teşekkür ederim mutlucum:))
aldım notumu lamem
inşallah rabbim hayırlısıyla göstersin o günleride
edeceğim inşallah bol bol dua
Günaaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayhhh valla güç bela geldim bende bata çıka
bi arabaya denk geldim gelmeseymişim 1,5 saat beklicekmişim şöför söledi
bura b.düzü malum nasıldır siz düşünün kar heryeri kapatmış araçlar yollarda kalmış
insanlar yollarda öle işte ama azim ettim geldim
canım ben duanın açamayacağı kapı olmadığını düşünürüm hep.. tabi hayırlı şeylere...lamem alya hoşgeldiniz.lameeeciimmmm amiinnnn.
mutlucum inş aklına gelirde dua eder bize.gerçi ben doğum sancıısı çekerken böyle baya sıklaşmışken sancılar artık dayanamıyordum.bağıra bağıra allahımmm benide burdaki herkeside kurtar.allahım sadece beni değil herkesi kurtar diye dua ediyordum.annem saçımı okşuyordu.aferim kızım hep öyle dua et diyodu anam benm.
lamem alya hoşgeldiniz.lameeeciimmmm amiinnnn.
mutlucum inş aklına gelirde dua eder bize.gerçi ben doğum sancıısı çekerken böyle baya sıklaşmışken sancılar artık dayanamıyordum.bağıra bağıra allahımmm benide burdaki herkeside kurtar.allahım sadece beni değil herkesi kurtar diye dua ediyordum.annem saçımı okşuyordu.aferim kızım hep öyle dua et diyodu anam benm.
teşekkür ederim mutlucum:))
nevgülcüm... en çok sobalı evde közlenmiş patatesi özledim vallaa:)
canım ben duanın açamayacağı kapı olmadığını düşünürüm hep.. tabi hayırlı şeylere...
sende çok güzel dua etmişsin...
benim sobada olmaz kuzine değil çünkü. :))
hatırlarım inşallah canım elimin içine yazarım adlarınızı sancı başladığında
inşallah rabbim sizlere de nasip etsin canım
ya ben korkuyorum yaaaa offff
zaman yaklaşıyo:18::18:
rica ederim canım ne demek
Ablamlar tüp bebek düşünmeye başladılar izmiri düşünüyorlar bakalım artık şu ameliyat biraz erteletti
hmm analdım canım....
bu arada casperımdan haber var..... şeker yüklemesi yapılmış.. oğluşunu da görmüş... kocaman olmuş paşa maşallah..herşey yolundaymış.. sonuçlarını doktoruna gösterip gelicekmiş..
Ablamlar tüp bebek düşünmeye başladılar izmiri düşünüyorlar bakalım artık şu ameliyat biraz erteletti
hmm analdım canım....
bu arada casperımdan haber var..... şeker yüklemesi yapılmış.. oğluşunu da görmüş... kocaman olmuş paşa maşallah..herşey yolundaymış.. sonuçlarını doktoruna gösterip gelicekmiş..
hiç korkma sadece bebeğini kucağına almayı düşün ve dua et.
en çok kabul olan dua,bir müminin diğer bir mümin kardeşi için yaptığı duadır
“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.
ben çok inanıyorum buna
hoşbuldum kızçeler sağolunnn
mutlucum sabah haberle diyo afyon çok soğuk diye aklıma greldin dikkat et tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?