Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayhhhhhhhhhhh aynı benimkiiii

bu model de dahaçok delirtiyo emin oll
ben delirdimm
annnem harıl harıl heyecan kaygana uzakta ama fıssssssss

banada 2 gundur k.v yemek veriyyyyy şaşkınımm tabı bendee

acıktm zati böcem yaa
11,30da kahvaltı yaptm onunla duruom 2 de geldm işe canm istemedi o zamanda şimdik de açlık bastırdı

yuhh 11::30da kahvaltımı yapılır dövcem senıde hamışsın
len sabah yapsaydın ya
2 de işe mı geldıno saaten sonra nıye geldın hacı

vaayy afiyet olsunn geliinn :) :)
benm kv.demde bu karda kışta köye gidecekmiş kız bakmaya gece 11 de binecekmiş ıyy buz gibi hava bindirmeye falan gidemem

BENIMKID EGISKEN TATLIM BI BAKRSINN 1 ay boyunca cocugu kapı arasından sallar bı bakarsınnn ask mesk sevgı benı kapılrdaa karsılarrr zorla mutfaga gotrr yedrr ıcırrr yanı ne desemmm boss sımdı burda anltyrm bazn dıyorum ne tutrszlk yabancı bırı 2 yyazımı gorse dıcekkı bı ole bı bole bu kız yalan soluyorr hahaha

Kızlar herkese iyi akşamlar
Allah razı olsun 20 dk erken çıkarıyorlar
yarın geç kalırsam merak etmen kara falan saplanmış olurum büyük ihtimal
mucukss

cnm..... teşekkür ederim...biz de geldik o evrelere he :)))
bir zamanlar o masalları bize okuyorlardı şimdi biz paşalara mı okuyup anlatacağız....
Rabbim'e şükürler olsun....

bu arada teyzesi ben bu sıpayı hala hissetmiyorum ((
şubatın 18'ne de 4 boyutlu ultrason için gün aldık...oğluşu o zaman göreceğiz....

aşk olsun pattes ha
patroncuma işim öğleden sonraya kaldı dedim tamam canm olsun dedi gelme gibi bi cümle kurmadı

günaydınnn canlarımmm annişlerrr

casperım keşke gelmeseydın yada şöle 5 gıbı işim bıttı gelmeme gerek yok herhalde deseydın

günaydın kızlarr....

dün patroncum beni şok etti... hamile olduğu öğrenince aradı ve sen ne zaman çıkcaksın, nasıl gidiceksin... resmen dumur oldum.... elimdeki işi bitireyim çıkıyam bari dedim... ve 16,40 ta çıktım:)))

(tabi bu davranışının altında benden ilk defa sitem dolu bir mail alması yatıyor ya neyse)

günaydın canım hoşgeldin
insafa gelmiş adam mail den sonra demek ki

Günaydınlar kızlarr
Sanki bugün cuma gibi geliyor bana nedensee
Lamecim insafa gelmiş iyi yapmışsın:)
kızlar bizim oraları görseniz şaşar kalırsınız sokak aralarına girilmiyor.Bir dünya araba yollarda hepsi kalmış bırakmış sahipleride...Arabalar görünmüyo kardan dolayı:)Ama yağmamış gece bugün terkediyomuş gazetede öyle yazıyor

Son düzenleme:
günaydın canım hoşgeldin
insafa gelmiş adam mail den sonra demek ki

hoşgeldiniz kızlar..
valla insafa geldiğinden değilde artık hakkımı aradığımdan sanırım böyle davrandı.. hep sessiz kaldım.. çok ezdirdim kendimi. şimdide yoğun bir dönem geliyor, böyle bir dönemde de beni kaçırmak istemez... mecbur yani baa:))

ahh ahh galiba adacımm..
anneyi rahatsız etmemek için mi kımıldamıo bu sıpa :)
bi kaç haftaya kadar mutlaka hissedersin canm büyüyo çünkü..

dün biraz ağrım vardı oğlumda pek keyifliydi galiba annecim artk dur noluur derken buldum kendimi :) yaramaz söz dinlemedi tabiki

günaydınnn canlarımmm annişlerrr

casperım keşke gelmeseydın yada şöle 5 gıbı işim bıttı gelmeme gerek yok herhalde deseydın
böceem günaydınn
yok kuzum o kadarda insaflı deil
geçen sonuç almaya gittim 3de 5de geri geldim gelme gibi bi cümle kurmaz kaçta gelcen der çünkü :)
günaydın canmm minnak patroncuklara bi haller oluyo
sen arada mail at sevgili minnaka:)
herkese günaydınlar hayırlı sabahlar
inşallah güzel bir gün olur herkes için
günaydın canmmm

ağzından bal akıo brckm :)
ama perşembe
aman dikkatli gel kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…