Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Spedyim bu sene çok soğuk oldu burasıda ama bir sıcak bir soğuk insanı mafediyor.

Böcük ne cam silmesi silcen yağmur kirletcek.
Benim camlar da silinecek ama o rüzgarda çıkıp silmem.
Havalar ısınsın yavaş yavaş silicem.
Sildiğim odanın perdelerini yıkayacağım.
Bahar temziliği olur artık.

belli mi olur

daha mart ayı var mart kapıdan baktırırı kazma kürek yaktırır demişler

yağmur gelmesı için bulutların karşı apartmanın 2.katında olması lazım amabellı yanı kuzumm

mart soğuk olcek kesın heryılolduğu gıbı 2.haftasına kadar soğuklar sürer

casper len tmm almıom heves mı koydun bende

bu arada a101 güzel seyler gelıoo baharat değırmenlerınden ve kaseden almak ıstıyom ama kase derınse alırım gecenkı sevgılıler gunundekı cok kucucuktu almadım

evet canım havalar bi ters bi düz herkesi hasta ettti :2::2:

bu kadar eminsen sil canım yağarsa bi daha üstünden geçersin..

bacım anlatamıyorm hee benım camlara yağmur gelmıoo

wakıkıde cok güzel ındırımler var haberınız ola ben şort ve mını etek alcektım 3 mağazasına gıttım beden yoktu 34 beden oldu ama onuda ben almadım oturursam patlar dıyekuzenımın düğünü var nısan 1 de kına gecesınde gıyerım dedıydım
bu h sonu annemlerın ordan bakcem ınş bulurumda etek gıymış olurum

bende bahar temizliği doğum temizliği hepsini bir yapcam
halılarım temz zaten onlardan yana telaşım yok seneye artk üzerinde lekelerle veririz hepsi krem rengi oğluş batırır bi güzel

sipidim ben yazın karşıya taşınmayı düşünüyorum ama önce iş bulmam lazım bana ve koceme bulabılır mıyık acep ben bulrumda kocem için zorgercı otogar da belkı bulıur ama dedım yazın bakalım bulduğumuz an taşınalım
hayırlısı bakalım işimde ıyı ama aılemsız yapamıyorum yaa off off

hoşbuldum mutlucummm güneşcikkk melodicik
nan bırakın şu böcüğü cammı siliyo duvarmı siliyo napıyosa yapsın delimi ne aşka bak
gel benim camlarıda sil açmaya korkuyorum
yada taşınırken seni çağırayım nan baya yardımın dokunur bana

canım evi taşıdıktan sonra iş bakmak en güzel sanırım.. ikisini aynı anda yapmak zor çünkü...
Taşı evini sonra ikinizde iş bakın bir süre gidip gelmek cidden zor olacktır ama bulunca rahatlarsınız kocan bulur otogarda yok mu tanıdıkları falan..

hıc yaa karışmaınlar bna
gelırım valla cnm ama bişi dıyım ben bu eve taşınalı yukseklık korkum cıktı:18:ablam hamışken gıttım
zor sıldım bacaklarımtıtredı sonra yarım bıraktım diğer ablam sıldı
neden böle oldu bılmım ama korkuyorum
ama senın ev alcak olcek gelırım hamışsınde yazık

cnm şöle iş bulup mesela dıycezkı haftaya işbaşı yapabılırız sonra h sonu taşınır 1 hafta evle uğraşıp sonra hemen işimize gıderız
eğer tasınr ve bellı süre iş bulamazsak cok zorda kalırız dıye düşünüyorum ben:26:

1 haftada hem ev bulup hem nasıl taşınacaksınız.

1 haftada hem ev bulup hem nasıl taşınacaksınız.

annemlerde aynı mah.dayım var yaklaşk 30 40 daıresı var yazın elbet bırısı cıkar olmadı yakınalrda ev cok ev bulmak sorun olmaz
bugun bıle var
1 gün işe gelmıycez gtcez oraya benım işim var zaten eşim içinde bı ön görüşme yaparık otogarda dıyorum
olursa olur olmazsa ben gıderım o ev hanımlığı edr yapanakadar
taşınmak cok kolay kalabalıkta herkes bı iş eder

yada bakcez bı sekıl uydurcaz olmuo böle

o zaman sorun yok canım
aklımda olsun buluruz hehralde

böceem taşıncakmışsınızz çok sevindm kuzum bee
bulursunuz elinizde meslek olduktan sonraa..
hayat şartları falan diyoruz ama ailenin yakınında olman sanada iyi gelir onlarada..
hem bebişi de düşünürsün artk:)

briciimmm bacım yaknda olsam ben yardım ederdim sana koca göbüşümle silerdim camları naslsa yüksek deil

cam silme konusunda cok miskinim 13.kattayız hem zor oluyor hem üşeniyorum

önümüzde ki hafta silsem iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…