Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Adacım ellerine sağlıkkk
ne çok hamurişi yapıyosun kuzumm gelsin kilolar
kızlar hafif rahmimde sancı var normal mi bunlar?
kan testi yaptırasım geliyo gene cuma yaptırmıştım yükselmişmidir acaba.gerek varmıki tekrar yaptırmama acaba

canım koceme diyorum hep ama gerçekten öyle :)))
bu hafta gececi ya işyerine götürüyor,çayla yiyorlar,sabah ta kahvaltıya koyarım birazını da öyle biter zaten...

aklına kötü şeyler getirme...ilk başlar da bende de oluyordu öyle sancılar,sonrasında da her ay regl göreceğin vakitler geldiğin de ağrın olabilir....
sıkıntı yapma cnm....

cnm tedırgınsen ıcın rahatlasn yaptır doktoruna sordunmu bişey dedımı?

ayhhh gelinini yesinler kız senin

kız valla adam iyi ses etmiyo
bide bişiy dicem kız nasıl sırnaşmıyon bee hasta masta da olsa aklına gelmiyo mutöbe bak burda neler konuşturuyon beni yahuuuuu)

böcükkkk nerelerde
eşi bu karda kışta iş aramaya çıkmıştı,inşallah hayırlı haberle döner yuvasına...rabbim yardım etsin...

tatlım korkma tabi herkesin farklıdır ama
bendede olmuştu rahim büyümesi demişti dr ama bilmem ki
dr görünebilirsin aklında bişiy kalmasın

cnm tedırgınsen ıcın rahatlasn yaptır doktoruna sordunmu bişey dedımı?
herkes kasık ağrıları hafif hafif olabilir normaldir bebek yerleşmesi diyor cnm.ama kan değerim ne durumda çokta merak ediyorum.doktora 6 sında gidicem yada o hafta içi.
yani aslında şükür hamile gibi diilim mide bulantım falanda yok henüz çok arada adet sancısı gibi sancım oluyo okadar ama canım yanmıyo yani

Son düzenleme:
ayhhh gelinini yesinler kız senin

kız valla adam iyi ses etmiyo
bide bişiy dicem kız nasıl sırnaşmıyon bee hasta masta da olsa aklına gelmiyo mutöbe bak burda neler konuşturuyon beni yahuuuuu)

nan gelse neolcakkk o an yıkanma işi aklıma gelır yıne kacarım hehehe ztn yoldan gelmsm cok yorgunm bırde ev soguk ztn k.v ye tepem atıkkk oyyoyyyy ya eskıden böle deıldı ama işte cocuktn sonraaaa duzen kactı napim oda sıkayetcı ama cok yoruldugumu goruyr kıramıyor benı yınedee

ewet normal sancı olabılr bendede oluyordu hatta adet olackmsm gıbı agrılrm olurdu ama işte rahtlatmk ıstyrsan kendını baktr yada bıraccık daha sabretttt allahın ıznyle hersye coookk gusel olackk

sus nan
tatile giden sen yorulan yine sennnn
soğuk moğuk yak soba moba ne bulursan git parisine delü etme adamı
bahane bulma bana hedeeeeeee öptüm seni kuşşşşşşşş

ha kaygana naptı sana gızzzzzzzz

cnm...bebek yerleşiyor diyorlardı bana da,sanki böyle regl olacakmışım gibi bir kasık ağrısı oluyordu...
sonra sonra düzene giriyor,ilk başlarda wc.ye girince korkuyordum bir sürprizle karşılaşacağım diye,hayırlısıyla geçiyor...
seninde geçecek,ama 1 hafta dayanamam diyorsan git yenilet kan testini yükselme olmuş mu görürsün hem...

canım bende de oluyordu bebek yerleşiyordur
allahın izniyle tutunacak sana meleğin
o yüzden içini ferah tut

hamişler kalsiyum ve magnezyum kullanıyor musunuz peki
dün dr.um bana verdi sırt ağrılarım oluyor diye...
çok kilo yapar mı bunlar ya???

Son düzenleme:
sipidimmm şuan kapan fılmene bakıyorumharıkaymışş

evet canım ağzım açık izledim harika bi film..

çok sevindim adacım.
Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin

sus nan
tatile giden sen yorulan yine sennnn
soğuk moğuk yak soba moba ne bulursan git parisine delü etme adamı
bahane bulma bana hedeeeeeee öptüm seni kuşşşşşşşş

Ha kaygana naptı sana gızzzzzzzz

eyy allamm ya napmadıkı burda anlatıpda desfıre olmayım sımdı malum zıyrtcıler kol gezıyyy heheheheeh

ayhh kaçırdım soppeti yaa

iki hatun geldi oturdu aa 2 saat gitmek bilmediler işleri bitirdim sepetledim

demek bebek doğunca diziler aksiyonlu oluyo hehe severim aksiyon filmlerini

adacımm
börekine aşık oldum bayıldım burnuma geldi mis gibi çayla beraber kokusu ahh ahh
bide misafir demişsin çaya mı gelicekler tatlmm..

valla maydonozlu patates topları-kakaolu ıslak kurabiye-yufkadan börek ve mahlepli simit aklıma ilk gelenler canım neler istiyomuş bee :)

güneşiimm ben bilem hamiş halimle o kadr kaçmıom kocemden

brckmm
sen gönlünü ferah tut tatlımm herşey yolundadırr kuzunda iyidirr

atladıklarım var mı yaa poff..

melodi garusunun izni ne zaman bitcekk kıskandım bee

POFFFF napim kız olmadııı baya kotu buaralr ama cok anlayslı sukurkı hehehehe gerc ı oda en son yeter dıcekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…