hemencik bitir işleri gel kuzummne zaman buraya girsem işlerim yoğunlaşıyo :26:
casperim geçmiş olsun kuzummm
kelebeğim sanada geçmiş olsun cnm allah korumuş genede.
Acı yasakmı bana bilmiyorum...
yasakmı?
o minik biberlerden çekmişti çok cnm akşam
Yasakmı?
O minik biberlerden çekmişti çok cnm akşam
GÜNAYDINLARRRRRRR HATUNLARRRRRRRRRRRR
BEN ÇOK ÜZGÜNÜMM KUZUM HASTA GECE ALEV ATEŞ 40 VURDU ATEŞİ BIRAKIP İŞE GELMEK ÇOK ACIOFFFFFFFFFF
SABAHA KADAR UYUMADIK DÜN DR GÖTÜRMÜŞTÜ ANNEM YİNE YANINDA OLAMADIMAYY ÇOK DUYGU YÜKLÜYÜM YAAAAAAA
günaydın kızlarr..
ayy işe zor geldimm kolum şişti birazz
boğazımda acıyo burnm zati akıo gece uyuyamadım da minik paşamıda uyutmadım dön dön yavrum sabaha kadar tepindi resmen..
şimdik patroncuk insafa gelsede hadi sen git dese diye beklemedeyim ama nerdeee..
lameciimm göbüş tabi çıkcakk içerde prenses varbugün giydiğim kazaktan mı bilmem koocaman görünüyo göbeğim eşim bile şok oldu
brckm yaktın kız minicik çocuğu yeme o kadar acı..
efsunn kızına maşallah ya nasılda büyüdüü
hoşgeldin canım... çıktı vallaa... hele akşamları kocaman oluyor(
senin kızda maşallah ne güzelleşmiş canım yaa... rabbim nazarlardan korusun...
yasakmı?
o minik biberlerden çekmişti çok cnm akşam
BEN ÇOK ÜZGÜNÜMM KUZUM HASTA GECE ALEV ATEŞ 40 VURDU ATEŞİ BIRAKIP İŞE GELMEK ÇOK ACIOFFFFFFFFFF
SABAHA KADAR UYUMADIK DÜN DR GÖTÜRMÜŞTÜ ANNEM YİNE YANINDA OLAMADIMAYY ÇOK DUYGU YÜKLÜYÜM YAAAAAAA
bi ıhlamuru denemedim kuzumcasperr kıyamam ben sizee
bol bol ıhlamur iç tatlımmm
keşke eve göndersede bi güzel dinlensen :)
alyacım cnm yaa çok geçmiş olsun kıyamam kuzuna inşallah toparlar biran önce Rabbim büyük.Sen sakin olmaya çalış..
casperim sende git yat kuzum gelsinde minnak patronun
sabah 2 poğaça yedim gene acıktım nedense
Saolun kızlarr da elimde değil yaa bugün gözlerim dolu dolu dokunsalar ağlicam modunda suçluluk duygusuda var offffffff
keloboş allah korumuş dikkat et düşme tatlım
CASPERİM geçmiş olsun tatlım sanada
canım benim aynı şeyleri bende yaşıyorum ama çalışmak zorundayız onlar biraz büyüynce anne neden çalışmıyosun diyecekler bunları ev hanımı arkadaşlarım yaşıyor el kadar bebekler neden çalışmıyosun neden ilkolkul mezunusun die soruyolar düşün evet özel durumlarında yanlarında olamıyoruz ama bizde onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışıyoruz üzme kendini
Kelebek tarhana yasak diildir sanırım:44:
vallahi ben basıyorum pulbiberi çorbalara cnm
hatta cnm deli gibi çiğ köfte istiyor akşam almak istiyorummmm
Saolun kızlarr da elimde değil yaa bugün gözlerim dolu dolu dokunsalar ağlicam modunda suçluluk duygusuda var offffffff
keloboş allah korumuş dikkat et düşme tatlım
CASPERİM geçmiş olsun tatlım sanada
günaydın kızlarrr
dün hastayım dıye erken cıktım 5 gıbı evdeydım pek erken deıl ama kahrolası otobus gelmedı sonra trafık derken 5 te ancak evdeydım
evi sıldım süpürdüm yemeklerımı ettımcok rahatım ütümde yok yaptım hepsını
cok hasta olmadığımdan yaptım tabı sadece burnum akıyy
bugunde patron nıye geldı dedı bılsem gelmezdım laa hıc bişiyim yok burnum akıy dıyeneyse gene erken yollar ınş.
ahhh efsunum doğru diyorsun cnm işte
dayanamiyom bide konuşuyo dün hastaydı gitmedim yanına diye küsmüş bana dün akşam hiç bana gelmiyo hep ananenin kucağına gitmek istiyor.gece o hasta haliyle annecim küsmedim tamam sana diyo
sabaha kadar ateşinden sayıklayıp konuştu yavrum
sonra işe ditme bırakma beni dedi sabaha karşı 6 da uyudu sabah bırakıp çıktım içim yandı yaaaaaa
kelebek dipçık gıbıyımama patron neyım gelınce hemen hastayımmm
ama dün nasıl ıyı oldu yaa erken gtmek gıbısı yokmuş hee arada olsa
hava güzel olsa cam bıle sılecektımm
keloboşumm kız yaa ana olmak neymiş dimi anne olunca anlyoz işte Allah razı olsun analarımızdan başımızdan eksik etmesin onları inş.
ayhh azra gelin he güldürdün beni kuzum saol
zati aradım şimdi annecim diyo daha iyi zar zor kahvaltı etmtirmiş anacım içim rahatladı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?