balımı gördum ama yazamadım bı yaa gelmış gtmışşş
brck sen nasılsın cnm ınan cok gıremıyorumkı okuyamda sızede yazamm
mutlukız nasılsın cnm
lamem
guneşim paşam nasıll cnmm
kımse a.s dememış senden başka
meloşa dıycem sızlerı
garu hatsa raporlu slm söledı dedım tık yok
57 yap cnmm vurmak ıstersen bana rahatlıkla yapabılırsın ama patron gıremıyorum cnm
aklımdasın
ada akşam bakmadan çıktım cnm şimdi diyim..ençok iç takımlar batıyo yani normal giysinin altına giydirdiğin..hep bele kadr pohh :))a çok alıyım deme inan birsürü tulum kaldı en fazla 3 defa giyebiliyo ayaklı tulumları..hele yenidoğan hastane çıkışından başka alma derim hatta onu bile 0-3 aylık alsan olur..bide şapka çok gerekli sürekli kafa terliyo değiştirmek istiyosun..ayrıca yumuşak mendil bolca al hani oyalı moyalı annelerde yapıyo ya o tarz sürekli emerken bi yandanda çıkardığı için çok gerekli ben 10 tane aldım zor yetişiyo :)) şimdilik bunlar geliyo cnm aklıma..acele etme kıyafet zaten çok gelicek :))
sağol cnm..sen yenisin sanırım..ben haftada bir işe gidicem patronla anlaşmamız öyle nisanda da temelli başlycam nasipse...
aminnnnnnnnnnnnnnnnn cnm işllhhh...koklarım cnm hergün zaten kokluyom bol bol...
nan kocen yellenmiştir kokmuştur pantolu :))
o göbüş büyümedimi nan büyük halinide ekle..evt mutlu doğurcak hiç oralı değül garu...lamemde pek alınmamış üstüne ama onun zamanı var koyar nasılsa...
aminnnnnnnn cnmm..
topik akmıyomu nan alya burda yatıp kalkmış topiği akıtmak için :))
sağol cnm...
koymıcam nen yeter onlara bakıp idare edin :))
walla bakımsız tarzan gibi olmuştum geçen ctesi fırsat buldum annemdeyken kaçtım boyattım..
yazın artık giyer giyer koyarız ftolarımızı..oğlunda yakışıklı kızımı görse vurulur :))
hoşbulduk cnmmmm
sağolasın..
garular tembel anam bak ben hem doğurdum hem çalışıyom hem foto koyuyommm .PPP
cnm walla boyattım oldu..ya millet daha doğuma 1 hafta kala boyatıyo hastanede bakımlı olıyım diye..hem zararı olsa kuaförüm boyamazdı eminim..oda yeni doğurdu sayılır o konuda hassas cnm..
hayırlı cumalar kızlar..
doktora çıkmadık havadan dolayı kuzumu yarın götürcez ama düzelcek gibide durmuyo...bakalım artık...
hepinizi öptüm ve kaçıyorummmm
kımse a.s dememış senden başka
meloşa dıycem sızlerı
garu hatsa raporlu slm söledı dedım tık yok
57 yap cnmm vurmak ıstersen bana rahatlıkla yapabılırsın ama patron gıremıyorum cnm
aklımdasın
allah yardımcın olsun cnm ya zor iş neyse az daha sabret bakalım
nann böcük güneşle bende yazdık ya körrrmüsün belkide öbür topiktemi dön bak bi zahmet
gördüm orda cnmmvalla elçıya zeval olmas garu alınır malınır yarın gelcek okur ondan şe ettımm
mutlum daha ıyı olun cnm ınş
bende ıyyım cok şükür
bu arada hayırlı cumalarunuttum
hava durumu diyo ben demiyomhayırlı cumalar balcımm
nan nasıla açıyo havalar kar gelmeden nasıl gidicek çok yağacak diolar
[ı]
inşallah böceğim inşallah hepimiz iyi olalım
bu arada sizlerden ayrılmama 8 gün kaldı
Hayırlı cumalar canım dualarda unutmayalım birbirimizi inşallah[/ı]
hava durumu diyo ben demiyom
aaaaaa 8 gün sonra yok musun
Evde net vardır inş.
hoşgeldin casperim evet benimde çok hoşuma gitti
ben daha hastane çantamı bile hazırlamadım yaaa
hoşbuldum canm
tatlm hazırlasan artık ne olur olmas dursun hazırda
bebeğin kıyafetleri yıkadın mı onlar hazır mı
Doğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
fotoğraf makinesine benzeyen ...birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppim çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koycam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapcam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari
cok hozuma gıttı kızlarrr :))
mutlucum avatar resmin çok güzelmiş cnmm
evet aslında hazırlasam iyi olacak canım
herşeysi hazır maşallah bir kaç eksik var alınacak
emzikle biberon koysammı acaba çantaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?