hoşgeldin cnm hayırlı kandiller amin.bugün yoğundum gelemedim arkadaşlar,hepiniz iyisiniz inşallah..
kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallah...öncelikle hamişlerimize ve bebeklerine daha sonra hepimize bol sağlık versin rabbimm.evlerimizden huzuru,bereketi,mutluluğu eksik etmesin..
selaam herkesler iyimi ?
biricik ne kadarlık bebişin ? bende cetvelin gözükmyır..o hangi siteninse o sitenin cetvellerini göremiyorum ben iş yerinden
hoşgeldin cnm hayırlı kandiller amin.
hoşbulduk canım benimmm,çok sağol..hayırlı haberler al inşallah bitanem,stres sıkıntı yapma,herşey çok güzel olacak.
ii pazarlar yawrular....
gelemedim kaçgündür malum...cuma günü işe gittim..aklım kuzumda kaldı..hemen işleri baştan savıp koşa koşa eve geldim saat 4 olmuştu tabii..kuzumu görünce nasıl ağladım..Rabbim kimseyi yawrusundan ayırmasın...
kızlar okuyamıyorum işllh herşey yolundadır..hep kendimden bahsettiğim için kızmayın bana...
şimdi kaçıyorum kuzu ağlıyo...size süprizim var...fotolarıma bakınnn kızlar kuzumu koydumm...mşllh deyin emi ..hepinizi öptüm çokkkk
günaydınnnn ve iyi haftalar...
balım... ayy çok özledim ben seni yaaa... keşke yakın olsan atlar geliridm vallaa(
elamın resimlerine baktım... rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun...çok tatlı, çok güzel maşallh.... o yanaklar ısırmalık tam..
gerçektende baba ve anne karışımıı....
ne güzel kokuyordur o şimdi....
Günaydın kızlarr nasılsınızz
balcım maşallah elamıza çok güzel bir bebek Rabbim nazarlardan saklasın inşallahh
herkese günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar
hepimiz için inşallah güzel bir hafta olur
lameciğim ve biriciğim günaydın
balım 100 bin kere maşallah kuzuna
çok tatlı rabbim nazarlardan kem gözlerden saklasın minik meleği
nasıl mis kokuyordur o şimdi benim içinde kokla canım
rabbim ayırmasın hiç bir zaman inşallah
slm kızlar gıremıyorum eskısı gıbı en son cuma yakalandım kk ya gırerken ortak gene şıkayet ettı benı patronda son kez senı uyrıyorum dedı:18::18yüzden cok sık katılamıycam sıze
bu arada balım eda bebek harıka yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?