Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Slmmmm kızlarrrrrrrrrr

Mutlu naptı acepp deyin hele haberi olan varmı?

mutlu iyi güzeller..
19martta normal doğum yapabilirmiş..
bebeğide maşallah iyiymiş kilosu falan nazar değmesinn..

ama çok korkuoo

Günaydınlarrr kızlarrrrr
kadınlar günümüz kutlu olsun...

Son düzenleme:
merhabalar kızlar.anaaa topikte kimse yok nerdesiniz huuu.nasılsınız hatunlar dilerim hepiniz iyisinizdir.

Günaydın hanımlarrr
kadınlar günümüz kutlu mutlu olsunnn
lamecimmm günaydınnn:)
iyiyim çok şükür cnm sen nasılsın prenses nasıl?
sağol canım.. seninde kutlu olsun..

kolumun ağrısı dışına iyiym canım....
prenseste çok iyi ama çok yaramaz teyzesi... doğduğuna bana çektirceği var gaiba bu zillinin:))
dün aşıda hemşire kalp atışlarını dinlemeye çalıştı...
hemşire tam yakalıyor hooop kaçıyo.. yine yakalıyo... yine kaçıyor... ayy çok komikti... en sonunda 4. denemesinde başarılı oldu:)
azra nasıl??

merhabalar kızlar.anaaa topikte kimse yok nerdesiniz huuu.nasılsınız hatunlar dilerim hepiniz iyisinizdir.

hoşgeldn canım... e gelen senin gibi gidiyo.. kimse kalmaz tabi:))

Son düzenleme:

kolunun ağrısı aşıdan falan mı cnm geçmiş olsunnnn
lamecim yaramaz olan anne karnından kendini belli ediyo valla bu bir gerçek benim kzım çok hareketliydi aşırı ölede devam etti yaniii
ayhh hemşireyi bayağı uğraştırdı hee prensesss amann sağlıklı olsunlarda varsın yaramaz olsunlar napalım dimi
azrada iyi teyzrsii işe gelmemmem için elinden geleni yapıyo

hahhahaahaaa doğruuuu bizde kaçak bu aralar

Son düzenleme:
evt canım aşıdan...
dün yaptırdım ve o kadar temizliğe rağmen hiç ağrım olmamıştı... ama sabah kalktığımda felaket ağrım vardı.. sanıım gece üzerine uyudum(

ayy gerçektenmi... doktorumda çok hareketli demişti... desene yandım benn(

neyse artık, herşeylerine razıyız canım.. yeterki sağlklı olsunlar...

ayy kıyamam azraya yaa... ne kadar zaman geçerse geçsin. hiçbir zaman alışamıyolar işte çalışan anneyee...

ayyhhh lamecim aşılar benimde kolumu çok ağrıtmıştı kolumu kaldoırıp saçımı toplayamıyodum yaniiiii

yaaaa evt alışamıyor ve çok tepkili büyüdükçe alışacağına dahada ters tepkili kuzum
bu aralar bunun sıkıntısı içindeyim malesef ki

canım peki istediği şeyler yapılığında, alındğında yada gidldiğinde, eğer çalışmazsan bunları yapamayacağınızı, imkanlarnızın ksıtlı olcağını söylesen.. yani psikolojik anlamda doğrumudur bilmiyorum amaa...

doğru değilmiş zati
çalışmam gerektiğini ona bakmam için söylemem doğru değil
sadece çalışmam gerektiğini bana işyerinde ihtiyaç olduğunu gibi sölemeliymişim hani doğal bişiy normal gibi
ama zati okadarda anlamıyo sadece beyninde yer eder yani
kii bikaçkere işe gideyim sana şunu alicam en sevdiği istediği şeyi alma istemiyorum diyor şaşırdım yanii nasıl anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…