Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kesinlikle haklısın canm biz onları düşünüoz da noluoo
al iznini ohh bak keyfinee

dün 7de çıktım işten saçma sapan işler yaptırdı

bende dedim ki çıkarken bu ayın 20sinde rapor alıcam haberinz olsun
ama belki bi iki hafta daha çalışırım dedim hahayy tutuştu minnakcıımm gazeteye ilan vericek eleman için

hoşgeldiniz kızlar..

alyacım çok geçmiş olsun... bu sene ne kadar çok hastalandın canım yaaa...

böcük.. ne çekiniyorsunki.. hakkın senin... gayet rahat dur karşısında...
valla ben artık hiç umursamıyorum... 4 tane.. hangi birinden alcam izni... mail atıyoroum birkaç gün öncesinden... şu tarihte doktor kontrlüm var bilginize diye.kimsede birşey diyemiyor... bir defasında biri cevaplamış.. bilgilendirme için teşekkürler diye:)) hiçte umursamadım vallaa...

spedyy.. evt canım mutlu doğum iznine ayrıldı...

kelebekçim, hoşgeldin canm..

casperım.. valla sende çok iyi demişsin.. tutşsunlar birazcık..

ayy süper bide cevap yazmışlar :)))

napim canm 2 saat için işe çağırırsa bende akşam akşam keyfini kaçırır giderim evime :1

Son düzenleme:
hoşgeldiniz canmm..
maşallh yarıyı geçmişsiniz nazarlar değmesiinnn

ewet casperımmm çok heyecanlanıyorummmmm

lamemmm hoşbulduk kuzummmmm

böcük sen öle yaptıkça tepene binerler bence hiç umursamaaa boşver ...

merhabalar arkadaşlar;aranıza yeni katıldım ben bu yazıyı gördüğümde çok şaşırdım çünkü bende 1 yıl önce pialdi mobilya'dan aldım eşyalarımı üstelik çokta yardımcı oldular. hatta daha sonra 2 yakınım koltuk takımı aldı. olası aksilikleri firmaya yüklemeyi yanlış buluyorum. çünkü almadan önce araştırdım bende. sevgili bal63 arkadaşım sorunlarını firmayla görüşmüşmüydün siteler gibi büyük bir mobilya bölgesinde 2 tane kocaman mağazaları var. kendilerini karalayacaklarını sanmıyorum. şanssızlık yaşamışsın canım.üzüldüm.

merhabalar kızlarrrr nasılsınızzz
hoşgeldinn prenses alyanın annesi
ayhh öle oldu dimi lamecim neden oluyo anlmdm yaaaaaaaaaaaa
halbuki çokda tikkat edrim
saol lamecimm

merhabalar arkadaşlar;aranıza yeni katıldım ben bu yazıyı gördüğümde çok şaşırdım çünkü bende 1 yıl önce pialdi mobilya'dan aldım eşyalarımı üstelik çokta yardımcı oldular. hatta daha sonra 2 yakınım koltuk takımı aldı. olası aksilikleri firmaya yüklemeyi yanlış buluyorum. çünkü almadan önce araştırdım bende. sevgili bal63 arkadaşım sorunlarını firmayla görüşmüşmüydün siteler gibi büyük bir mobilya bölgesinde 2 tane kocaman mağazaları var. kendilerini karalayacaklarını sanmıyorum. şanssızlık yaşamışsın canım.üzüldüm.

kelebek kıtabı yarıladım cnm 2 gün oldu
mucızeler tükkanınıakıcı ve sevdımmm

bu arada herkesten alıntı ettım ama geldı uyus kapattım
umursamıyorum artıkuyuslar

pınarcım dün yazmışsın bugün gördüm cnm...
evet bebeğim doğmadan güneşin,gezmenin,uykunun...herbir şeyin zevkini çıkarmaya çalışıyorum :)))
keşke araba kullanıyor olabilseydin canın sıkıldıkça koyardın meleğini arabana gezerdiniz...bence büyük rahatlık,oğlumu atıp ana kucağına atlayıp arabaya sahile oraya buraya gezmeye götüreceğim...en azından şimdilik böyle düşünüyorum :)))

kızlar bursadayım ben kına için kadın piyanist biliyomusunuz ve fiyatı nedir çok zor durumdayım acil yardım !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…