Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yaşa casperim bu garuların hiçbirinin aklına gelmedi taç teslimi yapalım lütfen.Tören istiyorum
hadi bakalım organikim ver tacı birazda brck taksın
iyi beslen tatlım
bebek doğunca ondan sana sıra gelmez mrk etme

saol canmm..
dün hamartlığım tutarak bu günün yemeğini yapmıştım Allah'tan akşam rahat rahat dinlenebilirm..
bebek bana mızmızlansın ben babamıza

Son düzenleme:

sen farkında olmadan üşütmüşsündür canım

hepinize merhaba

adaer+, LaMe+, Alya+, caspersy+, PembeKelebek+, organiksheker+, mutlukız+, MeLoDi+

hoşgeldin canım

hmm anladım canım...baya ertelemişler... yarın meleğini görceksin... kocaman olmuştur şimdi...

desene sırayla ranevularımız... perşembe de mutlucuğumun... cuma da benim:))

evet canım arka arkaya denk gelmiş

canm bebeğin ilk hareketler kaşıntı gibi oluo içim gıdıklanıo gibi oluyodm ben

tekrar merhaba kızlar hoşgeldinizzz

evet lame cim sıralı oldu valla:) bakalım ne alemde yaramaz şükür bulantılar dışında sıkıntım yok

tekrar merhaba kızlar hoşgeldinizzz

evet lame cim sıralı oldu valla:) bakalım ne alemde yaramaz şükür bulantılar dışında sıkıntım yok

aman ne güzel canım... inş. sonuna kadar böyle devam eder.. bulantılarında bitmesine az kaldı zaten...

spedyy.. canm valla eğer heveslenip yaparsan sende bebiş, o kartepeleri bir süre rüyanda görürsün

hahaha ben pipisini yersem kızımı vermenin bi anlamı kalmıycak,kelebeğin junior behlülü kapcak kızımı, bi daha düşün istersen

az bişi ye bırak aaa :)
oyy senin kızın rüyamdaki gibi bi güzeellik olcak kesinn ve benn kaçırmam Allah'ım ne güzel bi bebekti yaa
keşke rüyamdaki bebeğini görebilseydin

aman ne güzel canım... inş. sonuna kadar böyle devam eder.. bulantılarında bitmesine az kaldı zaten...

spedyy.. canm valla eğer heveslenip yaparsan sende bebiş, o kartepeleri bir süre rüyanda görürsün

inş.geçer canımm en kısa zamanda bazen azap gibi gelio gülü sev dikenine katlanırmış hesabı katlanıyoruz:)

:18::18: işte tek korkum bu bide nargile işte bekliyouz onun için

hoşbuldum canım nasılsınız haftaya kontrol mü var

ewet sipidim paşamızı görcez bakalımmmm yesin annesi totosunuuu

sayende bnmde cnm çekti

canm ama napim özledim
yavrum parmaklarıyla oynuyoduu yesin onu annesii

lame teyzeside pipisini yesin

hahaha ben pipisini yersem kızımı vermenin bi anlamı kalmıycak,kelebeğin junior behlülü kapcak kızımı, bi daha düşün istersen

yuppi yuppi prenses bizim olcekkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…