hayırlı cumalar kızlar, herşey gönlümüzce olsun bugün.
slmmmm
Slmmmmm topikimin güzelleriiiiii
Hayırlı cumalarrrr
a.selam canım. noldu senin bi haberin vardı geçen gün, yoksa ben kaçırdım mı sonucu, belli oldumu
alyacım avatar resminle altındaki imza ne uyumlu öyle, güzelllll
SELAM KIZLAR NASILSINIZ.....
sizi çok özledim gene...günler öyle çabuk geçiyoki hiçbişey anlamadan akşam oluyo...
nasıl 3-5 çocuk yapıp bakıyolar şaşırıyorum...
bu sabahta gene doktora gittik..bıktım nrn doktorlardan..kuzumun altı bir haftadır pişik..okdr sık değiştirmeme rağmen gene oluyo işte...bakalım doktor farklı bi krem verdi..ağzı pamukçuktu geçen hafta gene doktordaydık..o geçiyo öbürü başlıyo anlamıyorum ya..
sütüm yawaş yawaş artmaya başladı çok şükür...
benden bukdr bugün garular piyasada yok sanırım..vaktim olsaydı yazışırdık ama bir taraftan süt sağıyorum bi taraftan size yazıyorym..hepinizi çok öptüm kendinize ii bakın..mutlu kız izne ayrıldımı acep???
hamiş garuların bebişleride iyidir işllh..sütbebelerim onlar benimm
yok cnm kaçırmadın daha
haber etcemm sızı
beğendin mi kuzum
uyumlu garuyumdur
SELAM KIZLAR NASILSINIZ.....
sizi çok özledim gene...günler öyle çabuk geçiyoki hiçbişey anlamadan akşam oluyo...
nasıl 3-5 çocuk yapıp bakıyolar şaşırıyorum...
bu sabahta gene doktora gittik..bıktım nrn doktorlardan..kuzumun altı bir haftadır pişik..okdr sık değiştirmeme rağmen gene oluyo işte...bakalım doktor farklı bi krem verdi..ağzı pamukçuktu geçen hafta gene doktordaydık..o geçiyo öbürü başlıyo anlamıyorum ya..
sütüm yawaş yawaş artmaya başladı çok şükür...
benden bukdr bugün garular piyasada yok sanırım..vaktim olsaydı yazışırdık ama bir taraftan süt sağıyorum bi taraftan size yazıyorym..hepinizi çok öptüm kendinize ii bakın..mutlu kız izne ayrıldımı acep???
hamiş garuların bebişleride iyidir işllh..sütbebelerim onlar benimm
kuzunun 40'da çıktı...mevlüt yaptın mı,ne giydirdiniz neler yaptınız...yaaa ne heyecanlı,sanki bana çok uzak gibi ama 15 haftamız kaldı bizim de :)))
25 + 3 haftalığız biliyor musun 2 kg. aldım sadece...
sanırım şipşişko olarak hamileliğe başlamanın tek artısı buymuş az kg. alıyormuşsun
hangi haftadan sonra daha çok alırım ki???
canım Rabbim senide bir avazda kurtarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?