Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Bende şu anda çlışıyorum inşallah eylül ekim gibi nişanım olucak kısa zamanda da aranıza katılıcam allah izin verirse

amin canım
inş. siz çekene kadar faizler de düşer. benim eşim bankacı şuanda birazcık yüksek.

ewet ya faızler cok yuksekmıs suara duseer falan dıyorlar ama bence yaza hıc dusmez ya mıllt nasılsaa ev alcak yaznnn mecbur kalcklr falan mantıgylaa bızde ev hala bakıyoruz

Kredi demeyin bu konuyada yorum yapmicimmmmmmmmmm
dertli garum benim

kuzum ne çok ödüyosunuz yaaa bide 10 sene ne kadar çektiniz öle?hiçmi peşin vermedin yada sataydın takılarını falan kapatsaydın birazını?

Son düzenleme:

canım geçen arkadaşı için baktı kredi çekebiliyor mu falan diye hala aynı duruyordu faizler
int tek tek bak ama faizlere aldanma bence çünkü faizi düşük gösterip geçiriyorlar.
biz evin tamamını kredi ile çektik onun için vade uzun :26:

Bende şu anda çlışıyorum inşallah eylül ekim gibi nişanım olucak kısa zamanda da aranıza katılıcam allah izin verirse Eki Görüntüle 346946

bekleriz canım elini çabuk tut..

ewet ya faızler cok yuksekmıs suara duseer falan dıyorlar ama bence yaza hıc dusmez ya mıllt nasılsaa ev alcak yaznnn mecbur kalcklr falan mantıgylaa bızde ev hala bakıyoruz

Evet şuanda yüksek canım..
kısa vadeli düşmez gibi geliyor ama inşallah düşer ya ev alacakları düşünüce ben stres yapıyrm

kuzum ne çok ödüyosunuz yaaa bide 10 sene ne kadar çektiniz öle?hiçmi peşin vermedin yada sataydın takılarını falan kapatsaydın birazını?

90 bin çektik. 0,86 faiz ile. elimize geçen net 90bindi.

20 binde düğün takılarımız ile ödedik. şimdi bankaya 2 katını geri ödeyeceğz en kötüsü de bu işte.

faizinizi çok beğendim ama speddy
kaç ay önce çektinizz
bide eşin bankacı old için yardımcı olmuşlardır dimi.hangi bankada eşin gerçe sölemek istemeyebilirsin baş harfini söle faiz oranı ne acaba

faizimiz süperdi eşim de bankacı olduğu için öyle indirim oldu.
nisanda çektik canım
iş b. canım eşim. faiz oranlarını bilmiyorum..
biz denizden çektik şimdi ona baktım 1,44 acayip uçmş..

rabbim ödeme kolaylığı versin 5 yıl sonrayı düşün sen 1000 para demicez az olck yanee

cnmm haziranda bitecek tüm borçlar ama detayı sen biliyosun az çok
ah yavrum ne güzel bitti daha biz ne edekk

alyacımm yorum yapamıon ama hiç bişiye :)
bitcek inş bitceeek

nan bi tane kaldı 350 tl ödüyoz ayda 2013 şubatta bitcek inşallah

ohaa 1.44 mü yuhh
denizde pahalı ben halkla konuşucam tekrar belki patronumda yardımcı olur bi güzellik yaparlar en son 1.21 mi neydi orada

pembş kelebeem az kaldı azz ben ne edem oğluşum okula başlayınca bitecek

speed baya uygun çekmişsinz canm krediyii
bizde 2010 şubatta çektikk 0,84den ziraat bankası 10 yıll oyy oyyy

ah yavrum ne güzel bitti daha biz ne edekk

alyacımm yorum yapamıon ama hiç bişiye :)
bitcek inş bitceeek
inş inş... Da ..................
bende şu anda çlışıyorum inşallah eylül ekim gibi nişanım olucak kısa zamanda da aranıza katılıcam allah izin verirse Eki Görüntüle 346946
hahh gel gel bizim başımız göklerde buyur sende gellll
bak kredi mredi kızada ne yazdım yaaaaaaaaaa
dertli garum benim

ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh

inşallah canım ozamanları da görüürüz.
seninde az kalmş ne güzel vallahi.

ohaa 1.44 mü yuhh
denizde pahalı ben halkla konuşucam tekrar belki patronumda yardımcı olur bi güzellik yaparlar en son 1.21 mi neydi orada

Evet bize en uygunu çekerken o gelmişti. yardımcıda oldular birazcıkta onların
sayesinde ev aldık biz

pembş kelebeem az kaldı azz ben ne edem oğluşum okula başlayınca bitecek

speed baya uygun çekmişsinz canm krediyii
bizde 2010 şubatta çektikk 0,84den ziraat bankası 10 yıll oyy oyyy

Evet canım faizimiz iyidii. ama 10 yıll çok uzun işte geleceğe dair plan yapılmıyor

seneyi kısaltsaydınız ödemeler düşmüyomuydu hiç?faizde düşerdi speddy:44:
gerçe ödemelerin yükselirdi ozamanda:=)

Son düzenleme:

tatlm faiz oranları düşerse yapılandırma yaparsınız inş..
biz öyle yaptık senemiz doldu oranlar düşmüştü biraz yapılandırma yaptık yıldan 2,5sene düştüler 50 lira da ödememiz arttı

seneyi kısaltsaydınız ödemeler düşmüyomuydu hiç?faizde düşerdi speddy:44:
gerçe ödemelerin yükselirdi ozamanda:=)

aynen canım bu sefer de aylık ödememiz artıyor

0,87 altına düşmez ki
annemlerde öyle yaptı 2 yıl öne indi ama bize yaramaz gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…