Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

alyacım hoşbuldum yevrummm nasılsınn
iyiyim çok şükür tatlışım .
meleğin nasıl
bak artıkın öncelik o onu sorduverdim hemencik
kızlarrr çok sıkılıyorum (hemde işte) damdan düşer gibi düştüm yine topiğinize :)
hoşgeldinn düşme kız tikkat eyle
merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.yoğunluk vardı bende ondan giremedim.hepinizi öpüyorum.

hoşgeldinnnnizzz büdüşün anasııııı

merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.yoğunluk vardı bende ondan giremedim.hepinizi öpüyorum.

hoşgeldin canım ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın canım büdüşün nasıl?
allah kolaylık versin canım yoğunmuşsun inşallah hafiflersin
bende seni öptüm çok çok

c.tesi misafir var evi pok götiriyoooo akşama temizlik yapmam lazımmm
cumayada tatlıyı falan halletmem lazımmmm pöffff:26:

hoşgeldiniz canım
eşinle beraber halledin canım temizliği
sen kendini yorma sakın canım

cnm eşimin yaptığını beğenmem ki ben

iyiyim çok şükür tatlışım .
meleğin nasıl
bak artıkın öncelik o onu sorduverdim hemencik

iyiyiz çok şükür teyzesi biraz iştahımız yok o kadar.hafif bulantı arası bişiler var istemiyo cnm hiç bişi..

böcük nan sen bizi görmedin

c.tesi misafir var evi pok götiriyoooo akşama temizlik yapmam lazımmm
cumayada tatlıyı falan halletmem lazımmmm pöffff:26:
kim gelcek dünürümm yorma kendini
napcan bakem mamalar
cnm eşimin yaptığını beğenmem ki ben
ayyhh aynı ben bende beğenmiyorum
iyiyiz çok şükür teyzesi biraz iştahımız yok o kadar.hafif bulantı arası bişiler var istemiyo cnm hiç bişi..

böcük nan sen bizi görmedin
olur şimcik bulantılar geçer inş.
zorlama tabi kendini yemek için fazla

casperim paşan minnak paşayı mı kıskanıyo

hahhayyyy kıskanır tabi ilginin fazlası kuzuya

evt alyacım ya ufaktan ufaktan kıskanıo
hep oğluşum diosun doğunca bende sana öyle yapcam dio paşamm
ama o küçücük o yüzden die kandırıyom bende :)

bu arada kocemle küs deilmişiz ben ona kırgınım sanmış ahh paşa ahh

alemsiniz valla kespırcım :)

uğur böcüğü, eşinin saatlerinden dolayı muzdarip olması kötü olmuş, her işin bir eksisi var tabi de hani insan herşey yolunda olsun istiyor. canım inşallah içine sinecek şekilde düzelir şartlar.

mutlucum, dün benim sayın kocaya anlattım " evi su basmış, kızcağız da son haftalarını bekliyor doğum için, badana fln yapmışlar, yönetici gıcık biri bence " .... neyse yavaş yavaş toparlanmaya başlamışsınız bile, valla sağlığın olsunda hepsi geçici, geçer tatlım.

bu arada speedy, canım, gelinlik ayakkabılarını gördüm bugün, farklı bi dizayn, değişik olmuş ama valla güzeldi. ben giymeye cesaret edemezdim belki ama böyle görüncede çok hoşuma gitti.

bu arada speedy, canım, gelinlik ayakkabılarını gördüm bugün, farklı bi dizayn, değişik olmuş ama valla güzeldi. ben giymeye cesaret edemezdim belki ama böyle görüncede çok hoşuma gitti.

evet canım özel bir model oldu hem yapımından dolayı çok rahattı hemde sonra kullanabilecek bir modeldi teşekkür ederim

günaydınnnnnn
adacım süper bıgun olmuş sen yazınca benımde gezesım geldı hee

günaydın kızlarr,
adaercim, gerçekten dolu dolu ve güzel bir gün olmuş, en güzelide oğluşunu seyretmek olmuş sanırım, Allah daim etsin keyfini.

herkese günaydınlar
adacığım maşallah güzel bir gün olmuş sizin için canım
oğluşunu da görmüşsün ne güzel

günaydınlarr..
adacmm oğlusun uslumu duruyomuş maşallah :)
benm oğluş o zaman yerinde durmaz doğunca şimdi bile hiç durmuyo dün 8den 11e kadar bi dk durmadan tepindi gece uyandm hala oynuodu

teşekkür ederim kızlar
sağ olun...hem eşimin sürprizi hem de oğluşumun görüntüsü...süperdi her şey

maşallah kuzuna...senin de % 10 luk kısmı tutmuş...benim paşacan da % 20 liği tutturmuştu...
oyyy şimdi ne güzel kıyafetler alırsın yavruya...pırıltılı,süslü,şeker gibi...

mutlucum...canım,evini su basmış...geçmiş olsun,biraz kolaylamışsınız gerçi ama sen de epey üzülmüşsün...sıkma canını kuzum,yavrukuşun da üzülmesin senle...

alyammmmm kayak yaptın mı

casperıııımmmmm cnm...küsmeye yer aramışsınız gibi olmuş ama neyse ki düzeltmişsiniz...

bende bazen kızımı kıskanıyorum yaaa

allaha şükür canım toparlanıyoruz işte yavaş yavaş ama bu günde
güneş var ya korkmuyorum değil yani yine akar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…