aynen mutlucum kesinliklee.
bir de bir hadis var.diyoki hadiste.
cennette öyle kişiler varki peygamberler şehitler dahi o kişilere hayranlıkla bakarlar.bu kişiler kimlerdir diye sorarsanız;onlar aralarında hiçbir alışveriş maddi bir menfaat olmadığı halde birbirlerini görmedikleri halde birbirlerini sadece allah rızası için seven miminlerdir.
dualarımız seninle inş mutlucum.
bugün çok rüküşüm beeeee kar dağıttı beni ne bulduysam giymişim dağılmışım
duygu ben bilmiyorum ablanların soru ne ki tüp bebek düşünüyorlar.
selaam nasılsınız..
çok yoğun çalışıyorum ben
önemli geişmeler var mı?
boşverdim zati amannnnnaman arada hepimiz öyle oluyoruz canım.. Boşver:)
[ı]
ben hep öyleyim bu aralar hamişlikten dolayı
kız yine değişmişsin sen yaaa
güle güle kullan avatarını[/ı]
bugün çok rüküşüm beeeee kar dağıttı beni ne bulduysam giymişim dağılmışım
canım hoşgeldin....
nasılsın??
önmli gelişme biricik hamile:))
saol cnm iyi olmaya çalılşıyorum sistit başımın belası 15 günlük maydanoz suyu kürüne başladım sanırım işe yaramaya başladı ilaç içmekten mafolcam çünkü artık..
smear testim temiz çıktı şükür..
ama reglim yine gecikmelerde bi gelse hormon testi yaptırcam ama...
biriciiik çok sevindim hayırlı olsun cnm
pasaklının doğum günüydü dünbende kutladım ama aramadım
dün kaynanamdaydım senle konuşurken onlarında suları ve ışıkları yok şanslarına :18:
pasaklım 3*4 yıllık evli sanırım artık düşünüyorsa çok sevindim inşallah olur yeni işe girdi ama kısmet
cnm vallahi öyle hatta bi ara attım kendimi karın içine eşim dio napıyosun
bizim burda izin olayı yok patronlar hala dioki başka yoldan gelin:)çok komik ya.anlamıyorum insanları.burdaki çocuk dioki sen nie geç kaldın kendini bişi sanıyo allahın belası.
böcük teşekkürler cnm sende selam söyle cnm saolsun..
patronlar öyle maalesef
günaydın garular...
her yer bembeyaz,kar lapa lapa yağıyor...eşim sabah işten çıktı 08.30 da servisleri gelememiş onları almaya hala eve gelmeye çalışıyor.
E-5 felç dedi az önce konuştuğumuzda...
brck...kuzum izin alma şansın olsaydı keşke,sen hamilesin ve bu başka bir durum yani,kar bu her tarafı buz ediyor...Allah muhafaza ayağın kayar,dengeni kaybedersin belli mi olur...
bak kalçama kadar kara battım demişsin....yok yok bence özel izin gurubunda olmalı hamişler....mutlucum sende canım,bak sen de gelmişsin işe....
sipidicim hamile olmayınca insan anlamıyor tatlım ben de önceden ne alaka hamileyse hamile derdim,başa gelince anlaşılıyormuş...otobüste bile bir süreden sonra ayakta durmaya dayanamıyorken insan bu karda kışta yollara düşmek pek te mantıklı değil....emin ol işyerinde ki hamiş garu da keyfinden gelmemezlik yapmıyordur....
böcükkkkk eşin ne yaptı kuzum,dün yazdım görmedin emme....Rabbim hayırlı kapılar açsın size...
başka ne vardı unuttum bak....
herkeşlere günaydın
casperım cnm...şeker yüklemesi var bugün...hayırlı haberlerle gelsin inşallah...
lamem,bublem,biriciğim,speedym,güneşim,feriham,duyhasım,nevgülüm,kelebeğim,adacığım,böcüğüm,alyam
hepinize kocaman günaydınlarr
herkes iyidir umarım
duyhas çok geçmiş olsun canım ablana allah şifasını versin inşallah biran önce
biriciğim dikkatli ol canım yavaş yavaş basss kendini ve miniği koru canım
böcüğüm rabbim en yakın zamanda pasaklıya da nasip etsin inşallah minik melek
dualarım onunla rabbim isteyen herkese versin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın
bende sabah işe üşüye üşüye geldim çünkü bizim burda
-17 derece hava sıcaklığı buz buz her yer
evler bile ısınmıyo doğru düzgün yaaaa
rabbim sokakta olanlara yardım etsin gerçekten çok zor
kedilere-köpeklere bile üzülüyorum
servisten inip eve yürüyene kadar bile buz tutuyorum
kat kat giyinmeme rağmen o yüzden sokaktaki leri düşünemiyorum bile
Tamam lamecimm ayak ısıtıcımı taktım ısınmaya çalışıyorum şimdi.
Kızlar pasaklı neden hiç girip bize slm vermiyorki ya evde neti vardı diye biliyorum ben ama iyice unuttu bizi
uğur böcüğü 7 ay oldu evleneli, alıştım ama alışamadım, çok özlüyorum memleketimi.
selaam nasılsınız..
çok yoğun çalışıyorum ben
önemli geişmeler var mı?
saol cnm iyi olmaya çalılşıyorum sistit başımın belası 15 günlük maydanoz suyu kürüne başladım sanırım işe yaramaya başladı ilaç içmekten mafolcam çünkü artık..
smear testim temiz çıktı şükür..
ama reglim yine gecikmelerde bi gelse hormon testi yaptırcam ama...
biriciiik çok sevindim hayırlı olsun cnm
hoşgeldin cnm geçmiş olsun...çok sağol cnm darısı istediğin zamanda başına inşallah..
böcük pasaklının nasıl zamanı yok nan 1 senedir hiç mi zaman bulamadı 7/24 çalışıyomu
Bahane lenn
duyhas ta gelmiyoo 40 yılda bir..brckm mbluede gelmiyoooo
oysa akşamları yada h.sonları yazarım demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?