Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar sinirden sabahtan beri tırnaklarımı yiye yiye bitirmişim artık....bide hastayım ya cinlerim iyice tepemde....

ayy bı müşterı var suan
ırkek
ayy ne kadan kıbar ne kadar guzel kokuo
tam zaman erkeğı
cok sefıom böle kıbar erkeklerı
benımkı ayu kalır bunun yanında
Haha Kibar değilde güzel kokular saçan irkikler çok hoşuma gidiyor. Sevgilime sabahları parfümünü kendim sıkıyorum:d

ablam gelemıyo cunku eşi sorunlu
yanı eşi ıle sorunlu
nefret edıom
aılecek gorusmeyız enıste beyle
adamdan saymıyoz
cok sorunlar oldu ablama cok acıom yaa
ben evlendım aıleme bellı süre gıdemedığım oldu o dönemde
ablam cok daha acı cekmış
o bu derken zaman gectı
kendı elınde olsa hıc gelmezmı kardesıne

nurdan sen neye kızdın hala anlamadım

o mu hala sorunlu bacım sabah anlattımda sımdıde sınrlenmeyım boşver

((
Allah yardım etsin
zor valla
sana bile gelemediğine göre
gerçekten sorunlu olsa gerek..

nurdan sen neye kızdın hala anlamadım

o mu hala sorunlu bacım sabah anlattımda sımdıde sınrlenmeyım boşver
kıs gece yatarken dio ki sabah erken kalkalım kahvaltı edip öyle çıkalım ben k-hazırladım kahvaltıyı kalk diom bağırıom kalkmıo bende yiyemedim sinirden bi kalktı daha giyinmemiş ee dedim sen ne beklion beni diyince o sinirle yarım dakikada hazırlanıp çıktım evden hala çok sinirliyim.kaç kere geç kaldım kaç kere otobüs kaçırdım onun yüzünden.

mideme kramplar girio düşündükçe dün akşam da dedim ki duraktayım gelecek gibiysen bekliim cevap verene kadar otobüs gitti bile..bide bin sen yetişemem dio

nurdan ya soğumadımı sinirin ne sinir varmış canım sendede ya
rahat ol bence akşam oldu boşver

böyle sorunlu adamla evliyse hakikaten zor işi ablanın yaa( bizim 2 numarada da var böle bi koca.bana 1 kere geldi ablam.getirmio yalnız da göndermio(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…