ayy işte öyle kahvaltı istiyom
şimdik cigara içemem zati normaldede içmemde türk kahvesi ve çikolata yaparım ben onu
her daim öyle olsam becerüklü hatunum derim
komik paşam benmm
geçen akşam itirafta bulunduu
Ömer Asaf'ı çok kıskanıyorum bilesin hayatım diyerek
ufak çapta gülme krizi geçirdimnapcam bu paşalarla ben
sen böyle deyince aklıma bişey geldi.büdüşüm daha 2-3 aylık beşiğinde yatıyo uyanmış bende yanına gittim.onunla ilgileniyorum ama totom eşime dönük.kocam arkamda kalıyo yani."benim erkekim" diye sevdim büdüşümü totoma bi şaplak yedim ne oluyor be dedim."biz neciyiz burda" diyo.
haketmişsin
adamın zoruna gitmiştir canm :)))
olayı toparladım ama sen büyük erkekim o küçük erkekim dedim.
dün büdüşüme bişeyler aldım bi takım iki tane badi 3 çift çorap,büdüşüme alırken aklıma komşun geldi onada şirin bir çift çorap aldım kızı için.
güle güle giysinler cicileri..
bende bakıom bakıom cicilere ama almıomannem yeter aldıklarımız alma artk dedi içim gidio cicilere
slm güzeller selam verip kaçıyorummm
selammmmmmmmmm
sizi gene özledimmmm çokta seviyommmm
neler konuşuyonuz nan aklım burda...:)))
selammmmmmmmmm
selammmmmmmmmm
evtt yaasorma baktıkça inasının içi gidiyor.hele kızlar için ne şirin şeyler varya.
selammmmmmmmmm
hoşgeldin canım
bizde seni çok özledik
nasılsın ela bebek napıyo iyimi
balımmmm hoşgeldin bizde seni özledik valla.nasıl gidiyor.ela kızımız yaramazmı.
hoşgeldin bal kızzzz
bal kuzun nasıl kokla yerimise
selammmmmmmmmm
hoşbulduk kızlar iyiyiz çok şükür...
anneler size bişi sorcam ctesi benim kuzu gece hep ağladı ama hiç susmadan ne yapsak boş..sabah hemen acile gittik kan temiz çktı idrar veremedi o sebeple nesi var anlıyamadık...benim dikkatimi çeken dilinde pamukçuk var bazen ağrı oluyomuş ya o yaptı yada bu aralar ishal gibi ondan karın ağrısı..ishale ne yapabilirim?? bide kakası böle yapışkkanlı gibiydi bu neyin göstergesi annişler????
hoşbulduk kızlar iyiyiz çok şükür...
anneler size bişi sorcam ctesi benim kuzu gece hep ağladı ama hiç susmadan ne yapsak boş..sabah hemen acile gittik kan temiz çktı idrar veremedi o sebeple nesi var anlıyamadık...benim dikkatimi çeken dilinde pamukçuk var bazen ağrı oluyomuş ya o yaptı yada bu aralar ishal gibi ondan karın ağrısı..ishale ne yapabilirim?? bide kakası böle yapışkkanlı gibiydi bu neyin göstergesi annişler????
selammmmm diyip kaçabilirikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?