- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydınn kızlar, kimse yok mu
güneşli bir gün, yaşasın
sanırım yazım arkada kaldı
nasılsın cnm
hala soğuk amaüşüyommm
deliasena hoşgeldin cnmm
geldiğim biri var benim aslında şirketten özel arabayla ama o olmuyor bazen böyle sürünüyorum zor oluyo.o olunca 15 en fazla 20 dk ama kendi imkanlarınla zor oluyor maalesef
gunaydınlarrr gelen kızlarrr
duyhass sen yenimisin kendini tanıtırmısın
Yemin ederim giden gelmiyo bi dahaa yaa
heee kız heç sadık değil bu garular gızzz ben merak eder özler yazarım valla beeeeeeee
yaw bide evlerinde net var nann
tanemde kayboldu insanın hiç mi vakti olmaz 2 dk girip yazmayaa yaa
herkes dağıldı
benim evde net olmadığı için bende giremicem.ama net olsa girerdim
Öğrenciler çok fazla oluyor sabahları.Hepsi uyur numarası yapıyor:)
Ben ona buna değilde iş saatlerinde gezmeye giden teyzelere amcalara uyuz oluyorum ne işin var sabahın köründe kalabalık ediyosun.Akşam da aynı şekilde gezmeden dönüyolar
evet görmemişim canım yazınıiyiyim çok şükür, nolsun işte, yuvarlanıp yaşıyorum eşimle sende iyisin dimi canım?
sabah 7.30 da cama vuran güneş aldattı beni, gittikçe hava kapanıyor sanki.
senle brck şehirlerarası yolculuk eder gibisiniz işe gelirken
benim işe gelmem 15 dakika, hava şartlarına göre en kötü ihtimal 20 dakika
hoşgördüm canım.
anladım canım, Allahtan arada böyle oluyor ozaman, hergün 1 saatten fazla yolculuk zor, bide ayaktaysa.
uğur böcüğü,senin hergün herhalde, Allah kolaylık versin canım.
Biz mi meraklıyız brck gızzzz diyom ya bende yazarim her şekilde
net yok yazamican mı şimdi nann
selam hatun kişiler,,
bu sabah kızımı emzirmek için bi aldm yatağındanki ne göreyim,, bi insan evladı ensesine kadar işeyip çişe bulanırmı,, benimki tamda böle olmuş işte :))
daha tek başıma hiç yıkamamıştım ama, soktum banyoya bi güzel çitiledim,, korktum ilk başta ama çok şükür hemencik yıkandık bitti, hemde küvette yıkamakdan daha zahmetsiz,, sadece bende onla beraber yıkanmış oluyorum azcık,, heryerimi ıslattı cadı :)
selam hatun kişiler,,
bu sabah kızımı emzirmek için bi aldm yatağındanki ne göreyim,, bi insan evladı ensesine kadar işeyip çişe bulanırmı,, benimki tamda böle olmuş işte :))
daha tek başıma hiç yıkamamıştım ama, soktum banyoya bi güzel çitiledim,, korktum ilk başta ama çok şükür hemencik yıkandık bitti, hemde küvette yıkamakdan daha zahmetsiz,, sadece bende onla beraber yıkanmış oluyorum azcık,, heryerimi ıslattı cadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?