Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydınlarr kızlarrrr
gene geldik...
yollar kemik gibi yaa heryer buzz...
Kar kar dediler yağdıramadılar karı:)
Sabah sabah yine midemiz bulandı biraz ama zar zor yedim bişiler susturdum midemi...

günaydn cnm evt yaa bıcak gıbı denır len ona bu arada
kaya kaya geldık işe
mıde bulantısı kötu ya doğumdan deılde en cok ondan korkuyom ben

sağol canım, sabah biraz yoğundu.
ortam müsait olunca yalan dünyanın son bölümünü izledim bende. dün izleyemedim,
kaynanamlardaydım.
kumanda kayınpederin egemenliğinde. onlara gittiğimizde (ki genelde akşamları) önce tüm kanalların haberleri, ardından yaban tv izlenir, standart şaşmaz bu tv programı bizde

valla canım, ekonomik garuymuşsun hakkaten böyle indirimleri takip etmek lazım, çok işe yarıyor, 7 aydır ben de öğrenmeye başladım takipleri.

canım, gerçekten genelde beyler boğazına düşkün oluyor, netçen gali, sağlıklı düşünsünler de yeter ki , kontrol altında tutmak lazım tabe

Son düzenleme:
Günaydınlarr kızlarrrr
gene geldik...
Sabah sabah yine midemiz bulandı biraz ama zar zor yedim bişiler susturdum midemi...

ne güzel ya, bişiler yiyebiliyorsun miden bulanınca, maşallah.

dikkkat etmek lazım şu günlerde, her yer BUZ yaa :s

canım ben de şimdi gördüm :)))
yazdığın iyi oldu...paşacanımın anneannesi ve teyzelerinin aldıkları yeter o halde desene ilk kullanım için...sonrasında da daha büyük olanları alırız artık...oyalı mendilleri de anneannemiz yapıyor...sağol valla çok dert ediyordum kendime o halde kasmaya gerek yokmuş...
geçen akşam ela kuzuyu anneme gösteriyorum,başladı ağlamaya...maşallah suphanallah diye diye...dedim noliyyy anne...bizimkide böyle olcak mis kokacak demesin mi...nasıl başladığımı ve sustuğumu bilmiyorum,bu hamilelik tuhaf şey ayol insan neye gülüp neye ağlayacağını bilemiyor...

ada geçmişe bakarken gördüm yazını çağan hoş isimmm beğendim bende
evet bizimde %10 kısmımız tuttu babamız üzüldü ama napalım artık

babalar üzülüyor evet ama sonrasında da en çok onlar bayılıyor kızlarına...hayırlısıyla yavrun dünyaya gelince bir sor bakalım hatırlayacak mı bu üzüntüsünü...

Günaydınlarr kızlarrrr
gene geldik...

çok şükür Rabbime gösterdiği bu günlere...
miden bulanıyormuş,olsun varsın bulansın...geçecek bunlar şekerim...
ama sen yine de yataktan kalkmadan at ağzına kraker,beyaz leblebi tarzı şeyler iyi gelir...

günaydın kızlarrr

bugun orucum Allah kabul ederse kaza oruclarım vardı tutamadım 4 gün bu hafta tutayım dedım
yazın hayatta tutulmaz

bacım benım babam gıbı desene aynı
her kanaldakı haber ızlenır sonrada futbol yengemlerde fenalık gecııyolar tabe ama neysekı herkes cok yakında yengemler ablamlara kaçar yada annemle komsuya:)

benım kocem hayatta ekonomık olamaz düşünmez alırda neysekı dızgınler bende

günaydın kızlarrr

bugun orucum Allah kabul ederse kaza oruclarım vardı tutamadım 4 gün bu hafta tutayım dedım
yazın hayatta tutulmaz

günaydın böceemm Allah kabul etsin inşallahh..
5 gün de benm borcum var yaa geçen tutcaktım kocem yok dedi oğluşuna kıyamadı aç kalır die bişi olmas dedim ama yok dio artık oğluş doğsun öyle tutarım inş..

amın cnm
sen tutma tabı sonralaryla bırlıkte 1 yıl tutarsın artık
ramazanda falan emzırıyo oluyorsan
aynen vallahi genelde hep böyle oluyor

günaydın herkese arkadaşlar nasılsınz ?

ıyyım ben sen nasılsın sipidimmm
akşam 7 ye kadar burdayım eşimin doğum günü bugün pastasını yaptırdım

keske erken cıkabilsem ama nerde püff

nıe yıllara cnm

iyiyim canım uyanmaya çalışıyorum sabah sabah

gec mı yattn cnm
valla ben hersey 1 güne sığdıramıorum onun ısyanındayım aslında
keske ctesıde tatıl olsa
mısal dün anneme gtcektım benımkı ızınlı dıye kaldık evde
sonra uyandık kahvaltı falan derken öğlen oldu sonra güneş var dıye gezdık aksam geldım ancak yemek yaptım
evı süpürüp sılemedım aklım evdegıdem hemen süpürcemmm

sürpriz hazırlayamadım canıım o benden nce evde olduğu için zor yani:)

ozaman normal şekilde kutlayın canım

geç yattım ya evdeyken alışıyorum ertesi gün erken kalkmamaya dün yine 2 falandı sanrıım sabah uyanamıyorum bile
haftasonu evde hiçbişey yapmadım bu haftaya artık bi tek çamaşır yıkadım.. 1 gün eve yetmez ya.

öyle olucak durmadan agzımı arıyor zaten

dün pasta alalım diyo ne pastası dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…