Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

maşallahh canım darısı diğer arkadaşların ve beim başıma inşallahhh

bende ozamanlar 3-4 aylık evliyim ya, sanada lazım olur ilerde diye bide bana izlettirmeye kalktı :)

sanki ben doğuruyorum gibi hissettim :)) izlemicem ben ama öyle bi durumda, korkuyorum sonra

evet öyle oluyor canım.

yine doğursam yine en normalini yaparım sağlığım el verdikçe tabi

doğur doğur fazla ara verme ikisi birden büyür gider işte

bakın size bişey sorucam.
bebek bakımı-doğumu yada gelişimi ile ilgili kitaplar okudunuz mu ?
Önereceğiniz böyle kişisel gelişim kitapları var mı?

Çocuk sahibi olmadan önce bilgilenmem gereken bazı konular var gelişim açısından size soruyum dedim

bu saatte kimsecikler kalmamış ((
tabi koce evde ya pek giremiyorum

dün çok güzel ve keyifli bir gün geçirdik adamımla...
cumartesi günkü 4 boyutlu randevumuzu 14 şubat'a aldırmıştık....eşimde pazartesi ve salı günü için rapor almıştı evdeydi yani...
okul çıkışı eşimle buluşup bakırköy radyomar'a gittik...
randevu saatimiz geldi,paşacanımı gösterdi herbir şeysiyle dr. amcamız bize...yalnız öyle sakin bir bebek ki hareketlerini hissetmemem pek normalmiş anladım...her şeyi bitti,kalbini kontrol edecek dr. dönmüyor sıpa kalk bir meyve suyu iç,yürü falan 10 dk. sonra gel dedi...neyse dediklerini yaptık girdik tekrar,hiç keyfini bozmamış bizimki...neyseki biraz yön değiştirdi de kontrolümüz tamamlandı...
13:45 te ki randevumuz 15:30 da bitti
oradan çıktık,sevgilimle bir eminönü yapalım dedik...
meğer benim adam ayarlamış herbir şeyi...gebe kadına balık yaraşır diye düşünmüş olacak ki zaar balık restoranın da yer ayırtmış...
balığımızı yedik,mis gibi deniz kokusunu içimize çeke çeke...sonra yürüyerek kapalı çarşıya geçtik...en büyük zevkimdir zati oranın havasını solumak,o büyülü atmosfer,o baharat kokuları,o halılar,değişik hediyelikler.....özlemişim epeydir iyi oldu...
yukarılara doğru çıkalım dedik...toptan hediyelikçilerin olduğu Şark han var oraya gittik...
kocem bana çok beğendiğim bir çantayı ben de ona traş makinesi takımı aldım...ne yapalım tüm hafta beraberdik ayrı ayrı hediye alma fırsatımız olmamıştı
aynı yerden anneme ( 14 şubat doğum günü olur da ) çok şık taşlı,kokosh bir duvar saati aldık...
aradık annemleri geliyoz diye...akşam da orada oturduk,yemek,pasta faslı derken kalkttık evimize geldik...
o yorgunlukla parise mi gidilir demeyin gittik vallahi olmazsa olmazdı ayol
sonra....sonra...sabah zor uyandım işte

günaydın kızlarr,

adaercim, gerçekten dolu dolu ve güzel bir gün olmuş, en güzelide oğluşunu seyretmek olmuş sanırım, Allah daim etsin keyfini.

geçmişi okuma şansım pek yok okuduğum kadarı ıle

mutlucum cok üzüldüm cnm yaa cok zor bı durum Rabbım yardım etsın sana ınş bıan evvel hallolur bugun mu ypılacaktı o tuğla değişimi

kelebek anlamadım ben sımdık kzıın mı olcak erkekın mı

herkese günaydınlar
ama kimseler yok nedense

adacığım maşallah güzel bir gün olmuş sizin için canım
oğluşunu da görmüşsün ne güzel

böcüğüm allah razı olsun canım dün kiremitler değişti
ama nisan mayıs gibi çatı açılıp tamir edilecek canım
öyle demiş yönetici

günaydınlarr..
adacmm oğlusun uslumu duruyomuş maşallah :)
benm oğluş o zaman yerinde durmaz doğunca şimdi bile hiç durmuyo dün 8den 11e kadar bi dk durmadan tepindi gece uyandm hala oynuodu

mutlucum ve casperım hoşgeldiniz...

aaa casperım.. nasiıl yani yaaa....

bilmiom valla lamecim :)
dün 5,30 gibi konuştuk çıkıon mu dedi güldm tabi bu saatte çıkarım dedim
sanada bişi denmio die kızdı kapadı telefonu :)
akşam çıktm almaya geldi zaten hiç konuşmadm o konuştu cevap vermedim
eve gittik yemek hazrladm yedik odaya girdm kapadım kapıyı o da gelmedi gece hadi yatalm die geldi
gayet normal sarıldık uyuduk ama konuşmuyoruz
ben seninle konuşmuyorum dedim sabah günaydn die öperken o da bende konuşmuyom zaten sorun yok dedi
yani bilmiom küs müyüz deil miyiz

alemsiniz canım ya.
aranız da komik bir küslük olmuş sizin :2:

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…