ayhhhhhhhhhhh aynı benimkiiii
bu model de dahaçok delirtiyo emin oll
ben delirdimm
annnem harıl harıl heyecan kaygana uzakta ama fıssssssss
ohhiyiymiş canmm..
benmde alt komşumun çocuklarına annesi bakıo evleri öyle ters yerdeki buz yüzünden araba çıkmıyo dün akşam karşılaştık kızları görmeye gidiyoruz diodu
arabasız getiremezler birisi küçük daha dedim ben oğlumu hiç ayırmıyorum yanımdan
banada 2 gundur k.v yemek veriyyyyy şaşkınımm tabı bendee
mutlukız casper mersı canlarım hamışsınız ama napım amann alın sızde yıyın he şişmen
acıktm zati böcem yaa
11,30da kahvaltı yaptm onunla duruom 2 de geldm işe canm istemedi o zamanda şimdik de açlık bastırdı
yuhh 11::30da kahvaltımı yapılır dövcem senıde hamışsın
len sabah yapsaydın ya
2 de işe mı geldıno saaten sonra nıye geldın hacı
pis teyzee
geçmişe bakmadn ki
oğlumu görmeye gittim bugünn şeker yüklemesi yaptırdım
paşam 633 gr olmuş hiç okumamşsn ki
anamokumadım ne edım zaman yok
oyy oyy kocemen olmuş pattes kadar
vaayyafiyet olsunn geliinn :) :)
benm kv.demde bu karda kışta köye gidecekmiş kız bakmayagece 11 de binecekmiş ıyy buz gibi hava bindirmeye falan gidemem
Kızlar herkese iyi akşamlar
Allah razı olsun 20 dk erken çıkarıyorlar
yarın geç kalırsam merak etmen kara falan saplanmış olurum büyük ihtimal
mucukss
aşk olsun pattes ha
patroncuma işim öğleden sonraya kaldı dedim tamam canm olsun dedigelme gibi bi cümle kurmadı
günaydın kızlarr....
dün patroncum beni şok etti... hamile olduğu öğrenince aradı ve sen ne zaman çıkcaksın, nasıl gidiceksin... resmen dumur oldum.... elimdeki işi bitireyim çıkıyam bari dedim... ve 16,40 ta çıktım:)))
(tabi bu davranışının altında benden ilk defa sitem dolu bir mail alması yatıyor ya neyse)
günaydın canım hoşgeldin
insafa gelmiş adam mail den sonra demek ki
Günaydınlar kızlarr
Sanki bugün cuma gibi geliyor bana nedensee
Lamecim insafa gelmiş iyi yapmışsın:)
kızlar bizim oraları görseniz şaşar kalırsınız sokak aralarına girilmiyor.Bir dünya araba yollarda hepsi kalmış bırakmış sahipleride...Arabalar görünmüyo kardan dolayı:)Ama yağmamış gece bugün terkediyomuş gazetede öyle yazıyor
ahh ahh galiba adacımm..cnm..... teşekkür ederim...biz de geldik o evrelere he :)))
bir zamanlar o masalları bize okuyorlardı şimdi biz paşalara mı okuyup anlatacağız....
Rabbim'e şükürler olsun....
bu arada teyzesi ben bu sıpayı hala hissetmiyorum((
şubatın 18'ne de 4 boyutlu ultrason için gün aldık...oğluşu o zaman göreceğiz....
böceem günaydınn
günaydınnn canlarımmm annişlerrr
casperım keşke gelmeseydın yada şöle 5 gıbı işim bıttı gelmeme gerek yok herhalde deseydın
günaydın canmm minnak patroncuklara bi haller oluyogünaydın kızlarr....
dün patroncum beni şok etti... hamile olduğu öğrenince aradı ve sen ne zaman çıkcaksın, nasıl gidiceksin... resmen dumur oldum.... elimdeki işi bitireyim çıkıyam bari dedim... ve 16,40 ta çıktım:)))
(tabi bu davranışının altında benden ilk defa sitem dolu bir mail alması yatıyor ya neyse)
günaydın canmmmherkese günaydınlar hayırlı sabahlar
inşallah güzel bir gün olur herkes için
Günaydınlar kızlarr
Sanki bugün cuma gibi geliyor bana nedensee
Lamecim insafa gelmiş iyi yapmışsın:)
kızlar bizim oraları görseniz şaşar kalırsınız sokak aralarına girilmiyor.Bir dünya araba yollarda hepsi kalmış bırakmış sahipleride...Arabalar görünmüyo kardan dolayı:)Ama yağmamış gece bugün terkediyomuş gazetede öyle yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?