lodossss
kendıne dıkkat et cnm şekerın yüksek demı hamışlığe göre
dıyet etmıon mu sen
laptop alayım yalnz bırakmam ben burayı
inş canm yaa
ela kuzusu durmuyodurr
ayy ne bilem geldi birden aklıma
hoşgeldiniz kuzumm
şimdik iyisiniz dimii
hoşgeldin tatlımmm
tansiyon ehh iyi de
şekeri anlamıyom ama ben yüksek miii
tikkat et kendine canm
biz geldik
mamamızı yedik birde revire gidip geldik
tansiyonla şekeri ölçtürdüm
gözümün önünde yıldızlar uçuyodu
tansiyon 12-7
şekerimde 122 çıktı
kanka ben doğum yapınca gelemem 3 ay.ama sonra işe dönücem zaten o zaman kavuşcaz
ya kızlar bizim evde reçel bal falan yenmez.siz nasıl yiyosunuz yaa?kahvaltıda onca şeyle doyuyor zaten insan:44:
vişnenin kurusuda tazeside aynı tadı verir sanırım dimi.
çocuklar duymasında nutella reklamı yapıolar yaa onu görünce istio canmbrckk garusu doğurunca gell bekliyore seni
bizdede ben yemem ama kocem nasıl yer hayretle izlerim tatlıyla pek aram yok
ayda yılda bir nutella yerim
revirdeki bakan kişi normal dedi
her ikisine de ama ani hareketlerden sakın kendini
dedi adam daha öncede görmüş beni merdivenleri falan
hızlı inip çıkıyorsunuz dedi
hoşbulduk canım
iyiyiz canım sadece baş ağrısı var hafif
merhabalar kızlar.
7 banan gore yuksek ama sana gore nasıl bılmıyrm cnm dıkkate t sekerde yuksek sanrm dımııı
evet cnm ztn sekerını ayarlaymzsn ıkısde eksı olabılr bende dondurlms vısne aldım ıglonndu sanrm hala yapıcammmm omur sevıyor bende sevıyorum ama eve gıdnce tottomu zor topluyorm
tansiyon benim normalde 10-7 yada 10-6
çıkıyodu ilk kez gördüm 12-7 daha
adam normal dedi alyam
mutlucum bende hep düşük tansiyonla geziyorum hep halsiz ve yorgunum..
nevgül hoşgeldinnn kuru vişne aldım sen ver tarifini kompostonun bu garular bilmiyi
güneşim ekşiyi sevdiğim için vişne aldım bende şekerini ayarlarımda kaç dakka kaynatılıyo acaba
çocuklar duymasında nutella reklamı yapıolar yaa onu görünce istio canmtatlıyı da severim zati
bu ara tahin pekmez çok tüketioz :)
içine ceviz de kırıo kocem biraz fazla enerji yapıo bende uyuyamıom akşam yersem
daha yavaş ol kuzucmm
benimde öle düşükdür ama hamişliğin ilerleyen zamanlarında bölesi normal herhal çünkü bende sen gibiyken 12-7 falan çıkıyodu normal diyodu dr
hoşgeldinnnnnn nevgülmerhabalar kızlar.
çocuklar duymasında nutella reklamı yapıolar yaa onu görünce istio canmtatlıyı da severim zati
bu ara tahin pekmez çok tüketioz :)
içine ceviz de kırıo kocem biraz fazla enerji yapıo bende uyuyamıom akşam yersem
daha yavaş ol kuzucmm
hoşgeldinnnnnn nevgül
ayhh hayatta tahin pekmez yiyemem
benimkocemde nasıl yer allam yaa
midem bulanıyo benim
biriciğim benim de ilk kez 12-7 oluyo
normal de hep 10-7 10-6 çıkıyodu
hiç tuzluda yemem ben hep tuzsuz yerim
ama anlamadım pek yaa:44:
ahhh bi yapabilsem o yavaş olmayı
bana göre değil yavaş olmak yaaa
ama dikkatli olsam iyi olacak
hoşgeldinnnnnn nevgül
midem bulanıyo benim
ben kahvaltı sofrasında patates yumurta peynir zeytin yiyip doyduktan sonra bide reçel,bal,nutella,pekmez yiyenlere özeniyorum hakkaten yaaa.ben doyunca onlara yer kalmıyorki hiç.tahin pekmezi seviyorum ama onuda hafif açken yiyebilirim:)
ben de geçen otobüsten indim koşturarak merdivenleri çıkıyordum ki aynı otobüsten inen hamile olduğumu bilen abla yavaş ol kızz bebeğe bişi olcak die çığlık attı kızılayın ortasında rezil oldum
tahin pekmez ceviz.. ımm severimm
zorla pekmez yediriodu kocem tahinle bari karıştırayım tadı geçsin dedim tmm dedi
bak bırckkmutlucum bende hep düşük tansiyonla geziyorum hep halsiz ve yorgunum..
nevgül hoşgeldinnn kuru vişne aldım sen ver tarifini kompostonun bu garular bilmiyi
güneşim ekşiyi sevdiğim için vişne aldım bende şekerini ayarlarımda kaç dakka kaynatılıyo acaba
ha 12 yı gormedm ben 10 okudum 12 bana kesın yuksek olurdu ama alyann dedgını gıbı herlde hamslıkte normlll neyse dıkkat et kendıneehoşgeldin nevgülüm nasılsın canım büdüşün nasıl?
12-7 bana da yüksek geldi canım
normal de 10-7-10-6 çıkıyordu
şeker de tokluk şekeri ölçtü normal dedi
anlamam ki böyle şeylerden ben
benmde oglumla goncam pek sevıyorlr ben sevmem tahını de ılkdefa evlendıkten sonra kemalpaşa talısnn ustunde yedımm öle alıstm ama yınede sade yıyemm bögkhoşgeldinnnnnn nevgül
midem bulanıyo benim
bende bendeeeee aynennnnn
bide açken asla tatlı bişiy yiyemem
hoşbuldum.tarif verecektim ama güneşim vermiş canımmutlucum bende hep düşük tansiyonla geziyorum hep halsiz ve yorgunum..
hoşbuldum mutlucum iyiyiz hamdolsun.sizde iyisinizdir umarım.hoşgeldin nevgülüm nasılsın canım büdüşün nasıl?
12-7 bana da yüksek geldi canım
normal de 10-7-10-6 çıkıyordu
şeker de tokluk şekeri ölçtü normal dedi
anlamam ki böyle şeylerden ben
hoşgeldinnnnnn nevgül
midem bulanıyo benim
amanngelin beni bi görün hele kahvaltıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?