yaşa casperim bu garuların hiçbirinin aklına gelmedi taç teslimi yapalım lütfen.Tören istiyorum
iyi beslen tatlım
bebek doğunca ondan sana sıra gelmez mrk etme
hoşgeldiin canmm
ayy en son ben mi görcem paşamı yaa
taa martın ilk haftası gidicez
ayy hadi bakalım sizinde az kalmış..benimde haftaya çarşamba lame teyzesiii
organik cnm...bilmiyorum ki üşüttüm mü ne oldu ama kötü bir ağrı(( evet yeter de artar doğru diyorsun...çorbam hazır
tavukta fırın da piyazın fasulyesi derin dondurucudan çıkarıldı bile :)))
geriye pilavım kaldı...
mutlucum,ayaklarımı üşütecekte bir şey yapmadım ama ne bileyim neyse zaten geçmezse dr.mu arayacağım...
hepinize merhaba
adaer+, LaMe+, Alya+, caspersy+, PembeKelebek+, organiksheker+, mutlukız+, MeLoDi+
hmm anladım canım...baya ertelemişler... yarın meleğini görceksin... kocaman olmuştur şimdi...
desene sırayla ranevularımız... perşembe de mutlucuğumun... cuma da benim:))
sağolun canlar...hepinizin aklına ilk üşütmek geldiğine göre var bunda da bir hayırherhal üşüttüm yani...
az zaman daha geçsin diyorum...
bir de bebeğin hareketleri de ben onları ağrı diye mi adlandırıyorum da diyorum :44: o derece kendisinin hareketlerinden bihaberim çünkü...
nan piyazı da öylesine eklemiştim menüye hamiş garuların aklına düşürdüm hay bana yani...
böcükkkk hasta mısın kuzum,geçmiş olsun bacım gitmeyeydin işe,yatıp dinleneydin...
casperım daha geçen hafta gördünnn:)
ayy hadi bakalım sizinde az kalmış..
böcük.. geçmiş olsun canım.. ikka et kendnee..
spedy.. hoşgeldin canım..
hoşbuldum canım nasılsınız haftaya kontrol mü var
canm ama napim özledim
yavrum parmaklarıyla oynuyoduu yesin onu annesii
lame teyzeside pipisini yesin
tekrar merhaba kızlar hoşgeldinizzz
evet lame cim sıralı oldu valla:) bakalım ne alemde yaramaz şükür bulantılar dışında sıkıntım yok
hahaha ben pipisini yersem kızımı vermenin bi anlamı kalmıycak,kelebeğin junior behlülü kapcak kızımı, bi daha düşün istersen
aman ne güzel canım... inş. sonuna kadar böyle devam eder.. bulantılarında bitmesine az kaldı zaten...
spedyy.. canm valla eğer heveslenip yaparsan sende bebiş, o kartepeleri bir süre rüyanda görürsün
inş.geçer canımm en kısa zamanda bazen azap gibi geliogülü sev dikenine katlanırmış hesabı katlanıyoruz:)
aman ne güzel canım... inş. sonuna kadar böyle devam eder.. bulantılarında bitmesine az kaldı zaten...
spedyy.. canm valla eğer heveslenip yaparsan sende bebiş, o kartepeleri bir süre rüyanda görürsün
benim kızıma talip yok iyi
sabır canm çok az kaldı geçecekk
hoşbuldum canım nasılsınız haftaya kontrol mü var
iyiyim çok şükür cnm.
prenses-prens te iyi çok şükür:)yok hiç üzmüyor inşallah böyle devam eder
karnım çok acıktı gözümün önünden kısırlar,patatesli börekler,sarımsaklı yoğurtlu salatalar makarnalar geçiyor offf
canm ama napim özledim
yavrum parmaklarıyla oynuyoduu yesin onu annesii
lame teyzeside pipisini yesin
hahaha ben pipisini yersem kızımı vermenin bi anlamı kalmıycak,kelebeğin junior behlülü kapcak kızımı, bi daha düşün istersen
önce yaşı yakınları istiyoruz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?