelse neolcakkk o an yıkanma işi aklıma gelır yıne kacarım hehehe ztn yoldan gelmsm cok yorgunm bırde ev soguk ztn k.v ye tepem atıkkk oyyoyyyy ya eskıden böle deıldı ama işte cocuktn sonraaaa duzen kactı napim oda sıkayetcı ama cok yoruldugumu goruyr kıramıyor benı yınedee
Adacım ellerine sağlıkkk
sipidimmm şuan kapan fılmene bakıyorumharıkaymışş
canlarım tünaydın....
karlı bir gün yine istanbul'da...evdeyim ya bana öyle güzel geliyor ki,işte ve dışarı da olanlara Rabbim kolaylık versin....
dün dışarı çıkacağız demiştim ya....gittik,hazır gitmişken hastanenin çok yakınındayız dedik yarınki randevumuza bugünden bakmaz mı dr.muz
hadi şansımızı deneyelim derken hoopppp biz dr. amcamızın odasındayız....
tarttı beni ve +2 kg olarak duruyorum hala çok şükür
neyse yattım masaya kuzumu gösteriyor dr.muz,şu omurgası,bakın kolları,işte bacakları....
bebeğimiz kız.......................yok erkek,erkek demiştim değil mi dedi.....
eşim hemen geçen sefer %80 kız ama kesin olarak düşünmeyin bazen pipiyi saklıyor erkek demiştiniz dedi....büyük bir sevinçle.......
dr.amcamız tamam işte sakladığı pipiyi gösterdi şehzadeniz hayırlı olsun..............
işte ben hala diyorum belki kordonla karıştırmışsınızdır falan,dr.un bana bir bakışı vardı,sustum çaresizce.......
eşim şaşkın ama musmutlu ben ise şaşkın ve kırgın ayrıldık hastaneden evimize geldik......
işte böyle garular bir paşa da benden size
sıra diğer hamişlerin cinsiyetlerin de artık.....
sus nan
tatile giden sen yorulan yine sennnn
soğuk moğuk yak soba moba ne bulursan git parisine delü etme adamı
bahane bulma bana hedeeeeeee öptüm seni kuşşşşşşşş
Ha kaygana naptı sana gızzzzzzzz
hamişler kalsiyum ve magnezyum kullanıyor musunuz peki
dün dr.um bana verdi sırt ağrılarım oluyor diye...
çok kilo yapar mı bunlar ya???
ayhh kaçırdım soppeti yaa
iki hatun geldi oturdu aa 2 saat gitmek bilmediler işleri bitirdim sepetledim
demek bebek doğunca diziler aksiyonlu oluyohehe severim aksiyon filmlerini
adacımm börekine aşık oldum bayıldım burnuma geldi mis gibi çayla beraber kokusu ahh ahh
bide misafir demişsin çaya mı gelicekler tatlmm..
valla maydonozlu patates topları-kakaolu ıslak kurabiye-yufkadan börek ve mahlepli simit aklıma ilk gelenlercanım neler istiyomuş bee :)
güneşiimm ben bilem hamiş halimle o kadr kaçmıom kocemden
brckmm sen gönlünü ferah tut tatlımm herşey yolundadırr kuzunda iyidirr
atladıklarım var mı yaa poff..
melodi garusunun izni ne zaman bitcekk kıskandım bee
POFFFF napim kız olmadııı baya kotu buaralr ama cok anlayslı sukurkı hehehehe gerc ı oda en son yeter dıcekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?