Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

SELAM KIZLAR NASILSINIZ.....

sizi çok özledim gene...günler öyle çabuk geçiyoki hiçbişey anlamadan akşam oluyo...
nasıl 3-5 çocuk yapıp bakıyolar şaşırıyorum...

bu sabahta gene doktora gittik..bıktım nrn doktorlardan..kuzumun altı bir haftadır pişik..okdr sık değiştirmeme rağmen gene oluyo işte...bakalım doktor farklı bi krem verdi..ağzı pamukçuktu geçen hafta gene doktordaydık..o geçiyo öbürü başlıyo anlamıyorum ya..
sütüm yawaş yawaş artmaya başladı çok şükür...

benden bukdr bugün garular piyasada yok sanırım..vaktim olsaydı yazışırdık ama bir taraftan süt sağıyorum bi taraftan size yazıyorym..hepinizi çok öptüm kendinize ii bakın..mutlu kız izne ayrıldımı acep???

hamiş garuların bebişleride iyidir işllh..sütbebelerim onlar benimm

balllll kız....
çok şükür bugünkü gününüze yavrunu aldın ya kollarına...Allah'ım bize de nasip etsin inşallah...
geçmiş olsun ama sıkma güzel canını oluyor kuzularda böyle işte...zamanla alışıyormuş insan...
mutlu kız ayrıldı izne,hayırlısıyla Rabbim bir avazda onu da kurtarsın...
hamişler hepimiz iyiyiz şükür...

kuzunun 40'da çıktı...mevlüt yaptın mı,ne giydirdiniz neler yaptınız...yaaa ne heyecanlı,sanki bana çok uzak gibi ama 15 haftamız kaldı bizim de :)))
25 + 3 haftalığız biliyor musun 2 kg. aldım sadece...
sanırım şipşişko olarak hamileliğe başlamanın tek artısı buymuş az kg. alıyormuşsun
hangi haftadan sonra daha çok alırım ki???

yok cnm kaçırmadın daha
haber etcemm sızı

tamam ozaman bende kaçırdım sandımdı :) inş. gönlüne göre olacak canım.

beğendin mi kuzum
uyumlu garuyumdur

beğendim valla, uyum=alya :)
bu arada halamın kızı oldu , 3 haftalık şimdi, adı alya, öztürkçede gökyüzü demekmiş, onlardan duydum

canım hiç kendini üzme, pişiksiz büyüyen bebek bilmiyorum bende, hem de var ya, anneleri okadar dikkat ettiği halde benim yeğenlerimin hepside bikaç zaman pişik oldular, altını çok sık da değiştirsen olabiliyor.

fikrin olur belki diye yazıyorum; kardeşimin oğlu oldu aralık ayında. gelinimiz bol süt olsun diye helvayı çok tüketmiş, doktora gitmişler onlarda, doktor helvayı çok yeme demiş. gerçi bebekten bebeğe değişir bunlar sanırım.

canım Rabbim senide bir avazda kurtarsın inşallah

günaydınnn kızlar

balım h geldın cnm zaman beben olunca cok cabuk gecıo demınasıl hemen büyüdü anlamıyorsundur
kolay gelsın cnm sana cok özledık senı
mevlut yaptın mı pekı

asena tşkler cnm ınş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…