Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

slm kızlar...dün elektrikler gitti...epey de bir gelmedi ben de bir daha gelemedim zaten sonrasında da babamla kardeşim geldi...yemek faslı falan derken,çay suyunu ocağa koyup yanına kek yaptım...pişmez uğraşma dediler ama pişti yediler bir de
kalanını da evde bırakmadım okula götürdüm...çayla arkadaşlar yesinler diye....pek beğendiler....güzel olmuştu gerçekten...
pekmez-tahin-susam üçlüsünden oluşan kekim...

[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx]
[/URL]

Son düzenleme:
organikcim maşallah kuzuna cnm...

hasta olanlar geçmiş olsun garular,dikkat edin kendinize...

kelebek abine hayırlı teskereler şimdiden olsun...Rabbim sağ salim yuvasına dönmeyi nasip etsin...asker mevzusu beni çok duygulandırıyor neden bilmem ama Allah'ım onları korusun her koşulda...

başka ne vardı ki...bak şimdi çoklu alıntı yapmayınca böyle oluyor unutuyorum ((

Son düzenleme:
mutlucum hoşbuldum cnm...
hiç sorma kötüydüm aslında buraya yazmadım da bak buradan okuyabilirsin aynılarını yazmıyam şimdi :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...2-haziran-annelerinin-paylasim-alani-650.html
şimdi daha iyiyim ama güzelim çok şükür,arkadaşlar rahatlattı...

cnm...benim standart kek tarifim vardır onun içine malzemeleri değiştirip istediğimi ekliyorum sadece...

standart malzemeleri

2 yumurta
1,5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı yoğurt veya süt ( evde hangisi varsa)
yarım ile 1 su bardağı arası sıvı yağ
1 paket vanilya
2 paket kabartma tozu
16 yemek kaşığı un ( kesinlikle eliyorum minik süzgecimle )

bunlar standart sade kek malzemelerim neyli yapmak istiyorsam da içine ekliyorum
mesela dün
yarım çay bardağı pekmez
tahta yemek kaşığı büyük olacak ama işte onunla 2 dolusu tahin
yarım çay bardağı susam
ekledim...

ada çok saol bende günler yaklaştıkkça nefesim daralıyooo nasıl dayanıcaz hiç bilmiyommmmm

adakız hoşgeldinnn
yine boş gelmeöişsin maşallahhhhhhhhh ellerine sağlıkkkkkk
becerikli hatunsun vesselam

AYNEN bende çok seviyorum gerçi bu aralar pek bişey almıyorum dikkatimi çeken bişeylr çıkmadı..

neeee birisi sakız mı dedi bu tam benim işte her gün çiğnerim ve bayılıyorummm

ben takıp edıom
bimden fred vılma almıştım keşke bıdaha gesede gene alsam 18 tl falandı sanırımnormalde 40 tl falan
diğer taşdevrı elemanları almak ıstıyomm

sanada afiyet olsun canım

bende tost yedim işkembe çorbası vardı çünkü
afıyet olsun cnm
eşimi dikicem sabah a101 kapısınaaaa

böcük alemsinn heee

:

9 dan erken dıkme barı ancak acılıyoo
herkese merhaba akşam pat diye çıktım kusura bakmayın kızlar

bugün dr.a gittik bebeğim 11 haftalık olmuş maşallah hareketliydi.şükür şu an herşey yolunda

maşallah cnmkocemen olmuş pattes kadar

ada ellerıne sağlık cnm benımde cnm tarcınlı cevızlı cektı heeonuda yap yola bı zahmet nasılsa dolu dolu evdesınbız öle mı zabahtan akşama kadar

ada çok saol bende günler yaklaştıkkça nefesim daralıyooo nasıl dayanıcaz hiç bilmiyommmmm

tahmin edebiliyorum zor bir durum çünkü ama gururu da başkadır...anacığın babacığın ne duyguludur şimdi...
ben şimdiden oğluşun askerliğini düşünüyorum...derler ya doğmamış çocuğa don biçiyorsun,işte o hesap

adaaaa ula bir kerede tarifle gelme yaa canım benim ellerine sağlık.adaa bu arada evde margarinim var onu hemen kullanmam lazım.sence ne yapabilirm.akşam tuzlu kurabiye yaptım.enes yazdım tepsiye.

Son düzenleme:
böcüğüm bak şimdi biz hamişler zaten duyguluyuz sen böyle dedin ya burnum sızladı resmen...
acındırma len deli garu sen de eve gidince yaparsın nasıl olsa hızlı garusun...

şekerim bebiğinin ve senin iyi olduğuna sevindim canım.bütün hamişler hep güzel haberlele gelin benimde okeye 4.gelsin diye dua edin.

bu arada eşim cuma günü işbaşı edıo cok ıyı bı iş değil ama ıdare etcez
sonra nasılsa bulur zaten karşıya taşıncez

bıde bıde ıkıncı müjdee
400tl olan kredımız bıttıbugun son 2sını ödettım eşime şükür
24 ay nasıl gecıt yaa ezdı gectı valla

250 tl kredımız kaldı bıde o bıtse

nevgülüm hoşgeldin tekrar canım

adacığım okudum canım topiğini ama
çok kafana takma canım iyidir inşallah miniğin canım
tarifide aldım teşekkür ederim canım sağolasın

böcüğüm bak şimdi biz hamişler zaten duyguluyuz sen böyle dedin ya burnum sızladı resmen...
acındırma len deli garu sen de eve gidince yaparsın nasıl olsa hızlı garusun...

bınlerce şükür Rabbıme cnm işimiz var ama dedığım gıbı sen daha şanslısınkıskanıyom valla

doğru dıyn ben ıstesem hemen yaparımda yıyen yk eşim pek yemıo kalıo ancak mısafır gelınce yada yapıp dağıtcam

ayyy böcüğüm çok ama çok sevindim canım hadi hayırlı uğurlu olsun
allah utandırmasın inşallah canım
kredinizde bitmiş maşallah gözünüz aydın canım
darısı öbür kredinin başına inşallah
ve benim kredimin başına inşallah eylülde bitecek benimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…