benim oğlum moklu götlü değil.günde 1 defa yapar.yapınca altın yapmış gibi seviniyorum.rahatlıyo büdüşüm.
güneşim demekki sakızın suçu yok bizim bebişlerin totosu suçlu
hoşbulduk güneş teyzesi
Kızlar merhabalar.hayırdır ya hep geçmiş olsun dilekleri gördüm.hasta olan herkese geçmiş olsun.
23 şubatta abim askere gidiyo ıspartaya
ıspartada olan var mı ?
benim oğlum moklu götlü değil.günde 1 defa yapar.yapınca altın yapmış gibi seviniyorum.rahatlıyo büdüşüm.
ayy ısparta çok güzell hayırlısıyla gider gelir inş canmm..
Mutlucumm saol canm benmm
nevgülcümm herkes grip canm yaa
ayyy evett benim kızımda demir damlası kullanırken kabız oluyodu walla dört gözle kaka bekliyoduk ıkına ıkına mosmor oluyodu yapıyodu walla bezi alıp bağrıma basasım geliyodu
çok geçmiş olsun canım yaa.
ebettt sakızdann dııll yane hehehe:):):) boşver yapsınlarrr....
Hoşgeldın canımmm kımler hasta bende kacrdm gecmıs olsun hastalara ozamnn
ıspartada okumustum unıvv. Bendee şimdiden hayrlı teskereler cnmmm
hehe kız benımnkı abartısz gunde en az 3 en fazla 5 kere yapıyorrr doktora dedım ondnmı kılo alamıyor ne normalmıı dedı normal abartma dedı bana hehehe:):)
buyyunce azalır herldeee
ayyy evett benim kızımda demir damlası kullanırken kabız oluyodu walla dört gözle kaka bekliyoduk ıkına ıkına mosmor oluyodu yapıyodu walla bezi alıp bağrıma basasım geliyodu
casperim senin çizelgede 95 yazıyo
benim çizelgede 45 yazıyo doğuma kalan gün sayısı
casperım... canım aman dikkat et, bol meyve canım yaa...
kelebeğim.. allah korumuş.. daha dikkatli in canım yaa...
alyacım.. ayy kıyamam ona ben yaa... inş. en kısa zamanda atlatır..
brck.. bende acı yiyorum ama çok abartmadn.. 1-2 tane en fazla o biberlerden... çiğköftede etsiz yediğin sürece sorun yok canım.. tabi çok abartmdan..
böcük.. çok uyanıksın valla:)
mutlum bee böyle birden söylenir mi kuzumm
oyy 95
50 gün var aramızda :)
mutlucum hoşbuldum canım.büdüşüm valla maşallah gece geç uyudu ama hiç süt istemedi uyanmadı yani sabaha kadar.uyuduk mışıl mışıll.
kız daha çok var senin bana baksana 45 gün var ya
ohhh ne güzel canım o uyanmayınca sende rahat rahat uyumuşsundur canım
kız daha çok var senin bana baksana 45 gün var ya
ohhh ne güzel canım o uyanmayınca sende rahat rahat uyumuşsundur canım
çok az gelecek elbet
doğur kurtul şekerim hehehe
ayy napim bacım yaaa tutamıyom kendimigunaydın kızlar nasılsınızzz. alyaamm bukadr yıpratmaa kendınııı
böcummm cılgınsın yirruuumm demek patron gelıncee cok hastasın hehehe:):):)
bende sakız çiğinedim çok benümküde pokluydugüneşim demekki sakızın suçu yok bizim bebişlerin totosu suçlu
hoşgeldin tatlım .saolKızlar merhabalar.hayırdır ya hep geçmiş olsun dilekleri gördüm.hasta olan herkese geçmiş olsun.
casperım... canım aman dikkat et, bol meyve canım yaa...
kelebeğim.. allah korumuş.. daha dikkatli in canım yaa...
alyacım.. ayy kıyamam ona ben yaa... inş. en kısa zamanda atlatır..
brck.. bende acı yiyorum ama çok abartmadn.. 1-2 tane en fazla o biberlerden... çiğköftede etsiz yediğin sürece sorun yok canım.. tabi çok abartmdan..
böcük.. çok uyanıksın valla:)
güneş canım seniki 20 aylıkmı şimdi kaç kilo.benimkide kilo alamıyor.aslında öyle iştahsızda değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?