Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnm çook geçmiş olsun yaaakıyamam size...

ben ağda yaptırdım geçen hafta valla kızlar rahatlık bence bi zararı yoktur.

herkese günaydınlar kızlarrrr

tşk cnmm işteeee böle sonclrıda aldm temzz dıkkt etckmsz hehe

ayy güneşcim yaaa.. çok kötü olmuş.. neyseki ucz atlaşmışsınız ikinizde... rabbim daha beterinden korusun..

bu ağda konusuna gelice.. öncesinde lazer yaptırıyordum ve tek tük kalmıştı. şimdi maalsef gidemiyorum hamişlikten dolayı.. kendim hallediyorum.. ama doğuma yakın ağdaya gtmeyi düşünüyorum bende... kendim halledemem... ama günah konusuna katılmıyorum.. o zaman doktorada günah...

teşekkürler cnmm...

valla atlattık ucuz ama agrılarr son noktadaaa offyaa

buarada sende haklısın gunah ddıye bılıyorum şöle dınen zaten bayanlrın bırbırnn yannda bıle gıypnp soyunması caız deıl ha uygulayabılryrmuyum hyr ..
doktor olayı cok farklı aslında bir tutmamak lazım yaaa
hanı agdanı kendın bır sekıldeee yaprsın ama zor ama kolay ama acıyarak ama acımadnn ama jıletle vs vs. ama doktor olayı cok farklı saglıkk o kendını amelyat edemzsn hastalıgını ogrenemzsın kendı kendını tedavı edemzsınn . ama işte bu konular hassass bende dort dortluk bılmıyorum ve uygulamadaDAA SORUN YASIYRM TABIKIII

lamemmmm bitanemmmm nasılsın cnmmm bebeğin nasıll
keleboşum hoşgeldin tatlışım

ben kendım edemıyorum nolcek o zaman güneşimm
yok yok ya ben mantıklı bulmadım
o zaman hamışken kımse gtmesın erkek dr abayanda olsa farketmez o zaman oda günahsa

kendı kendıne doğuranda var bılıyonkendım edıom dr günah ne gerek mantığı gıbı düşün

bilmem böcumm bendeee dıyorumyaaa doktorla agda bır deıl sımdı nekdr zorlasanda olmaz asgum bırr ha bend egıttım yaptrdım sadece duydugumu söledımm. aslında dınen gunahı var kac hocaya denk geldıysem aynı seyı sorduum yanı ıster ıstemzde konusyrmm bu konulrı denk gelyr cevremde cok hehehe ama tabıkı herksn kendı fıkrı ben saygı duyuyorum sıze.
zorda kalrsam yıne gıderım bendee cok zor geldıgı zmnlr jılet yprm sımdı bazn gucm yerınde oluyor yorgn deılsm acıya dayanabılecgımı hıssedıyrsammm agdaa haa kendı kendımı tedavı edebıldgm durmlarda ztn doktora gıtmıyorummm dogurabılsydım ınan doktora da gıtmezdım bocummm haaa sezryan olmzdm hıhı busayede normal dogurmus olurdumm böhöhööh yafsss ne bılım işte bendeee öle soleıdmm haaa

canım kas gevşetivi falan içsen... yada sürsen.. belk biraz faydası olur...-

lamemmmm bitanemmmm nasılsın cnmmm bebeğin nasıll
keleboşum hoşgeldin tatlışım

iyiym canım... full çalışıyozz işte.. sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...

kelebek, hoşgeldin canım..

Son düzenleme:

bende ağdayı kuaförde yaptırıyorum ve çok günah olduğunuda biliyorum
sonuçta kadın kadının mahrem yerini görüyor günah ve araştırmaya açık bi konu araştırın kızlarrr

annem her duyduğunda kuaföre ağdaya gittiğimi bi ton sölenirr günah diye ama napim mecburum yafssss

Ha birde dr aynı kefeye koyulmamalı bence o ayrı bişiy

Son düzenleme:

heh anltmk ıstedgımde bu hanı sacma deıl dınen böle emredılmıss doktorla agdacı cok farklı ıkısınnn bır kefeye konması sacma geldıı..
ama bende 1 kere gıttım yaptrdımm baskasına yıne mecbur kalırsam gıderım tabısııı hihi acıtmasa her daım gıderım oda ayrı bır mevzu :):)

casperim bende bişi yiyemiyorum cnm yaaa
oğluşummu kızışımmı hangisi artık bilmiyorumm:)iştahımız yok hiç:)

valla bılmıorum ama o zaman Allah affetsın temızlık ımandan derler:)
kocelerımıze ak pak olalım temız garu olalımm
Rabbım sen bunları affet

Bu gidişle zor.. Benim için çok büyük bir hayal ev hanımı olmak
ev hanımı değilim ki :)
canm çalışıyorum hamileyim o yüzden oğluşumu doyurdum dedim :))
casperim bende bişi yiyemiyorum cnm yaaa
oğluşummu kızışımmı hangisi artık bilmiyorumm:)iştahımız yok hiç:)

olsun aç durma bişiler yemeye çalış yinede kuzum aç bırakma benm miniğimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…