cnm çook geçmiş olsun yaaakıyamam size...
ben ağda yaptırdım geçen hafta valla kızlar rahatlık bence bi zararı yoktur.
herkese günaydınlar kızlarrrr
saoln kızlar lamecım ıste sabah cocukla berabe rmerdıvenlerdn yere kapaklandımm. işte nekdr iyi olurnrsa okadr ıyym yafss
bocummm hamıslıkte dıyorsan hanı son haftlrda erken dogumu tetıklerdı yaptrmayın dıyorlarr
ayy güneşcim yaaa.. çok kötü olmuş.. neyseki ucz atlaşmışsınız ikinizde... rabbim daha beterinden korusun..
bu ağda konusuna gelice.. öncesinde lazer yaptırıyordum ve tek tük kalmıştı. şimdi maalsef gidemiyorum hamişlikten dolayı.. kendim hallediyorum.. ama doğuma yakın ağdaya gtmeyi düşünüyorum bende... kendim halledemem... ama günah konusuna katılmıyorum.. o zaman doktorada günah...
teşekkürler cnmm...
valla atlattık ucuz ama agrılarr son noktadaaa offyaa
buarada sende haklısın gunah ddıye bılıyorum şöle dınen zaten bayanlrın bırbırnn yannda bıle gıypnp soyunması caız deıl ha uygulayabılryrmuyum hyr ..
doktor olayı cok farklı aslında bir tutmamak lazım yaaa
hanı agdanı kendın bır sekıldeee yaprsın ama zor ama kolay ama acıyarak ama acımadnn ama jıletle vs vs. ama doktor olayı cok farklı saglıkk o kendını amelyat edemzsn hastalıgını ogrenemzsın kendı kendını tedavı edemzsınn . ama işte bu konular hassass bende dort dortluk bılmıyorum ve uygulamadaDAA SORUN YASIYRM TABIKIII
ben kendım edemıyorum nolcek o zaman güneşimm
yok yok ya ben mantıklı bulmadım
o zaman hamışken kımse gtmesın erkek dr abayanda olsa farketmez o zaman oda günahsa
kendı kendıne doğuranda var bılıyonkendım edıom dr günah ne gerek mantığı gıbı düşün
canım kas gevşetivi falan içsen... yada sürsen.. belk biraz faydası olur...-teşekkürler cnmm...
buarada sende haklısın gunah ddıye bılıyorum şöle dınen zaten bayanlrın bırbırnn yannda bıle gıypnp soyunması caız deıl ha uygulayabılryrmuyum hyr ..
hanı agdanı kendın bır sekıldeee yaprsın ama zor ama kolay ama acıyarak ama acımadnn ama jıletle vs vs. ama doktor olayı cok farklı saglıkk o kendını amelyat edemzsn hastalıgını ogrenemzsın kendı kendını tedavı edemzsınn . ama işte bu konular hassass bende dort dortluk bılmıyorum ve uygulamadaDAA SORUN YASIYRM TABIKIII
lamemmmm bitanemmmm nasılsın cnmmm bebeğin nasıll
keleboşum hoşgeldin tatlışım
teşekkürler cnmm...
Merhabalar herkesee
bende ağdayı kuaförde yaptırıyorum ve çok günah olduğunuda biliyorum
sonuçta kadın kadının mahrem yerini görüyor günah ve araştırmaya açık bi konu araştırın kızlarrr
annem her duyduğunda kuaföre ağdaya gittiğimi bi ton sölenirr günah diye ama napim mecburum yafssss
Ha birde dr aynı kefeye koyulmamalı bence o ayrı bişiy
oğluşumu doyurdum geldim uyku çöktü yaa kafamı koysam da uyusam keşkee
Öyle demeyin çok özeniyorum kıskanıyorum
:)
darısı size olsun diyelim o zaman :)))
bende ağdayı kuaförde yaptırıyorum ve çok günah olduğunuda biliyorum
sonuçta kadın kadının mahrem yerini görüyor günah ve araştırmaya açık bi konu araştırın kızlarrr
annem her duyduğunda kuaföre ağdaya gittiğimi bi ton sölenirr günah diye ama napim mecburum yafssss
Ha birde dr aynı kefeye koyulmamalı bence o ayrı bişiy
ev hanımı değilim ki :)Bu gidişle zor.. Benim için çok büyük bir hayal ev hanımı olmak
casperim bende bişi yiyemiyorum cnm yaaa
oğluşummu kızışımmı hangisi artık bilmiyorumm:)iştahımız yok hiç:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?