Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

habertürk te haberleri izliyorum.....
taze fasulye 8 lira olmuş
brokoli 4 lira...

mart ayına kadar fiyatlar düşmez diyor pazarcılar :44:
iyi ki yazdan taze fasulye koymuştum dondurucuma...

Lamecim saol cnm benim Allah razı olsun.Bende hepinize dua edicem bol bol.
Adacım melodinin 1 haftası daha var sanırım.

selaam herkesler iyimi ?

biricik ne kadarlık bebişin ? bende cetvelin gözükmyır..o hangi siteninse o sitenin cetvellerini göremiyorum ben iş yerinden

anladım cnm...ohhh ne güzel yapsın tatilini...soğuklarda iyi de oldu hem...

ben yarın ki misafirlerime hala hazırlığıma başlamadım...neyse en azından mayalı poğaçamı yapayım bugünden bayatlamaz hem...

bugün yoğundum gelemedim arkadaşlar,hepiniz iyisiniz inşallah..
kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallah...öncelikle hamişlerimize ve bebeklerine daha sonra hepimize bol sağlık versin rabbimm.evlerimizden huzuru,bereketi,mutluluğu eksik etmesin...

hoşgeldin cnm hayırlı kandiller amin.
selaam herkesler iyimi ?

biricik ne kadarlık bebişin ? bende cetvelin gözükmyır..o hangi siteninse o sitenin cetvellerini göremiyorum ben iş yerinden

hoşgeldin patikçimm iyiyiz çok şükür.cnm 6 haftalık benim hesaplamalarım ama görmedik henüz bebeği yarın gidicem nasipse görürüz inşallah

yüreği güzel,Allah korkusu olan,insanlığını henüz yitirmeyen kişiler de var bu dünyada...
Rabbim sen bizi onlarla karşılaştır.Amin...

yeniden hepimizin bu mübarek kandili kutlu olsun...
çıktıktan sonra buradan mayalı poğaçamın hamurunu yoğurdum,o mayalanırken dedim bir helva kavuram da apartmana dağıtayım...
standart hiç şaşmayan bir tariftir kendisi...pek te lezzetli olur..tavsiye olunur...

1 paket tereyağ eritilir
2 su bardağı un eklenir içine hafif pembeleşene kadar kavrulur
ayrı bir kap içinde 2,5 su bardağı şeker ve 2,5 su bardağı ılık süt karıştırılır...
kavrulan unun üzerine şekerli ılık süt karışımı dökülür...
çekene kadar karıştırılır,iyice çektikten sonra kapak kapatılı 5 dk. dinlendirilir...sonra kaşıkla şekil verilir...

not:fotoyu kendim çekmedim bu defa...

[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx]
[/URL]

Son düzenleme:
ii pazarlar yawrular....

gelemedim kaçgündür malum...cuma günü işe gittim..aklım kuzumda kaldı..hemen işleri baştan savıp koşa koşa eve geldim saat 4 olmuştu tabii..kuzumu görünce nasıl ağladım..Rabbim kimseyi yawrusundan ayırmasın...

kızlar okuyamıyorum işllh herşey yolundadır..hep kendimden bahsettiğim için kızmayın bana...

şimdi kaçıyorum kuzu ağlıyo...size süprizim var...fotolarıma bakınnn kızlar kuzumu koydumm...mşllh deyin emi ..hepinizi öptüm çokkkk

günaydınnnn ve iyi haftalar...

balım... ayy çok özledim ben seni yaaa... keşke yakın olsan atlar geliridm vallaa(
elamın resimlerine baktım... rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun...çok tatlı, çok güzel maşallh.... o yanaklar ısırmalık tam..
gerçektende baba ve anne karışımıı....
ne güzel kokuyordur o şimdi....

Günaydın kızlarr nasılsınızz
balcım maşallah elamıza çok güzel bir bebek Rabbim nazarlardan saklasın inşallahh

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar
hepimiz için inşallah güzel bir hafta olur

lameciğim ve biriciğim günaydın

balım 100 bin kere maşallah kuzuna
çok tatlı rabbim nazarlardan kem gözlerden saklasın minik meleği
nasıl mis kokuyordur o şimdi benim içinde kokla canım
rabbim ayırmasın hiç bir zaman inşallah

slm kızlar gıremıyorum eskısı gıbı en son cuma yakalandım kk ya gırerken ortak gene şıkayet ettı benı patronda son kez senı uyrıyorum dedı:18::18 yüzden cok sık katılamıycam sıze

bu arada balım eda bebek harıka yaa

Neden resimleri görünce ağlayasım geldiki bnm neden böle oldum şimdi ...

monitörden alıpda öpesim geldi kuzuyuu

balımmmm rabbim analı babalı büyütsün tekrar maşallah 41 bin kere pek tatlı ela kuzumuzzzz
senide öle bi özledim ki anlatamam

Günaydın arkadaşlarr

yoğun bi hafta sonu ardından yine geldik malum işe
brck keseyi görmenize çok sevindim cnm dikkat et kendine yinede ilk 3 ay çok önemli çünkü ...
herkesler iyidir inşallah

girip girip aniden çıkmak zorunda kalıyorum çünkü burda kimse kk yı bilmiyo
yazdıklarınıza cevap veremezsem kusura bakmayın kızlarr

Teyzeleri cumartesi doktora gittim.
Doktor amcamız;
Biyolojik bir gebelik,evet kesemiz göründü
Tam 5 haftalığız
Kalp atışlarımız henüz yok dedi...
7 haftalıktan itibaren duyuluyormuş..
Eşimin elini sıktı tebrik etti,benide tebrik etti.
öyle yani kızlar.Kızımız ilk varlığını belli etti
O an çok duygulandım kese görününce gözümden yaşlar süzüldü...Eşimdeki heyecanı görmeliydiniz..
Doktorla konuşmak için geçtik içeri dedim ilişki yasakmı
sık sık olmamalı ama yasak değil dedi.Doktordan çıktık eşim diyorki tehlikeli yok yok unutucaz o işi bi süre
süt aldık koliyle doktordan çıkınca stok yaptık:)

GÜNAYDIN ii haftalar hatunlar...
işlerimi yaparken bakem dedim..nerde nan bukdr garu..bu sabah dükkan kesat :))
gözümden uyku akıyo..bu bebek gece 3 e kadr oturdu türkü çıığırdı :)) enson gece 2 de babası pes etti :) ben mecbur dinledim repertuarı :)) şimdi de sızdı..geceye enerji topluyo :))

cnmmm bende seni özledim yaa...evt yakın olmayı inan bende çok isterdim..
amin cnm çirkin kızım benim...tam olarak kimse birine benzetemiyo kuzuyu..nasıl bişey olcak bekliyoruz :))
kokuya gelince :)) arada poh kokuyo onu saymassak genelde süt kuzusu gibikokuyo..Rabbim sizlerinde kucağına almak kokusunu hissetmek nasip etsin cnm...

Günaydın kızlarr nasılsınızz
balcım maşallah elamıza çok güzel bir bebek Rabbim nazarlardan saklasın inşallahh

sağol nan brck...senin kuzuyuda görürüz işllh..

sağol cnm..darısı başına olsun..az kaldı seninde sıradasın..işllh sende bize fotosunu koycan hemen bizden kopmak yok kuzun oldu diye heee

böcük senin ne çektiğin bu ortaktan bilmem sonunda suikasta kurban etçem :))
sağol böcük artık sende sıraya girsen diyorum bak herkes hamiş :))

herkese hayırlı haftalar dilerimm

bal maşallah kuzuna,çok güzel çok tatlı bi bebek Allah nazarlardan saklasın

brck cnm keseye görmene çok sevindim:)

ee kızlar daha daha nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…