Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

dualarımız seninle inş mutlucum.

amin inşallah canım benimde sizlerle olacak dualarım allahın izniyle

ben birbirimize yaptığımız duanın gerçekten çabuk kabul olduğuna inanıyorum

inşallah rabbim kabul etsin tüm dualarımızı

bugün çok rüküşüm beeeee kar dağıttı beni ne bulduysam giymişim dağılmışım

selam kızlar, biraz göz atabildim yazışmalarınıza...

adacım kız bebek beklerken Paşan olacak, Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ablamında ilk oğlu öyle oldu, kız dedi doktoru sonra erkek çıktı :) annem kız olacağını sandığımız günlerde çok zahmetli bir hırka örmüştü, giyemedi yeğenim, 2. side oğlan oldu, hala bekliyor hırka :)

uğur böcüğü 7 ay oldu evleneli, alıştım ama alışamadım, çok özlüyorum memleketimi.

mutlukız ben merkezde oturuyorum canım, az önce bilgisayarda hava sıcaklığı -19 diyordu :S

duyhas ablana geçmiş olsun, çabuk iyileşsin inş. ayrıca kucaklarına bebek almayı da nasip etsin Rabbim.

brck arkadaşların dediği gibi, Allaha emanet ol, şu soğuk günleri kazasız belasız atlatırsın canım inş. Allahın iznbiyle.

efsun kızınada geçmiş olsun, nekadar dikkat etsen de hasta oluyorlar işte, gelinimizden biliyrum :)

adacım, benim aklıma gelen en kolayı sigara böreği :) ama kızartma yağı seni rahatsız edermi acaba

canım hoşgeldin....
nasılsın??

önmli gelişme biricik hamile:))

saol cnm iyi olmaya çalılşıyorum sistit başımın belası 15 günlük maydanoz suyu kürüne başladım sanırım işe yaramaya başladı ilaç içmekten mafolcam çünkü artık..
smear testim temiz çıktı şükür..
ama reglim yine gecikmelerde bi gelse hormon testi yaptırcam ama...

biriciiik çok sevindim hayırlı olsun cnm

ahh canm yaaa.. kurtulamadın bi şu hastalıklardan... bu sefer lütfen aksatma tahlillerini....
neyseki smearın temiz çıkmış canım.

ınş cnm ınş
a.s cnm söylerımmm
aslında söyledım bıle
ayy eve gtsekk

bende cvp yazdım cnmamın cnm cok tşkler

amın cnm ınş
sakın unutma benım arkadaşım pasaklımı hee

Tamam lamecimm ayak ısıtıcımı taktım ısınmaya çalışıyorum şimdi.
Kızlar pasaklı neden hiç girip bize slm vermiyorki ya evde neti vardı diye biliyorum ben ama iyice unuttu bizi

sormadım ama zamanı yoktur cnm öle düşünüyorum
ama bugunde arıycam sorarımm

uğur böcüğü 7 ay oldu evleneli, alıştım ama alışamadım, çok özlüyorum memleketimi.

h geldın cnm
benım 2 yılı gectı ben bıle aynı il de olduğum halde alışamadımcnmçok zor ama sabır

hoşgeldin cnm geçmiş olsun...Çok sağol cnm darısı istediğin zamanda başına inşallah..

Böcük pasaklının nasıl zamanı yok nan 1 senedir hiç mi zaman bulamadı 7/24 çalışıyomu
bahane lenn

brckm mbluede gelmiyoooo
oysa akşamları yada h.sonları yazarım demişti

brckm mbluede gelmiyoooo
oysa akşamları yada h.sonları yazarım demişti
duyhas ta gelmiyoo 40 yılda bir..
gidenler hiç gelmiyorrrr
bende doğum yapınca gelemem.evde net yok almamda sanırıım..
ama evimde olsa girer yazarım sizlere..
insan bi girer slm yazar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…