günaydın kızlar
ayy Rabbım günah yazmasın ınş ama gene kar var yaa poff
günaydınn canm
şubat böyle geçecek demek ki, geçsin hemen, geçsin de ilkbaharı görelim inş artık.
çıkanlara ıyı aksamlar dıyorummmmm veee gunu kapatmadan oncekı son sözlerımıı söyluyorumm..
İNŞALLAH BİZDE BİRGUN KREDILIII OLURUZZZ FAİZİ DUSUK KREDILI AMAAAAAA:):)
günaydın kızlar
ayy Rabbım günah yazmasın ınş ama gene kar var yaa poff
Günaydınlar kızlar nasılsınızzz biz pek bi mutluyuzzz
Akşam doktora gittim ve kalp atışlarını duyamasakta gördük pıt pıt atıyodu yavrumun kalbi
İnşallah hep atar sonuna kadar...
Yavrum...Ne garipsedim şimdi ilk kez kullandım
Vay be bizde evlenip çoluk çocuğa bile karışacak yaşlara gelmişiz zaman ne çabuk geçiyor..
Sizi bebeğimle tanıştırayım kızlar:)Alıntı etmeyin tanınmasın yavrum hehe
Eki Görüntüle 347337
maşallah, allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canm.
cinsiyeti belli değil mi?
resimden gördüğüme göre hem sana hem babaya benziyo sankimaşallah çok tatlı
günaydınlarrr
iyi bi gün olur inş..
gecem pek kötüydü sırt bel ağrısı dön dön bi hal oldumm
artık oğluş zorluklara başladı sanırsam
sağol cnm:)
daha 6 hafta 6 günlük
az kaldıydı senin dimi , geçici, sayılı günler. doğumdan önceki son günlerini daha rahat geçirirsin inş canm.
mutlukız ne yaptı ki acaba o haliyle. dün yorumlardan anladığım kadarıyla yardım edecek kimseleri de yok, inş. canını üzmeden başetmiştir işlerle.
cnm benim çok saolasınnn iyiki varsınızzzgöynümün biriciğii nasıl mutlu oldm anlatamam canm benmm..
hep yavrun sana tutuncak dedikce ya tutunmazsa die korkuya kapılıyordum şükürler olsun herşey yolundaa..
ayy öptüümm kocamann kocamannn
olsun zmanla öğrenirsin cnmm estağfurullah:)valla kusura bakma canm sen ve diğer arkadaşlar, yeni sayılırım ya o yüzden tam bilemiyorum kim nereden di nekadar kaldı doğuma vs :)
ama senin baya bi küçükmüş, şimdi hatırladım kalp atışı ilk bir-iki aylıkken duyulurdu.
amin alyacım inşallahhhcasperimm dur daha zorlanmalar yei başladı allah kolaylık versin
brckmm gözünaydın hayırlısı ile kokusunuda duyarsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?