benim minik melek kıpır kıpır maşallah güneş teyzesi şimdilik
bakalım perşembe gittiğimizde ne diyecek doktor amcamız
mutlucum valla bende 7-8 ayımdayken eşime tutturdum boya yapalım bu eve bebeğimi sokmam yoksa diye.gerçi oda boya yapılacak diyodu.o halimle hem işe gidip geldim hem boyanın pisliğiyle temizliğiyle uğraştım.evimin temizliğini yerlerinden tut da camına kadar ben yaptım şükürler olsun.allah razı olsun eşimde çok yardımcı olmuştu.
slm kızlarrrbugun hastayım bıraz sabah patron gıt dedi ama gtmedm belkı öğleden sonra giderımm
boğazımın ağrısından gece 10kez uyandım sıcak ne varsa içtım bana mısın demedı
mıdem bulandı o vakıtte bişiler içmekten bıde onu cektımşimdıkte burnum akıyy
geçmiş olsun tatlımmmmmmmmmmmmm........
cuğaarayamı başladın hihihi
iyi çok şükür cnm meleğimde bende.inşallah böyle devam ederiz.saol kuzum
nevgülüm hoşfeldin kuzum yerim ben büdüşü ısırırım
hoşgeldin...
Tanıtırmısın kendini...nasıl buldun hemen bizim topiğimizi yahu...
Hoşgeldiniz bitanem
ay nolck bnm bu halim nevgülüm yaaavalla kelebeğim benki abartmıyorum pişamalarını öpüp işe gelen biri olarak uyku konusunda seni çok iyi anlıyorum.
lamecim hani buhranlar basar ya aynen öyle bugün benimkisii..
Bide yolda yürürken adamın biri koluma çarptıı
off sinir olsm sabah sabah yaa
uykumda var biraz bide gece oğlumun üstüne yatmışımYavrumun tepinmesine uyandım ona da üzüldüm ne biçim anneyim ben die
Bende bilmiyorum ama ağlarsam rahatlarım sanki kuzum :)
ilk aşıda hiiç ağrı olmamıştı ya havalar daha soğudu onun etkisi ya da olacağından canm yaa..
ayy yeni gelen arkadaş adını unuttum yazana kadr hoşgeldinn
bebişin hayırlı olsunn
slm kızlarrrbugun hastayım bıraz sabah patron gıt dedi ama gtmedm belkı öğleden sonra giderımm
lamecim ne yapayım ya ayrıntılara takılmaktan bi hal oluyorumçok stres yapma... muhakkak mantıklı bir açıklaması var.. anladığım kadarıyla kanaman da yok... biraz süre sonra tekrar git... umarım güzel haberler alırısn...
caspercı ve mutlucum.... ayy alemsiniz kızlar haaa....kurmaya devam edin siz kafanızdaa
ananem diyoki sen 15 güne doğurursun diyo
bende dedimki anam daha temizlik bitmedi evde diyorum
ya doğuverirse ayyy naparım diyorum
düşündüğüm şeylere bak allah aşkına yaaa
nan git dediyse ne duruyonnslm kızlarrrbugun hastayım bıraz sabah patron gıt dedi ama gtmedm belkı öğleden sonra giderımm
hoşbulduk çiçeğimmmm
ay nolck bnm bu halim nevgülüm yaaa
kıyamam sana bennn aşı kolun çok acıdımı ( ilkokuldaki muhabbet )
geçmiş olsun cnmm ya dikkat et kendine salgın var zaten git yat evde terle bi güzelll
biz mamamızı yedik geldik teyzeleri
mutlucum valla bende 7-8 ayımdayken eşime tutturdum boya yapalım bu eve bebeğimi sokmam yoksa diye.gerçi oda boya yapılacak diyodu.o halimle hem işe gidip geldim hem boyanın pisliğiyle temizliğiyle uğraştım.evimin temizliğini yerlerinden tut da camına kadar ben yaptım şükürler olsun.allah razı olsun eşimde çok yardımcı olmuştu.
kelebek casper mutlukız tşkler canlarımmm
gıt dedı ama ölesıne bee sankı içinden dıo dil ucuylasabah kalkıp gelmışım gtsem neye yarar ama aksam ıyıleşmezsem yarın hıc gelmem
bu arada balcım sana cvp yazcaktım ortak bozuntusu geldı
benden önce patık neyım var hamış olmadık yanı sıramı daha koruyorum
hee ama ınş.taşıncam cnm kararlıyım ama bıkaç yıl daha var şöle 1 2 falan
merhaba kızlar,nasılsınız
böcük geçmiş olsun canım dikkat et kendine
rica ederim canım
hoşgeldin canım ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın canım
slm kızlar...
bugün sabahtan beridir bir sancı var sağ kasığımda...ne oluyor anlamıyorum ama çok canım yanıyor sanki,ya da ben abartıyorum bu ruh haliyle...
bir de garip bir şekilde paşamın hareketlerini hisseder gibi oldum ama sanki yani...
ya bu ağrı ne peki hani ilk haftalarda yerleşme ağrılarımız oluyordu ya işte o tarz...anacım bu kuzu daha nereye yerleşiyor ki,tepe tepe kullanıyor zaten orayı
güldüğüme bakmayın canım acıyor...
bir de annem karşıdaki kız kardeşime gitti ben de babamla evdeki kız kardeşimi yemeğe çağırmıştım dünden...bir yandan da yemek hazırlıyorum....
çok bir şey yapmayacağım gerçi
pırasalı-havuçlu-patatesli...amannn kısaca sebzeli mercimek çorbası
fırında havuçlu-patatesli tavuk pirzola
piyaz
pirinç pilavı
salata...
slm kızlar...
bugün sabahtan beridir bir sancı var sağ kasığımda...ne oluyor anlamıyorum ama çok canım yanıyor sanki,ya da ben abartıyorum bu ruh haliyle...
bir de garip bir şekilde paşamın hareketlerini hisseder gibi oldum ama sanki yani...
ya bu ağrı ne peki hani ilk haftalarda yerleşme ağrılarımız oluyordu ya işte o tarz...anacım bu kuzu daha nereye yerleşiyor ki,tepe tepe kullanıyor zaten orayı
güldüğüme bakmayın canım acıyor...
bir de annem karşıdaki kız kardeşime gitti ben de babamla evdeki kız kardeşimi yemeğe çağırmıştım dünden...bir yandan da yemek hazırlıyorum....
çok bir şey yapmayacağım gerçi
pırasalı-havuçlu-patatesli...amannn kısaca sebzeli mercimek çorbası
fırında havuçlu-patatesli tavuk pirzola
piyaz
pirinç pilavı
salata...
organikçim hoşgeldin...
senin randevu perşembemiydi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?