amin canım
inş. siz çekene kadar faizler de düşer. benim eşim bankacı şuanda birazcık yüksek.
dertli garum benimKredi demeyin bu konuyada yorum yapmicimmmmmmmmmm
1100 TL ödüyoruz canım. ve ben tahmini 5 yıldır ev kredisi ödemek için çalışıyorum.
önce annemlere ev aldık son 1,5 yılı falan kaldı bizim ise 10 yılımız var resmen insan çöküyor
zaman çabuk geçiyor gerçekten ama Allah yardım eder.
evet cnm çok yüksek faizler yaaa 1 aya çekeriz biz sanırımbiz çok şanssızız eşine sorsana ne görüyo ne zaman düşermiş
en uygunu halkbankası gibi geldi bana
cnm sizinde çokmuş yaa 10 sene bitmez biz 5 sene çekeceğiz her ay 950 falan ödemeye çalışıcam...
kelebeşim senin totoşun rahat şuanda adamın getirdiğiyle idare et bi sene kredi borcun yok tabe
Bende şu anda çlışıyorum inşallah eylül ekim gibi nişanım olucak kısa zamanda da aranıza katılıcam allah izin verirse Eki Görüntüle 346946
ewet ya faızler cok yuksekmıs suara duseer falan dıyorlar ama bence yaza hıc dusmez ya mıllt nasılsaa ev alcak yaznnn mecbur kalcklr falan mantıgylaa bızde ev hala bakıyoruz
kuzum ne çok ödüyosunuz yaaa bide 10 sene ne kadar çektiniz öle?hiçmi peşin vermedin yada sataydın takılarını falan kapatsaydın birazını?
faizinizi çok beğendim ama speddy
kaç ay önce çektinizz
bide eşin bankacı old için yardımcı olmuşlardır dimi.hangi bankada eşin gerçe sölemek istemeyebilirsin baş harfini sölefaiz oranı ne acaba
1100 TL ödüyoruz canım. ve ben tahmini 5 yıldır ev kredisi ödemek için çalışıyorum.
önce annemlere ev aldık son 1,5 yılı falan kaldı bizim ise 10 yılımız var resmen insan çöküyor
zaman çabuk geçiyor gerçekten ama Allah yardım eder.
evet cnm çok yüksek faizler yaaa 1 aya çekeriz biz sanırımbiz çok şanssızız eşine sorsana ne görüyo ne zaman düşermiş
en uygunu halkbankası gibi geldi bana
cnm sizinde çokmuş yaa 10 sene bitmez biz 5 sene çekeceğiz her ay 950 falan ödemeye çalışıcam...
kelebeşim senin totoşun rahat şuanda adamın getirdiğiyle idare et bi sene kredi borcun yok tabe
ah yavrum ne güzel bitti daha biz ne edekk
alyacımm yorum yapamıon ama hiç bişiye :)
bitcek inş bitceeek
inş inş... Da ..................ah yavrum ne güzel bitti daha biz ne edekk
alyacımm yorum yapamıon ama hiç bişiye :)
bitcek inş bitceeek
hahh gel gel bizim başımız göklerde buyur sende gellllbende şu anda çlışıyorum inşallah eylül ekim gibi nişanım olucak kısa zamanda da aranıza katılıcam allah izin verirse Eki Görüntüle 346946
dertli garum benim
kuzum ne çok ödüyosunuz yaaa bide 10 sene ne kadar çektiniz öle?hiçmi peşin vermedin yada sataydın takılarını falan kapatsaydın birazını?
rabbim ödeme kolaylığı versin 5 yıl sonrayı düşün sen 1000 para demicezaz olck yanee
cnmm haziranda bitecek tüm borçlar ama detayı sen biliyosun az çok
nan bi tane kaldı 350 tl ödüyoz ayda 2013 şubatta bitcek inşallah
ohaa 1.44 mü yuhh
denizde pahalı ben halkla konuşucam tekrar belki patronumda yardımcı olur bi güzellik yaparlar en son 1.21 mi neydi orada
pembş kelebeem az kaldı azz ben ne edem oğluşum okula başlayınca bitecek
speed baya uygun çekmişsinz canm krediyii
bizde 2010 şubatta çektikk 0,84den ziraat bankası 10 yıll oyy oyyy
inşallah canım ozamanları da görüürüz.
seninde az kalmş ne güzel vallahi.
Evet bize en uygunu çekerken o gelmişti. yardımcıda oldular birazcıkta onların
sayesinde ev aldık biz
Evet canım faizimiz iyidii. ama 10 yıll çok uzun işte geleceğe dair plan yapılmıyor
seneyi kısaltsaydınız ödemeler düşmüyomuydu hiç?faizde düşerdi speddy:44:
gerçe ödemelerin yükselirdi ozamanda:=)
tatlm faiz oranları düşerse yapılandırma yaparsınız inş..
biz öyle yaptık senemiz doldu oranlar düşmüştü biraz yapılandırma yaptık yıldan 2,5sene düştüler 50 lira da ödememiz arttı
topiğin adını eşi işi kredisi olanlar die değiştirsem herkese uyacak
aynen canım bu sefer de aylık ödememiz artıyor
0,87 altına düşmez ki
annemlerde öyle yaptı 2 yıl öne indi ama bize yaramaz gibi geliyor
ahh ahh evtt..
Allah tez zamanda kurtarsın bizi bankalardaan
hhahaha müdavimi ben olurum herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?