ebrarın bi anlamı yok dedi
ne diyecek başka gönül diyo
sık ümüğünü bazen çok zorluyor sabrını çok
sanırım nevgülüm çünkü bende hep korku oluyo ya
bebeğe bişey olur diye
benim kayganada eşime demişti vasiyetim olsun eğer kızınız olursa adını ayşegül koyun.(kaynanasının adıymış) ben dayanamadım dedim böyle saçma sapan vasiyetler etme lütfen.ben o vasiyetini üzgününm ama yerine getiremiyecem çünkü ayşegül ismini sevmiyorum.dedi kaynanamı çok severdim onun adıydı falan dedim o kadar seviyodunda kızlarının adını koysaydınya.şaka ciddi karışık böyle dedim.
benim kayganada eşime demişti vasiyetim olsun eğer kızınız olursa adını ayşegül koyun.(kaynanasının adıymış) ben dayanamadım dedim böyle saçma sapan vasiyetler etme lütfen.ben o vasiyetini üzgününm ama yerine getiremiyecem çünkü ayşegül ismini sevmiyorum.dedi kaynanamı çok severdim onun adıydı falan dedim o kadar seviyodunda kızlarının adını koysaydınya.şaka ciddi karışık böyle dedim.
sanki kendi çocuğu olcakk amann boşverr tıınn
kızz erkekler öyle işte
şincik bişiy dicem alay etmen sakın
kız bizede dr dizi yasağı koymuştu kocem korkusun dan
ve dediğin gibi okadan paris düşkünü yapmayalım diyodu
ben sıkıştırıyodum adamcazıııı
ayyy çok fenayım yahuuuuuuuuuuuu
deli kızzz hormonlar tavan yapıyor demekki
mutlukız kayınvalidenin diğer isimleri neydi kız unuttum allah aşkına sölede az güleyim gene
artık tınlıyorum casperim
ebe o gün sinir stres yok artık dedi
o yüzden relaks takılıyorum artık
saçmalık işte nevgülüm
kayınpeder diyomuş ki emine koysunlar
benim ninemin adıydı diye
eşimde dedi siz koysaydınız dedi
bu isim olayı bizde çok sorun olacak sanki
kayınvalide acayip acayip isimler buluyo çünkü
tahire-cemalnur-tenzile gibi
mutluluk mu ne hormonuysa nevgülüm feciiiiiiicanım bünye meselesi.bende senin gibi olmuştum.yani bebek çalışması yaparken o kadar istemiyordum.buda sanırım hamileliğin mutluluk hormonu salgılamasıyla alakalı.
bende kesin sorun var o zaman yaaaa
doktor yasak koyduğunda bize ben gözümü bile
açamıyodum o sıralar bulantılardan ve uykulardan
şimdi de hiç aklıma gelmiyo desem yeri
en güzeli canmm
isim konusunuda söylemişsinz zaten fikrinizi karışmaya hakları yok
deli kızzz hormonlar tavan yapıyor demekki
mutlukız kayınvalidenin diğer isimleri neydi kız unuttum allah aşkına sölede az güleyim gene
allahım isimlere bak şaka gibi ya.sanki özellikle yapıyo.allahım güzel bulduğu kız ismine bak cemalnur tahire tenzile desen ayrı bir konu.kesin takvim yapraklarına bakıp söylüyordur.
mutluluk mu ne hormonuysa nevgülüm feciiiiiii
önceden de bölemiydi
bencede kişiden kişiye değişir
bi bakarsın doğumdan sonra yaniiiiiiiiiiiiiiiiii analdın sennn
mutlucum tenzile gene iyiymiş
tahire ve cemalnur dan iyiymiş
çok matrak kadın yaa isim arşivi mükemmel kadının.Cinsiyetim belli olsun kaynanandan fikirler edinicem
nevgül hakketen kaynanasını madem çok seviyomuş neden kızlarına ismini koymamış buda acaip komik bir olay
napim kızzz
ayhh valla mutlu senin kaygananda alem yahuuuu
daha isimmi kalmamışşşşşşş
brckk sen güldüğünde demiştim kızın olursa kayganan pakize su koyucak
valla mutlucum bazı konularda lafımı esirgemem.ben olsam derdim anne ben o isimleri asla koymam ama bana bir görümcecik daha yaparsan ona koyarız.adamı ruh hastası yapar bunlar valla.
valla brck onu bende anlamış değilim.zaten öyle deyince sustu daha bişey diyemedi ogün bugün.
Layık demeyelimde karıştırtmam hayatta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?