Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sen böyle deyince aklıma bişey geldi.büdüşüm daha 2-3 aylık beşiğinde yatıyo uyanmış bende yanına gittim.onunla ilgileniyorum ama totom eşime dönük.kocam arkamda kalıyo yani."benim erkekim" diye sevdim büdüşümü totoma bi şaplak yedim ne oluyor be dedim."biz neciyiz burda" diyo.

haketmişsin
adamın zoruna gitmiştir canm :)))

haketmişsin
adamın zoruna gitmiştir canm :)))

olayı toparladım ama sen büyük erkekim o küçük erkekim dedim.

dün büdüşüme bişeyler aldım bi takım iki tane badi 3 çift çorap,büdüşüme alırken aklıma komşun geldi onada şirin bir çift çorap aldım kızı için.

güle güle giysinler cicileri..
bende bakıom bakıom cicilere ama almıom annem yeter aldıklarımız alma artk dedi içim gidio cicilere

slm güzeller selam verip kaçıyorummm

selammmmmmmmmm

sizi gene özledimmmm çokta seviyommmm

neler konuşuyonuz nan aklım burda...:)))

sorma baktıkça inasının içi gidiyor.hele kızlar için ne şirin şeyler varya.
evtt yaa

selammmmmmmmmm

hoşgeldin ela kuzum nasıl balım yaa
önce kuzu sonra sen keyfiniz yerinde mii

iyiyiz bizde oğluş büyütüyorum

ball hoşgeldınnnn veeeeeeeeeeeeeeeee
gülegülemi demek zorundayızz şimcikkkkk

hoşgeldin canım
bizde seni çok özledik
nasılsın ela bebek napıyo iyimi

balımmmm hoşgeldin bizde seni özledik valla.nasıl gidiyor.ela kızımız yaramazmı.

hoşgeldin bal kızzzz
bal kuzun nasıl kokla yerimise

hoşbulduk kızlar iyiyiz çok şükür...

anneler size bişi sorcam ctesi benim kuzu gece hep ağladı ama hiç susmadan ne yapsak boş..sabah hemen acile gittik kan temiz çktı idrar veremedi o sebeple nesi var anlıyamadık...benim dikkatimi çeken dilinde pamukçuk var bazen ağrı oluyomuş ya o yaptı yada bu aralar ishal gibi ondan karın ağrısı..ishale ne yapabilirim?? bide kakası böle yapışkkanlı gibiydi bu neyin göstergesi annişler????

selammmmmmmmmm

slm cnmmm bizde seni özledikkk aklın burdaysa kaç gel arada:)
nevgül sanada ayrı bi koptum bal gibi arada giriyon sende zatisenide özlüyoz biz

geçmiş olsun kuzuya

yaa evet şu kız çocuklarında idrar tahlili çok zorr defalarca denendi ama hiç istenilen çiş miktarına erişilmedi 2 sene sonra verebildik tam anlamıyla idrar tahlilini zahmetsiz

tecrübelerime dayanaraktan şöle diyeyim ki
anne sütü alan bebişlerin kakaları her yapışkanlı ve sulu olması pek önemsenmez normaldirr
ayklarını sıcak su torbası koy çok dikkatlice vee gazıda olabilir çok normal
ishal için çok minik aklıma bişiy gelmedi benim
sıcak tutmak önemli bebişi tatlım

ay acaba usuttumuu ... karnı agrıyorsa ayagınaa sıcak su torbası koysan olmazmı ben bazn yapıyordummm sancısı oldugndaa cok olmadı ama
birde pamukcuk varsa agzında eskılerrr karbonatlı suyla pamukla sılerdı benım oglumda oda olmadı denemedımm hiç yaaa geçmiş olsunnn cnmm

Son düzenleme:
kelebekim hoşgeldin.

brck yinede baldan daha sık giriyorum.giremediğim için daha çok özlüyorum hem sizi hem balı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…