Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın arkadaşlar
bugün yine heryer bembeyaz ve harika
işyerimizde hamile arkadaşımız var 4 gün izin almış inşallah hamile olduğumda böyle olmam
patron yoksa mutlaka kendisi de yok oluyor cin olmadan adam çarpmak isteyenlerden

günaydın kızlarrr:)

günaydın canımmm..
hepinize günaydınnnn..gününüz güzel olsun inşallah.her yer bembeyaz,hava buz gibi soğuk..rabbim dışarıda çalışanlara,dışarıda kalanlara yardım etsin..

herkese günaydın
heryer bembeyaz burda da ama bu durum evde olup sadece keyif için dışarı çıkanlara güzel çok zor geldim sabah ben

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız ne var ne yok

ben ablamın yanına gittim geldim ameliyat oldu ona bakmaya gittim yeni geldim
hala işsizim bu gidişle ev hanımı olacağım tamamıyla

Günaydın kızlarrr...
işe şimdi gelebildim bizim oralar felç durumda heryer bembeyaz sokağa adımımı attım kalçama kadar kar.eşimin servisi gelememiş ona tatil oldu.İşyerinin burasıda günlük güneşlik pek kar bile yok.İşyerinden kimse inanmıyor bizim oraların felaket olduğuna...Patronlarda gelin dedi.Bu nasıl iş anlamadım..Eşim tuttu elimden onla çıktım caddeye kadar.Sırılsıklam ayaklarım

Son düzenleme:
günaydınnn

burdada aynen öle brck hem evın orasından beter işyerım ama genede geldık dızkapaklarıma kadar karla geldım dondum yenı yenı ısındım
sular dondu kaç gundur sıcak sularla boruları sıcak tutmaya çalışıyoz
öle ölegelıo arada sukomık ama gene işteyz
öncekı gün 5:30 saat otobuste kaldım şükür akşam 1 saate gıttım
ortak aradı dıo oo ınmışsın bak bıze yoksa yalan mı söyledın 10 evdeydım dıyeşok oldum yalan borcum var sankı
1 saat erken cıkıyorumya dokunuyo galıba
keşke yolda kalmasakta normal saatımde çıksamm

sipidim

bu aradaPASAKLIMla Kkonuştum akşam
brck senı cok tebrık ettı cnm
bal ın doğum ettığınıde dedım cok sevındı
lamem sanada slm savdı
herkese aslında
çok özledım ınş o da yakın zamanda hamiş olur cnm arkadaşımmm

kalçaya kadar kar mııııı_? brck dikkat et yarında öyle olursa izin al senin dikkat etmen lazım

pasaklının doğum günüydü dün bende kutladım ama aramadım
dün kaynanamdaydım senle konuşurken onlarında suları ve ışıkları yok şanslarına :18:
pasaklım 3*4 yıllık evli sanırım artık düşünüyorsa çok sevindim inşallah olur yeni işe girdi ama kısmet

kalçaya kadar kar mııııı_? brck dikkat et yarında öyle olursa izin al senin dikkat etmen lazım
cnm vallahi öyle hatta bi ara attım kendimi karın içine eşim dio napıyosun
bizim burda izin olayı yok patronlar hala dioki başka yoldan gelin:)çok komik ya.anlamıyorum insanları.burdaki çocuk dioki sen nie geç kaldın kendini bişi sanıyo allahın belası.

böcük teşekkürler cnm sende selam söyle cnm saolsun..
patronlar öyle maalesef

Son düzenleme:
Günaydın herkesee

bizde sabah zor gelenler arasındayız neyseki hamile olduğumdan beri her sabah eşim getiriyo beni ters istikamet ama bebeişimiz için napalım :)

Bal doğum mu yaptı ay ne güzel allah analı babalı büyütsün bebişlerini ismini ne koydular

günaydın garular...
her yer bembeyaz,kar lapa lapa yağıyor...eşim sabah işten çıktı 08.30 da servisleri gelememiş onları almaya hala eve gelmeye çalışıyor.
E-5 felç dedi az önce konuştuğumuzda...
brck...kuzum izin alma şansın olsaydı keşke,sen hamilesin ve bu başka bir durum yani,kar bu her tarafı buz ediyor...Allah muhafaza ayağın kayar,dengeni kaybedersin belli mi olur...
bak kalçama kadar kara battım demişsin....yok yok bence özel izin gurubunda olmalı hamişler....mutlucum sende canım,bak sen de gelmişsin işe....
sipidicim hamile olmayınca insan anlamıyor tatlım ben de önceden ne alaka hamileyse hamile derdim,başa gelince anlaşılıyormuş...otobüste bile bir süreden sonra ayakta durmaya dayanamıyorken insan bu karda kışta yollara düşmek pek te mantıklı değil....emin ol işyerinde ki hamiş garu da keyfinden gelmemezlik yapmıyordur....
böcükkkkk eşin ne yaptı kuzum,dün yazdım görmedin emme....Rabbim hayırlı kapılar açsın size...
başka ne vardı unuttum bak....
herkeşlere günaydın
casperım cnm...şeker yüklemesi var bugün...hayırlı haberlerle gelsin inşallah...

Son düzenleme:
bu da ada kızın son hali....5 ay bitip 6. ay dan gün almaya başladık yaw :)))

Son düzenleme:
adaer

keşke gerçekten söylediğin gibi olsa o zaman zaten ona herkes gelme der.
işe eşi getiriyor akşam giderken eşi götürüyor nedense de her izni yani raporu bizim patronun tatilde olduğu döneme geliyor
onun yerine bakan insan onun yüzünden sıkıntı çekiyor falan filan
aslında izin yapıp yapmaması pekte sıkıntı değil ama karşısındakini saf yerine koyması çok yalnış..
en kısa örneği eylül sonunda evlendi nisanda doğum yapacak kimseyi ilgilendirmez belki ama bunun üzerine yeminler etmesi de yalnş

anacım ne dedikoducu oldum hee neyse her koyun kendi bacağından asılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…