Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hasta olan herkese geçmiş olsun.
kelebek sanada geçmiş olsun aman dikkat et canım. hayırlı teskereler olsun abine.
efsun küçükken daha çok kaka yapıyorlar.
ben hergün kaç kere kaka yaptı not ediyordum
yapmazsa üzülüyordum.
şimdi 2 kere yapıyor.
kaka uzmanı oldum resmen.
böcük garusu hasta hasta iş etmesen olmaz.

benim oğlum moklu götlü değil.günde 1 defa yapar.yapınca altın yapmış gibi seviniyorum.rahatlıyo büdüşüm.

ayyy evett benim kızımda demir damlası kullanırken kabız oluyodu walla dört gözle kaka bekliyoduk ıkına ıkına mosmor oluyodu yapıyodu walla bezi alıp bağrıma basasım geliyodu

güneşim demekki sakızın suçu yok bizim bebişlerin totosu suçlu

ebettt sakızdann dııll yane hehehe:):):) boşver yapsınlarrr....

hoşbulduk güneş teyzesi

Kızlar merhabalar.hayırdır ya hep geçmiş olsun dilekleri gördüm.hasta olan herkese geçmiş olsun.

hoşgeldın canımmm kımler hasta bende kacrdm gecmıs olsun hastalara ozamnn

23 şubatta abim askere gidiyo ıspartaya

ıspartada olan var mı ?

ıspartada okumustum unıvv. bendee şimdiden hayrlı teskereler cnmmm

benim oğlum moklu götlü değil.günde 1 defa yapar.yapınca altın yapmış gibi seviniyorum.rahatlıyo büdüşüm.

hehe kız benımnkı abartısz gunde en az 3 en fazla 5 kere yapıyorrr doktora dedım ondnmı kılo alamıyor ne normalmıı dedı normal abartma dedı bana hehehe:):)

buyyunce azalır herldeee

güneş canım seniki 20 aylıkmı şimdi kaç kilo.benimkide kilo alamıyor.aslında öyle iştahsızda değil yani.

casperım... canım aman dikkat et, bol meyve canım yaa...
kelebeğim.. allah korumuş.. daha dikkatli in canım yaa...
alyacım.. ayy kıyamam ona ben yaa... inş. en kısa zamanda atlatır..
brck.. bende acı yiyorum ama çok abartmadn.. 1-2 tane en fazla o biberlerden... çiğköftede etsiz yediğin sürece sorun yok canım.. tabi çok abartmdan..
böcük.. çok uyanıksın valla:)

mutlucum hoşbuldum canım.büdüşüm valla maşallah gece geç uyudu ama hiç süt istemedi uyanmadı yani sabaha kadar.uyuduk mışıl mışıll.

booll meyvayla dolaşıyoruz resmen kuzum çok saoll

mutlum bee böyle birden söylenir mi kuzumm
oyy 95

50 gün var aramızda :)

kız daha çok var senin bana baksana 45 gün var ya

mutlucum hoşbuldum canım.büdüşüm valla maşallah gece geç uyudu ama hiç süt istemedi uyanmadı yani sabaha kadar.uyuduk mışıl mışıll.

ohhh ne güzel canım o uyanmayınca sende rahat rahat uyumuşsundur canım

gunaydın kızlar nasılsınızzz. alyaamm bukadr yıpratmaa kendınııı

böcummm cılgınsın yirruuumm demek patron gelıncee cok hastasın hehehe:):):)
ayy napim bacım yaaa tutamıyom kendimi
güneşim demekki sakızın suçu yok bizim bebişlerin totosu suçlu
bende sakız çiğinedim çok benümküde pokluydu
Kızlar merhabalar.hayırdır ya hep geçmiş olsun dilekleri gördüm.hasta olan herkese geçmiş olsun.
hoşgeldin tatlım .saol

saol lamecimmm inş.

keloboşş Allah kavuştursun hayırlısıyla gitsin gelsin inş.

mutlummm hoşgeldin çok saol tatlımmmm

Son düzenleme:
güneş canım seniki 20 aylıkmı şimdi kaç kilo.benimkide kilo alamıyor.aslında öyle iştahsızda değil yani.

canım 20 aylık canı 11 kıloyu gr gecemedık henuzzz doktor boyu uzun ondn sana zayf gelıyor dıyor ama arkdslrn cocuklrı baya tontıss vede 12 kılo ve uzerıı normalı ne anlamdm yane

a101 e harıka şeyler gelıo bakın kızlarr

bimdede o bardaklardan alcem geçen yıl almıştım o kşan adamla kadın var ama uğur böcuklu yok ınş.vardır alırım bıde koyunlar var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…