Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anladım canım..
doğum parası var mı canım bizde yok
ayrıca bide tazminatın ne olacak kaç yıldır oradaydın 2*3 yıl sonra mecbur istifa etmen lazım

şuan 1,5 yıldır burdayım 2 3 yıl sonra düşünüyorum dıyelımkı 3 yıl sonra etcem bıde hamışlık dönemı var baya oluyo gene ssklı
var cnm heryerde var galıba ssklı olan:26:yanlış mı bılıyorum
burda alırım ama nolursa olsun benı zorda bırakmazlar sanmam

hamile olunca para alınacağını bilmiyorum aldığın para tazminatın mı oluyor yoksa başka bi şeymi

hamile olunca para alınacağını bilmiyorum aldığın para tazminatın mı oluyor yoksa başka bi şeymi

doğum parasından bahsedıyorum cnm yaadoğumdan sonrada bıraz çalışcam sonra kaccam
1 yıllık olupta doğum yapana bıle 2000 tl verdıklerını duydumtaşınma paramolsun barıtazmınat ayrı

doğum parasından bahsedıyorum cnm yaadoğumdan sonrada bıraz çalışcam sonra kaccam
1 yıllık olupta doğum yapana bıle 2000 tl verdıklerını duydumtaşınma paramolsun barıtazmınat ayrı

anladım canım.
bende doğumdan sonra çıkmayı düşünüyorum da ama tazminatımı da bırakmak istemiyorum :18:

sende hoşgeldin böcük :)

amin kızlar hayırlısı olsun inşallah.
Dün çok korktum rüyamda kızlar
iç çamaşırımı açıyorum bakıyorum 2 tane et parçası eşime diyorum bebeğim düşmüş

:26::26::26::26::26: deme öle

Kızlarr geçmiş olsun dilekleriniz için sağolnnnn
öpeyrum siziiii

kızlar bebem paşa olacakmış sanırım melodinin hesabına göre öylee
paşa geliyor
melodi yanıldığın oldumu hiç cnm

Son düzenleme:
brck yanıldığım oldu ama benim hatalı bakmam yüzünden.
kelebek için kız demiştim erkek dedi.
ben hala kız diyorum ama tarihlerini yazarsa tekrar bakarım.
sende yanılmam imkansız. 3 defa hesapladım. eşin ve sen tam erkek dönemindesiniz.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

nasıl hesaplıyorsun yaa ilginçç
bende çin takvime baktım kaç kez hatta eşime diyordum bu yıl eylülde yapalım ki kız olsun
eşim çok kız istiyor bende erkek

Hayırlısı melodicim rabbim ne yazdıysa o olur.Çin takvimine görede kız
casperede kız demiştin sanırım onunda erkek oldu ama genede rabbim ne nasip ederse tabi

Son düzenleme:
anladım canım.
bende doğumdan sonra çıkmayı düşünüyorum da ama tazminatımı da bırakmak istemiyorum :18:

doğumdan sonra çalışmıycak mısn cnm
ınş.alırsın bende kendım cıkıyorum belkı vermezler dıycem ama ıyı bı ınsan verır dıye düşünüyorum aman daha yıllar var nasılsaşimdıden düşünmım

1 sene çalışmak istemiyorum tabi o zaman durumumuz ne olur bilmem köle gibi çalışmak zorunda da kalabilirim

Hayırlısı melodicim rabbim ne yazdıysa o olur.Çin takvimine görede kız
casperede kız demiştin sanırım onunda erkek oldu ama genede rabbim ne nasip ederse tabi

evet doğru diyorsun caspere kız demiştim erkek çıktı.
yanlış baktım demek ki.
bende merak ediyorum doğru çıkıyor mu diye.

nasıl hesaplıyorsun yaa ilginçç
bende çin takvime baktım kaç kez hatta eşime diyordum bu yıl eylülde yapalım ki kız olsun
eşim çok kız istiyor bende erkek

doğum tarihine göre bakıyorum canım.
sende eşinin ve kendi doğum tarihini yaz bakayım.
çin takvimi doğru çıkmayabiliyormuş.
aslında benim baktığımda büyük oranla doğru çıkıyor.
mesela mutlukızın cinsiyeti belliyken baktım. hatta ne zaman hamile kaldığını da yazdım doğru dedi.
lame de sanırım kız demiştim doğru demişti.

ınş.kalmzsın cnm ben mecbur çalışcam ınş evımız olsunda çalışam rzıyım ben

ev alacaksanız mecbur ama bakalım
bende 6 yıldır alıştım ne olur bilmem o zaman gelince 2 sene daha düşünmüyruz maddi açıdan olmaması lazım

ben hamile değilim ama yzdım canım

selam fıstıklar

hıoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…